Maximal Opublikowano 9 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2007 WB Icon Workshop. Możesz w nim robić ikony, co do kursorów nie jestem pewien. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 9 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2007 Snico Edit. Można w nim robić ikony, a jak dobrze pamiętam, także kursory. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 9 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2007 Poszukuje programu którym, mozna robić kompozycje(dla Windows). Piszcie na PW. Pozdrawiam, kasa100 ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 9 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2007 W "Microsoft Plus!" można było robić kompozycje do Win95, 98 i ME, nie jestem pewien czy do XP też. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbysheck Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 A czy w Skype'ie można jakoś zapisywać videokonferencje, albo czy jest przynajmniej jakiś program do przechwytywania owych rozmów? ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 https://extras.skype.com/813/view - plugin do nagrywania rozmów zwykłych https://extras.skype.com/67/view - plugin do nagrywania rozmów wideo i zwykłych, ale płatny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 15 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 Szukam programu do robienia skinów do winampa,koniecznie darmowy. z góry dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 15 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 Po co program, do tego wystarczy program do robienia grafiki, edytor tekstu, program pakujący i mózg. http://www.winamp.com/development/skins-classic http://www.winamp.com/development/skins-modern Tam masz kursy i szczegóły robienia skórek. A jak koniecznie potrzebujesz program, to tu masz jakiś stary shareware: http://www.1001skins.com/winamp_skin_tools...nd_sknr105.html I jakiś jeszcze jeden: http://www.brothersoft.com/MP3_Audio_Skins...nner_18563.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 15 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 Skiny można robić bez programów :P ".\Winamp\Skins\Winamp Modern" Kopiujesz folder "Winamp Modern" i zmieniasz grafikę w folderach (Można też ściągnąć skina i go edytować) :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 15 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 Marmot,dośc że te kursy są po angielsku to mało w nich jest szczegułów,po za tym prosiłem o darmowe,bo płatne to już chyba wszystkie znam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 15 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 Proxx: mało szczegółów ;p ? A co chcesz więcej, żeby narysowało za ciebie te skiny ;p ? Przecież robienie skinów do winamp to tylko umiejętność narysowania skina, potem jego powycinania i pozapisywania do odpowiednich plików :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 15 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 Ale ja chce po polsku nie po angielsku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 15 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 Takie rzeczy to tylko w Erze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karus99 Opublikowano 15 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 Szukam programu do kalibrowania kierownic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 Szukam programu do odzyskiwania danych na dysku, na którym stoi Ubuntu xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 Może dosowy unformat ci pomoże, ale wątpię, bo ext3 jest bardzo skutecznym systemem plików jeżeli chodzi o niszczenie danych :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karus99 Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 A mi kto pomoże? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 @karus99: Panel sterowania -> Opcje gier Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karus99 Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 No dobra to znam ale ja potrzebuję czegoś bardziej zaawansowanego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mag_Ognia Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 A ja potrzebuję programika do tworzenia obrazków w żucie izometryczny. Z dobrym interfejsem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 żuć to ty możesz gumę (do żucia). albo obiad sprzed tygodnia. a rzuty izometryczne to sobie możesz rysować w dowolnym edytorze grafiki - Paint, GIMP, Fotoszopa, PSP itd., programu tylko do izometrii raczej nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbysheck Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 a coś dobrego do pixelartu? [Painta mam, fajny ale nie obsługuje wartstw i praca w 256 kolorach jest utrudniona :P] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McCzarny Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 Ja polecam Gimp'a najlepiej bete 2.3 (jest o niebo lepsza od "stabilnej" wersji 2.2). Gimp mało waży, jest darmowy, obsługuje warstwy oraz ma wiele bardzo dobrych narzędzi i filtrów które nie przydadzą Ci się do pixelart'u bo nie można w nim wspomagać się innymi narzędziami niż ołówek :P Więc instaluj Gimpa i twórz dzieła :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbysheck Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 Ja polecam Gimp'a najlepiej bete 2.3 (jest o niebo lepsza od "stabilnej" wersji 2.2). Gimp mało waży, jest darmowy, obsługuje warstwy oraz ma wiele bardzo dobrych narzędzi i filtrów które nie przydadzą Ci się do pixelart'u bo nie można w nim wspomagać się innymi narzędziami niż ołówek :P Więc instaluj Gimpa i twórz dzieła :P No a ja właśnie chcę jak najprostszy programik stricte do pixelartu. Gimpa mam dawno, ale w grach używam go raczej do teł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karus99 Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 A Paint ci nie wystarczy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 zbysheck: to może GraphicsGale? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 Zbysheck: Deluxe Paint. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karus99 Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 Hej ludzie mi kto pomoże? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 Ja mam coś jeszcze dla Guxia, może pomoże: http://www.idg.pl/ftp/pc_15045/O.O.FormatR...y.4.1.1334.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 A zna ktoś program, dzięki któremu mogę przechwycić dźwięk w czasie rzeczywistym? (np. w grze, bo są zapisane w jakichś głupich paczkach, które owa gra przy uruchomieniu otwiera.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi