Jaklub Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Szukam programu do nagrywania ścieżki dźwiękowej z filmu. z góry dzięki - Mix Stereo (metoda dla masochistów) - vixy.net (jeśli chodzi o filmy z youtube.com) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Jak film masz w postaci WMV, to wyciągniesz dźwięk za pomocą dBpoweramp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 szukam programu do grania w gry jawa na komputerze niepotrzebujący internetu do działania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 http://www.google.pl/search?hl=pl&q=em...or+java&lr= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 http://mpowerplayer.com/ - z tego co pamiętam to wymaga internetu tylko przy pierwszym uruchomieniu. @Harvester: Lepiej się nie udzielaj w tym temacie jak masz zamiar rzucać linkami do Google. Jak chcesz pomóc, to podaj dokładną nazwę programu lub link do strony producenta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Szukam konwertera konwertującego WAV na MP3. Zna ktoś coś takiego ? ;d Połączyłem Twój temat z tym. Czy tak trudno jest zauważyć temat "Szukam programu"? Marmot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Audacity z pluginem do MP3. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 http://www.google.pl/search?hl=pl&q=wav+to+mp3&lr= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 http://www.download.net.pl/5291/WAV-MP3-Converter/ Na pewno o to ci chodzi??? :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Freerip jest darmowy i do wszystkiego - wav na mp3 też skonwertuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Niechcący wpisałeś "WAV to MP3 konwerter" w pole "Temat" zamiast "Szukaj", popraw to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warcrawt Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Szukam programu to tworzenia plików MIDi (Muzyczek) w którym można wybierać sobię instrument i reszta tak samo jak w Music Studio Producer czy jakoś, nie wiem czy tam coś takiego jest ale chyba nie. PS. Program musi być darmowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Nie, żebym się w moderatora bawił (a chętnie bym nim został ^_^), ale jest już od tego odpowiedni temat... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warcrawt Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Ale w tamtym jest już dużo wiadomości i nie chce mi się tam. Żadne wytłumaczenie. Tematy połączone. Yoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 http://zamzar.com tu sobie przekonwertujesz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebolek Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Na googlach napisz Audio WAV To MP3 Converter. Polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lollus Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Szukam darmowego konwertera plików avi do 3gp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 http://www.erightsoft.com/SUPER.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trolu122 Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 kiedys na forum był taki program do robienia animacji z postaciami z kresek, ale nie pamiętam jak sie nazywał, szukałem w szukajce wpisywałem rózne wyrazy i nic, pamięta ktos moze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Czy jest jakiś konwerter rpl do avi? Potrzebuję wyjąć pewne filmy, w Google nic nie znalazłem... :/ ED: Dobra, znalazłem na 18 stronie... Połączyłem Twój temat z tym. Po co zakładacie ciągle tematy z poszukiwaniami programów, skoro istnieje jeden temat do tego? Harvester, jeszcze jedna taka wpadka i warn. Marmot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilek Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 http://www.snapfiles.com/get/stickfigure.html Hm?? Poza tym zly dzial :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Skeleton. Zuy dział. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trolu122 Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 no to to :D dzięki, sorry że dział zły ale liczyłem na szybką odpowiedź :-D temat mozna wywalić jak cos Połączyłem Twój temat z tym. Czy tak trudno zauważyć, że jest przypięty temat o IDENTYCZNEJ NAZWIE jak Twój? Marmot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Szukam jakiegoś przyzwoitego SDK do Nintendo DS. Ktoś coś sie orientuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2008 devkitPro. Dużo w nim nie robiłem, ale ponoć dobry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Dzieki, wlasnie instaluje. Jakbym przypadkiem cos zdzialal (w co watpie), to dam znac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2008 poszukuje DOBREGO progsa do kamerowania tego co sie dzieje na pc :) wiem, wiem, hypercam, fraps, ale chodzi o to, aby sie nie scinalo (np. w islandzie by Yoda sie scinalo gdy kamerowalem hypercamem bodajze 2 :/) nie musi miec super jakosci - fajnie byloby zrobic cos w typie: waclaw ranger Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Zobacz to: https://forum.gmclan.org/index.php?s=&s...st&p=136659 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Poszukuje jakiegos podobnego programu do windows movie maker , najbardziej chodzi mi o wycinanie kadrow laczenie itp. Dobrze by bylo jakby to byl jakis freewerowy progs ale tez nie pogardze jakas demo wersja kilku dniowa . Z gory dzieki ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Dołączam się do prośby. Też szukam takiego czegoś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi