Marmot Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 @GMLand: Tu i tak się posty nienaliczają ;p [14:59] <mmarmott> FileRoller jest na GTK, a Xarchiver na wxWidgets >< Kopiowałem coś dla Iv!na bo nie widział mojej wypowiedzi xd . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 @posty to tylko ty nabijasz. goto main2; skąd to się wzieło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMLand Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 @GMLand: Tu i tak się posty nienaliczają ;p Aha. No przecież to Valhalla. :lol: @posty to tylko ty nabijasz. Aha, to sorka. :] :P A co do temaciku, to mój schowek... No przecież to Valhalla. :lol: P.s. Pomyliłem się wcześniej i wpisałem nie w miejscu, w którym potrzeba. :P Więc wyciąłem, wkleiłem no i... i już. :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
owyn Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 GMCLand: Mam pytanie... skąd się biorą takie dzieci jak Ty? Topic: Nic w schowku :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 PsichiX hmm... nie chcialo mi sie w odpowiedzi przepisywac recznie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 www.marekhp.boo.pl hmm,link do kogoś 2 gier. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Can't connect to local MySQL server through socket '/var/lib/mysql/mysql.sock' (111) in /home/guxio1/public_html/forum/db/mysql4.php on line 48 phpBB by Przemo : Critical Error Could not connect to the database. Can't connect to local MySQL server through socket '/var/lib/mysql/mysql.sock' (111) Guxio i jego cudna strona :) @owyn: a ty zawsze musisz mieć zawsze coś do wszystkich :/ ? Bo ja tak bardzo lubię rozdawać bany :] . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 http://www.findsounds.com/ '-0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 https://gmclan.org/index.php?sciagnijplik=85 Link do przykładu dla Nikasa :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMoEX Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 Spellbound Software Oo chyba szukałem na necie tej firmy ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karus99 Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 http://gta-worldmods.planet-multiplayer.de/phpkit/start/include.php?path=content/download.php&contentid=2614 Kopiowałem link do fury do sa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 Oferta na kartę a stawki niskie jak w abonamencie. Chwaliłem się blackowi moją nową kartą SIM :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMLand Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 GMCLand: Mam pytanie... skąd się biorą takie dzieci jak Ty? Topic: Nic w schowku :) @owyn Z mądrych ludzi. :] Schowek: surfanonymous P.s. Program do ukrywania IP. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 xx.xx.xx.xxx:12225 ip ale nie wiem czego,chyba do serva do mohaa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 6 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 http://www.slax.org/doc_first_steps_with_slax.php#startinggui ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 6 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 Bill Gates (właściciel Microsoftu) prawdopodobnie nie jest już najbogatszy. Jak donosi PClab brakuje mu do tego tytułu 8mld. Jego tytuł przejął meksykański gigant z dziedziny telekomunikacji - Carlos Slim. Jednak te dane nie są jeszze oficjalne. Kopiowałem newsa z e-informatyki x] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMLand Opublikowano 6 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 Kopiowałem newsa z e-informatyki x] O wow! Bill Gates już nie tyran, nie najbogatszy! :] I dobrze mu tak. :P Schowuś: No cóż, co ja się tu będę rozpi- sywał... Więc przede wszystkim serdecznie polecam ten serwis. Polecam również oficjalny serwis GM, czyli YoYo Games! Siemka! Tutaj będę umieszczał różne info o moich nowych projektach, ważnych wydarzeniach i takich tam duperelach. Innymi słowami będę tu mówił co tam u mnie leci. RRoboczy :) - 000000000 Fun of Live - 0000000000 Brak Nazwy - 0000000000 Sygnatura i Obrazy w niej użyte są zastrzeżone! Moja poprzednia sygnatura. :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 6 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 http://tbn0.google.com/images?q=tbn:uLkmeE...e_123_363lo.jpg Prosiłem i avatara a to jeden z materiałów=] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 6 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 http://karus99.deviantart.com/ byłem ciekaw co karus99 rysuje ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 6 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 image_angle=point_direction(x,y,mouse_x,mouse_y) Do gierki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 7 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 http://karus99.deviantart.com Ja też byłem ciekaw co Karus99 rysuje ^^. Tylko, że Marmot nie zrobił linka, i musiałem skopiować. Off-top do Karusia: Fajna ta Twoja strona, co dałeś link w tych devianartach tylko, że: Kaspersky Anti-Virus 6.0 The requested URL http://www.vtbykarus.yoyo.pl/ is infected with Net-Worm.Win32.Allaple.a virus . Super? Lepiej nie wchodźcie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 7 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 if !variable_global_exists('misja_kleofas') then global.misja_kleofas=0; Nie wiedzialem ze mam to w schowku :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 7 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 xxx.xx.xxx.xxx ip do gierki=] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 7 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 Napisałem to mikiemu77 na gg - wejdź w zakładkę "gadżety" - wybierz opcję "Muzyka na czekanie" - wybierz swój ulubiony utwór dostępny w kategorii "Muzyka na czekanie" i kup go. Usługa będzie aktywna w ciągu 24 godzin po dokonaniu zakupu. Po czym napisałem, że jeszcze trochę poczekam, za nim mi włączą :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mag_Ognia Opublikowano 7 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 //kórde zaraz zrobie gre :P if mana=0 { can_czary=0 } if szybki_czar=0 and mana<100 { create_object(kulka płomieni) } :blink: robie RPG Czy wszystko jest bdb? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 7 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 http://news.bbc.co.uk/2/hi/technology/6265976.stm Pokazywałem na pewnym forum filmik z BBC ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karus99 Opublikowano 7 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 @guxio Nie Wiem Czemu ten wirus tam jest jutro i tak usuwam stronę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 7 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 O kawałek helpa :o już nie będę wstawiał :P ...Marek.:whip: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 7 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 zostanie wydana tylko wersja Linuxowa! Bagno to napisał. Chciałem mu odpowiedzieć, ale nie widziałem sensu. Pierwsza wersja jego przeglądarki podobno jest do... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej1_1 Opublikowano 7 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 Schowek: Z-Anaglyph Z-Anaglyph - Program do tworzenia anaglifów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi