PoxiPol Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 Wiem ze DP ale inaczej nie mozna. Szukam programu ktory moglby przysluchal by sie muzyce i ja rozpoznal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 Tunatic (: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 OH HAIL HAIL MARMOT! THANK YOU SO MUCH. A zeby nie bylo problemow napisze zdanie malymi literami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 do ściągania filmów z youtube Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 http://www.save2pc.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 Wtyka do firefoxa o nazwie VideoDownloader Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 Ja osobiście polecam: http://keephd.com/ . Ze względu na zapis jakości HQ lub HD, a nie standardowej jak to robi większość zapisywarek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 9 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2009 A ja wtykę DownloadHelper - umie pobierać ze wszystkich stron. (a z tuby umie w HQ/HD) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorefest Opublikowano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 Szukam programy który po wpisaniu nut zagra mi tą melodyjkę ;) Mam Anvil Studio ale jest tam tylko klawiatura a chciałbym mieć tablicę nut i bym sobie powybierał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 Guitar Pro jest najlepszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorefest Opublikowano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 Pobrałem Guitar Pro, jak go obsłużyc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 Myszką, kurde. http://inq.tsukuru.pl/index.php?strona=midi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorefest Opublikowano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 Ta ale jak te nutki wbijać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 Albo klikasz na podstrunicę gitary na oznaczenia dźwięków, które masz w skali z której korzystasz, albo klikasz na klawisze klawiatury fortepianu które są oznaczone czerwonymi kropkami (czyli dźwięki z aktualnie korzystanej przez ciebie skali). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snkkrk Opublikowano 14 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2009 Fajny ten program :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 Szukam programu do odczytywania zarysowanych płyt i w miarę możliwości zapisywania ich plików do danej lokalizacji. Płyta nie jest aż tak zarysowania (jedynie trochę małych ryseczek) ale moje DVD nie może ich wcale odczytać (co z moim DVD jest dziwne). Szukałem w googlach lecz nie znalazłem przydatnych mi programów. EDIT: Ale jakiś free :s Już nie trzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pivot18 Opublikowano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 Szukam programu który nagrywa dźwięki na kompie. Bo mam program którym można grać ale nie można zapisać piosenki. Znacie coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 Szukam programu który nagrywa dźwięki na kompie. Bo mam program którym można grać ale nie można zapisać piosenki. Znacie coś? Zwykły Rejestrator Dźwięku z Win XP nie wystarczy? No chyba, że masz Vistę.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 Audacity. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 6 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 Witam. Poszukuje pilnie do pracy darmowego programu, odczytującego format grafiki wektorowej programu CorelDRAW (*.CDR), bądź jakiś konwerter z SVG do CDR. Z góry dziękuję za wszelką pomoc :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 12 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2009 Witam. Poszukuje pilnie do pracy darmowego programu, odczytującego format grafiki wektorowej programu CorelDRAW (*.CDR), bądź jakiś konwerter z SVG do CDR. Z góry dziękuję za wszelką pomoc :) Może tu: http://forum.idg.pl/grafika_i_animacja-f12...cdr-t88110.html i tu: http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic130640.html ? Wiem, że trochę czasu od wypowiedzi minęło, ale co tam ;p. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanjuso Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 Szukam jakiegos programu, zeby ktos mogl widziec co robie na kompie. Taka jakby telewizja z mojego pulpitu. Jak nie program to chociaz jakis link albo 'haslo', bo nawet nie potrafie sformulowac odpowiedniego zapytania na google... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 Wszelkiej maści programy typu VNC jak np. RealVNC, TightVNC, UltraVNC, ale to daje zarazem możliwość korzystania z Twojego komputera. Jak chcesz tylko wideo, to nie mam pojęcia, może to będzie w jakiś sposób pomocne: http://www.ustream.tv/ lub http://www.nchsoftware.com/screen/index.html albo http://vyew.com/site/ . Poszukałbym w Google czegoś pod hasłami "stream broadcast live" "live desktop broadcast" czy coś w ten smak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 W programach VNC możesz się przyglądać co robią, przejmujesz kontrolę po naciśnięciu guzika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 No tak tak, ale jednak nie wiem czy dokładnie o to chodziło, no i VNC jednak jest dość zasobożerny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanjuso Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 Chodzilo mi o cos malo zasobozernego. Wystarczylo by mi kilka fps w nieduzej rozdzielczosci. I nie chodzilo mi o zadna zdalna kontrole. Ale i tak dzieki, popatrze te linki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 19 Lipca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 A korzystasz ze Skype? Bo w czwórce dodali możliwość transmisji pulpitu, przydaje się przy konferencjach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 TeamViewer najlepszy według mnie, sam z niego korzystam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanjuso Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Ze skypa ogolnie nie korzystam prawie w ogole, ale dobrze wiedziec, ze ma on taka opcje. Team viewer sciagnalem wczoraj, sprawuje sie bardzo dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
en_6280 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Szukam darmowego programu do edycji plików *.pdf adobe coś mi nie chce edytować a Foxit dodaje głupi napis. Głownie to mi chodzie o dodanie tekstu do pdf i nie che zmieniać formatu z pdf na ,np. doc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi