kamcio540 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 nom to szukam programu w którym mógłbym zastapic kawałek ekranu innym obrazkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Eee...może trochę jaśniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Paint. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 nowy folder ( jest nawet ciągła możliwość regulowania rozmiaru okienka ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arekadiusz Opublikowano 2 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 Szukam programu,który z filmu(DVD,na płycie) mógłby wyciągnąć mi dźwięk i zapisać do innego pliku(np. mp3, .wma). Dziękuje za pomoc! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikku9 Opublikowano 2 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 Video mp3 Extractor VirtualDub Audio Extractor w googlach szukałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arekadiusz Opublikowano 2 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 wikku9: Film na DVD ma format .VOB . Te programy go nie odczytują! I szukałem w Google i znalazłem tylko programy które nie czytają formatu .VOB i dlatego pytam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 2 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 SUPER © powinien dać radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 Szukam programu dzięki któremu będę mógł wyodrębnić wszystkie empetrójki z folderu/folderów i wrzucić do jednego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Głośnik Opublikowano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 Szukam programu do robienia mini filmików (tylko nie pivot) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 27 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 Szukam programu Phoenix Storms 3,wpisywałem google i nigdzie nie mogę znaleźć :crying: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 27 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 Po dlugich poszukiwaniach znalazlem w 3-cim linku w Google Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 28 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 28 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 dzała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Szukam prostego, sprawdzonego przez was programu do przechwytywania obrazu z kamerki internetowej. Zapis do avi, z jakimiś suwakami od fps'ów, rozdzielczości. Nie musi być nie wiadomo co. ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Evilus Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2010 @Exigo: Chyba był taki dołączany do kamerek internetowych programik od M$, ale nie wiem jak się nazywa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Spróbuj ManyCam. Darmowy i dość zaawansowany jak na darmówkę, ale nie jestem w stanie Ci powiedzieć czy ma to wszystko akurat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lollus Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Szukam programu, który umożliwi mi pocięcie pliku midi i złożenie nowego :) Czyli np. zamiast LILILALU chciałbym mieć LILALALALALU :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Anvil Studio. A w nim ręcznie przez ctrl+c, ctrl+v i del. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Evilus Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Szukam konwertera który umiałby konwertować z XviD na 3gp/mp4 (of course, na Linuksa) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 mencoder Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matik97 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Poszukuję programu, w którym będę mógł komponować własną muzykę, chodzi o coś takiego, że np. mogę na oś czasu nanosić poszczególne dźwięki wydawane przez różne instrumenty (kilka równocześnie), a potem program mi to odtwarza i można dodać jakieś efekty, np. echo i inne tego typu. W skrócie ma to być bardziej rozwinięty programik, który występuje w niektórych Sony-Ericssonach (to się chyba nazywa Music DJ). Z góry dzięki za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 eJaye wszelkiego rodzaju. Ewentualnie onlinowy Musicshake. Pełno jest tego, w jakimś temacie parę miesięcy temu dawałem większą listę takowych, może znajdziesz jak przejrzysz moje posty (klikasz na mój nick obok i Znajdź posty użytkownika). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Fruity Loops? Trackery? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 To już raczej niezbyt podpada pod układanie muzyki z klocków, jak to ma miejsce w takim Music DJ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 Może ja trochę źle zrozumiałem... W skrócie ma to być bardziej rozwinięty programik, który występuje w niektórych Sony-Ericssonach (to się chyba nazywa Music DJ). Myślałem, że chodziło o W skrócie ma to być bardziej rozwinięty programik niż ten, który występuje w niektórych Sony-Ericssonach (to się chyba nazywa Music DJ). :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waxx Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 No ale w flu to juz trzeba sie bardziej bawic w jakies vstki itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 1 Września 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 Nom, fruity loops jest fajny. Mój kuzyn, który się robi czasem muze przerzucił się na niego z sonara. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 4 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 Szukam jakiegoś programu freeware, który potrafi monitorować ruch sieci. Chciałbym taki gdzie dokładnie widać ile dany proces zabiera mi uploadu/s ile downloadu/s oraz do jakich portów dany proces jest podłączony. Pamiętam że miałem taki programik ale nie potrafię sobie przypomnieć co to było, więc może znacie jakiś fajny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 4 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 Conky: http://forum.ubuntu.pl/showthread.php?t=73966 http://forum.ubuntu.pl/showthread.php?t=51920 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi