Marmot Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 @CP-Player: Spróbuj Amaya. Jak nigdy nie pisałeś w HTML to będzie on dla ciebie genialny bo tam przeglądasz stronę i jednocześnie ją edytujesz, a do tego robi czysty kod, przez co potem pliki HTML nie zajmują zbyt dużo. Tu masz link do strony tego: http://www.w3.org/Amaya/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 Jak nigdy nie pisałeś w HTML to będzie on dla ciebie genialny bo tam przeglądasz stronę i jednocześnie ją edytujesz w edhtml też to jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 Proxx, ale nie aż tak zaawansowane jak w Amaya ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 cp, sciagnij sobie gvima/emacsa/pokombinuj z notepadem++/jak nie znasz html'a, zobacz sobie googlowy edytor wysiwyg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 Możesz spróbować AgerWebEdytor.Jeżeli chodzi o WYSIWIG to Front Page Express. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CP-player Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 fajnie dzięki za wszystko a tak przy okazji pisze w html już jakiś czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 CP-Player, jak piszesz w HTML jakiś czas, to bierz PSPad ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbysheck Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 A zna ktoś program do masowego esytowania nazw plików? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 TC Power Pack (Total Commnader Power Pack). Tutaj masz jak zmieniać w nim masowo nazwy: http://totalcmd.pl/forum/index.php?board=9...ay;threadid=563 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbysheck Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 TC Power Pack (Total Commnader Power Pack). Tutaj masz jak zmieniać w nim masowo nazwy: http://totalcmd.pl/forum/index.php?board=9...ay;threadid=563 To freeware? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SLy Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 Jeśli zmiany nie są zbyt skomplikowane to łatwo możesz sobie napisać renamera, np. ren *.JPG *.jpg zmieni rozszerzenia JPG na jpg. Można tak kombinować na wiele sposobów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbysheck Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 Całkiem przydatne, ale bardziej chodizło mi o coś w stylu edytorów tagów do mp3. Chcę powpisywać sobie nazwy każdego pliku [plików jest dużo] i każdy ma inną nazwę. Po prostu niewygonie mi jest klikać dwa razy na plik żeby mu zmienić nazwę. Ma ktoś coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 Zbysheck, zrób tak jak ja ci powiedziałem, przez TC Power Pack. Shareware, ale jest nieograniczony w działaniu bez zapłaty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMLand Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 Siemka :] Znacie jaki program do robienia muzy ? XD Tyle, że chcę darmówkę bo jestem spłukany, a nie chcę mieć nie legalnych. ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 Hydrogen, Anvil Studio ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbysheck Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 Zbysheck, zrób tak jak ja ci powiedziałem, przez TC Power Pack. Shareware, ale jest nieograniczony w działaniu bez zapłaty. Robiłem ale chodzi mi o trochę inną zamianę nazw, tam sie robi schematami, a ja wolałbym coś w tym stylu [nazwa] dsgsghgh [nazwa] odmfkugfh [nazwa] dflifgudfgn [nazwa] fgijsfgnfd [nazwa] fgkjdflkg [nazwa] dflgkjdfgj Masowo już zmieniłem, ale pojedyncze te tytuły teraz już trudniej :/. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMLand Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 Hydrogen, Anvil Studio ;p . Oks, thanx Marmot (jeżeli mogę tak na Ciebie mówić :]). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 6 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 Szukam program do wycinania obrazków. Najlepiej freeware. Edit: Ma się rozumieć do cyfrowych obrazków ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karus99 Opublikowano 6 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 Spróbuj Paint.NET Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 6 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 GIMP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbysheck Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 A zna ktoś może program do wyciągania dźwięku z pliku AVI? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 @up: windows movie maker xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 zbysheck, videozilla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 Total Video Converter. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 VirtualDub. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 9 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2007 Szukam programu umożliwiającego proste (więc Blender odpada) tworzenie modeli 3D. Ma umożliwiać zapis w formacie *.smd, lub *.3ds, lub w każdym, który Xtreme3D może odczytać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 9 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2007 http://www.k-3d.org/wiki/Main_Page Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 9 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2007 Ja polecam Wings 3D - maksymalna prostota. =D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 9 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2007 witam. szukam prostego, DARMOWEGO programu do tworzenia ikon (i kursorow xD) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 9 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2007 Iconforge. Co prawda shareware i na Windows 3.11, ale program bardzo dobry. Możesz w nim robić ikony, kursory i animowane kursory. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi