Sylwester Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2007 xx.xxx.xxx.xxx ip kogoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2007 http://www.youtube.com/watch?v=6QHJhnjzAcQ&NR=1 oglądałem filmy Robot Chicken czy jakoś tak :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2007 sudo apt-get install nvidia-glx linux-restricted-modules-generic Kopiowałem z instrukcji instalacji sterowników nVidia xd . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Courusant.pl chciałem sprawdzić jak to wygląda, ale nie potrafiłem wpisać w pole adresu z taką ilością literówek xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2007 http://shqvarny.info/wp-content/lepper.jpg MyNewAv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Jest i matka uderzona słoikiem, gdy odłączyła synowi komputer od prądu Gnysek rox xD . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Force Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2007 www.bitcomp.rox.pl Serwis komputerowy :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Khornel Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2007 a346c9fffd naprawde nie wiem co to jest :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2007 firestarter-events.txt Nonstop mi to siedzi w schowku nie wiem czemu xD . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2007 http://www.prison.pl/images/4.png komuś pokazywałem jego fotke;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2007 http://www.mympxplayer.org/how-to-convert-...s-368-vt32.html Koledze dawałem pewien link xd . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Warning: include(language/PL.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/cms/include/language.php on line 22 Warning: include() [function.include]: Failed opening 'language/PL.php' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php:/usr/share/pear') in /var/www/cms/include/language.php on line 22 bug w cmsie iv!na :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2007 <object width="425" height="350"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/watch?v=XpPQU5MhttA"></param><param'>http://www.youtube.com/watch?v=XpPQU5MhttA"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/watch?v=XpPQU5MhttA" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350"></embed></object> Kod z YouTube trailera gry Harry Potter i Zakon Feniksa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2007 glxinfo | grep direct Sprawdzałem, czy wreszcie wgrały mi się stery karty grafiki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2007 80 Taki port. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Khornel Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2007 * loswor has joined #ultima-pl * loswor has quit IRC <[P]> siema jakaś rozmowa z IRCa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2007 3 Gbps Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2007 8732*** Numer Tymoteusza, zwanego Tymonem =P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2007 CONTROL d1,"T,Podaj numer:,6,8,93,17,0x5000010B,1" CONTROL d1,"E,Edit1,68,6,70,20,0x50802000,2" CONTROL d1,"B,OK!,145,6,70,20,0x50000000,3" CONTROL d1,"E,Edit2,9,29,200,18,0x50800000,4" Kawałek programu w iBasic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2007 # -*- coding: utf-8 -*- (...)_wartosc = input("Podaj wysokość w stopach: ") wynik = stopy_wartosc * licznik print stopy_wartosc,"stóp to ",wynik,"metrów" tak = 1 if wybor == "m": metry_wartosc = input("Podaj wysokość w metrach: ") wynik = metry_wartosc/licznik print metry_wartosc,"metrów, to ",wynik,"stóp" (...) Moje najnowsze dziecko w Pythonie. =p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2007 http://rapidshare.com/files/10984132/skute..._podrywania.rar Wysyłałem blakowi link do e buka "Skuteczne Metody Podrywania" xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2007 http://www.uploader.pl/file/25682/waz***p.exe.html lepiej tego nie pobierajcie :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Khornel Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2007 * Now talking in #www * Topic is '| www.otfans.pl ; www.pol.lzl.pl ; www.ratownictwo.win.pl ; www.uznam.net.pl ; www.gmclan.org ; www.nelderim.org || #polska, #nelderim, #pol-server, #linux, #ultima-mw log z mojego kanalu (polnet #www) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Pro Evolution Soccer6 czasami naprawde nie wiem po co i kiedy niektóre rzeczy kopiowałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Warning: require(data/skins/1/skin_news.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /home/ranma/public_html/index.php on line 237 Fatal error: require() [function.require]: Failed opening required 'data/skins/1/skin_news.php' (include_path='.:') in /home/ranma/public_html/index.php on line 237 Dzisiejszy blad GMClanu :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adster Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2007 ...które powiedziały, że "to nie ma sensu" i zagroziły zablokowaniem tematu, jeżeli nie zejdziecie z tego cho******* wątku indyków i kaczek... Och szit, men... xP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2007 HeJ MIsskII! :(:(:( >> 16 października 2006 01:13 BuuuuUUuuu!!! :(:(:( MóJ BlOgAsEq ZoStAł ZchaKOwANy!!!!!!1!! Aale Na ShcZeSCie JaK PoRoZmAwIALAm z D4rkyM (TEn CHAkEr) ToO ZgoDzIl SiE Mi Go ODDac... WiEnC WrOCiLaM DoWas CHloPcY I DzIeWczENTA :**** DaWNo Nie PisALam Noci I ZaNiEdBaLaM BloGAsqa :** :(:( CiO U MniE Noffego? Hihi JeStEm w NasteMPneJ KlaSiE! :D:D:D HiHi Mam PelNO NoFFYch KolESHaNEtSHEq i JEST SweeT!!! RoZMaWiELAM z Mamom PoWiEDZiaLa ShE Jak BEdE mIALA DoBre oCenKI t PoZWoLI Mi jEcHAC z AndZelIkoM Na kONcert DoDy-ElEkTrOdy!!!!!11!! :*:*:*:):):) ZoStaWIeJCie KoMeNTASHe KoTecKI Moje SwEECi00chne :** JuZ Nie ZAnIeDbaM BloGaSqua Bo ZnoFFu Go StRaCe!!!!:(:( PaPaCiAkI aLL ::*:*:*:*:*:::** Komentarze [5046] No comment xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2007 bug w cmsie iv!na :P :boxed: A tam ty kablu :D. To nawet nie był bug ;pp. Poprostu zwlekałem z robieniem pliku jenzykowego. Ale już go dałem. Pozdrawiam, Iv!n. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2007 $s = $this->base_backupmax - 1; $a = end( $this->base_list ); while( !( ( $a = prev( $this->base_list ) ) === false ) ) { if( $s ) { $s -= 1; continue; } $this->delete( $a[1] ); } Nudziło mi się całą noc, więc napisałem sobie bazę danych na plikach. Ten kawałek kasuje stare backupy. Może Pietrusowi się przyda. =3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Mi na pulpicie pokazalo sie takie cus: 1sD2- sd45- fk22- iiF4-Ey76 Nie wiem co to jest jakis pewnie klucz ale nia ja go tam umieszczalem. Moze jakis haker to mi podrzucil ale poco. Sory za bledy ale z angielskiego linuksa pisze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi