Dawidsu Opublikowano 1 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2004 Beaver Interactive! widzieliście ich! Cwaniaki! Wszystkie gry robią razem! A kurat! :) Ostatnio sam zrobiłem minigierkę! Nazywa się Bar Madness i poniżej podaję linki: BAR MADNESS EXECUTABLE :::: plik exe; rozmiar 1,45MB; BAR MADNESS ZIPPED :::: plik zip; rozmiar 688KB Piszcie o waszych wrażeniach odnośnie gry! ------------------------------------- P.S. Mam pomysł na sequel. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 1 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2004 Gdybyś powiedział czym się co robi i o co chodzi by było super :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidsu Opublikowano 1 Października 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2004 Żeby wiedzieć, wystarczy nacisnąć F1 :) Zresztą chyba da się domyślić. No, chyba, że się nie zna angielskiego. :] Zalecam samemu wpaść na to, o co chodzi. :) Jednak link: Poradnik dla niekapowatych :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 2 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2004 Ściągnąłem i jak narazie natłukłem 76. Porąbana gierka, ale ciekawa :D A po tytule to spodziewałem się klona Tappera :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 2 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2004 Widziałem to już wcześniej (zgadnijcie dlaczego? :D ). Moje wnioski? Dawidsu jest porąbany! Grywalnością to nie rzuca na kolana, ale muszę przyznać, że bardzo ciekawy pomysł i równie staranne wykonanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidsu Opublikowano 2 Października 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2004 Powiem wam jedną rzecz. A może nawet kilka 1 - Mój najwyższy score - 208 :) Pobijcie go. :] 2 - piszcie, czy wy też musieliście zaglądać do helpa? Na oficjalnym forum GM odpisał mi ktoś i tylko chwalił. Nie miał problemów. :) 3 - Porąbany? Ale chyba w dobrym tego słowa znaczeniu? :) Powinieneś się cieszyć, że wcześniej masz, a nie takie obelgi rzucać.... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 2 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2004 Jak dla mnie, to sterowanie b. intuicyjne. Za pierwszym razem się kapnąłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 2 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2004 Mój best - 178 Ja myślałem że myszką się steruje i dlatego się pytam a pod F1 nie chciało mi czytać helpa xD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 4 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2004 Ale fajna gra :w00t: Łatwa i przyjemna (ŁiP). Ej mój the best wynik to 201 :w00t2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 5 Października 2004 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 5 Października 2004 a ja niestety ją ocenię na 1+ (do poprawki :P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidsu Opublikowano 5 Października 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2004 Może napisałbyś coś więcej... "1, do poprawy i wróć z rodzicami", to każdy se może. -_- Jakieś konkretne zarzuty? :mellow: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawka Opublikowano 5 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2004 Giera... hm.... interesująca. Chociaż ciekawi mnie na jakiej zasadzie działa ten Bar. Mój wynik to 240 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 5 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2004 Działa na takiej zasadzie, że rysuje prostokąta z początkiem stałym i końcem zmiennym. Końcem manipulujesz klawiszami, i jeśli wejdzie na brzeg rooma, to kaput! :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 6 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2004 Nie, to poprostu jest health bar :) . Dodaje się i odejmuje od niego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidsu Opublikowano 7 Października 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2004 Bar działa na zasadzie draw_rectangle(x1,y1,zmienna,y+32) :) Po prostu ciągle do zmiennej dodaje się losowa liczba zmieniana co losowy czas! I jak wyjdzie za room to kaput. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SLy Opublikowano 7 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2004 Czyli, żeby nabić sporo punktów nie należy polegać na swoich umiejętnościach tylko na szczęściu. Troche goopio ale przez to nie jest nudna. Nie wyobrażam sobie, np. kilku godzin poruszania strzałkami w lewo i w prawo... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 9 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2004 Ha, ograłem was wszystkich. :P Przed chwilą natłukłem 255. B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolek Opublikowano 19 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2004 Eee... fajna gra. Nawet wciągająca. Mój rekord to 1053. Ta gra jest banalna nawet bez poradnika. Screen rekordu: http://opfors.h-l.pl/rekord.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sk8jac Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2005 mi przy 400 sie znudziła gra :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Tak na przyszłość ostrzegam za coś takiego :] ostatni post miał miejsce 19.10.2004 a dziś jest 21.04.2005 :] modki mogą to potraktować jako odświerzanie starych tematów ;) uważaj na przyszłość :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gooman Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Ehh nie mogą, a traktują ... zdziwiło mnie że aż tak stary temat ktoś odświeżył... No ale sk8jac jest nowym użytkownikiem, więc tym razem skończy się na upomnieniu słownym ... sk8jac - radze Ci przeczytać jaknajszybciej regulamin bo następne wykroczenie skończy się ostrzeżeniem - dla przypomnienia 10 ostrzeżeń = ban. >>>LINK DO REGULAMINU<<< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi