FanN Opublikowano 7 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 Witam :P Mam prozbe :P Zrobil by mi kto exampla " Crash Bandicoot" Bo niewim jak go zrobic :P BEDE WDZIECZNY :P POZDRO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 7 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 Lol, co to w ogóle jest? Oo. A kiedy ktoś ci go już zrobi, to ty tylko podmienisz grafikę, albo dodasz menu i się podpiszesz pod grą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 7 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 ściągnij przykład gry platformowej, podmień grafiki na te z Crasha i masz przykład Crash Bandicoot. enjoy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FanN Opublikowano 7 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 Wpisal bym w creditsach Silnik gry : .... i bym podal nick tego kogos ;] ALe niepotrafie zrobic jak by crash mial bic z obrotu :P bo mi sie trzasc zaczyna :P i skrzynek nieumiem zrobic :P PLZZZZZ zrobcie mi tego examla bedze wdzieczny plzzz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 7 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 Może zacznij od prostszych gier, popróbuj z przykładami poszukaj na forum czego ci potrzeba a nie od razu wyskakujesz zróbcie mi gotowy silnik gry, wymagasz aby ktoś ci odwalił 70 % gry.l Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 7 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 W FAQ na stronie masz wszystko o robieniu grawitacji w grze platformowej. Poza tym na gamemaker.nl masz kurs i gotowy przykład platformówki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 7 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 Witam :P Mam prozbe :P Zrobil by mi kto exampla " Crash Bandicoot" Bo niewim jak go zrobic :P BEDE WDZIECZNY :P POZDRO "Biere dzide i ide" robić ten przykład. Albo nie, cały engine. I wszystkie grafiki, i dźwięki. I powykupuje wszystkie godziny reklamowe w TV. A może najpierw zobacz parę innych przykładów i wywzorujesz się na nich? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 7 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 juz jest takie cos http://www.gamemakergames.com/?a=view&id=1299 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FanN Opublikowano 7 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 Ludzie plzzzzzzzz zrobcie mi tego example plzzz bede wdzieczy :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 7 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 Idź siądź i spróbuj pomyśleć. Nikt Ci nie będzie robił całego engine gry =p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blondi Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 FanN kolo zrozum jak nie możesz zrobić prostej platwormówki to poczytaj FAQ i popatrz na przykłady.Na początku tak samo nie wiedziałem jak zrobić platwormówkę.Trochę poczytałem popatrzyłem i już się nauczyłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 Ludzie plzzzzzzzz zrobcie mi tego example plzzz bede wdzieczy :( Start>Programy>Game Maker 6>Game Maker Help... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crash Opublikowano 21 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 Wiecie... jemu nie chodziło jak zrobić platformówke, tylko jak zrobićżeby Crash chodził po platformie i nie zacinał sie :P i różne takie... np tornado (atak crasha) i różne takie ;] P.S o, w avatarku mam animacje stojacego Crasha (kiedyś miałem chodzącego) :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi