blackmaul Opublikowano 30 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 A ja mam włosy pod pachami :confused: No i co z tego że ją przerobiłem, ja ją zrobiłem w kilka godzin przed którymi nawet niewiedziałem o istnieniu GM i sie ciesze. Cieszysz się że się podpisałeś pod czyjąś pracą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 30 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 złap księżyc? to chyba jakaś prowokacja polityczna. a gra nudna i słaba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 30 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 prowokacja polityczna Prowokacją polityczną była by gra Kopnij Kaczke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeathDaro Opublikowano 30 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 chobyście nie zaówazyli to gra niejest jakas taka se zrobiona tylko do bloga skygreen jak sama naza wskazuje na blogu jest zielony szablon i zielony księżyc co wyróznia bloga a dlatego gra ma taka nazwe i łapie sie zielony księzyc, jak by sie nazywała inacze a łapało by sie cos innego np lelki barbbie to by pasowało do www.skygreen.blog.onet.pl ? pomyślcie troche Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 30 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 A ty oczywiście myślisz że ktoś w to 'coś' będzie chciał grać :boxed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markos Opublikowano 30 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczowstrzymywacz Opublikowano 30 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 qrde jest już coraz więcej przeróbek <_< Weście ludzie nie możecie zrobić sami gry tylko przerabiacie i dodajecie inną grafikę . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 30 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 Co wy żeście się tak uwzięli z tym wiekiem. Co nas to kur*a obchodzi ile macie lat :] . Ważne, żebyście się zachowywali jak ludzie, a nie jak stado rozwydrzonych dzieciaków które dostało wiaderko i lecą do piaskownicy. No i Propaganja wasze posty świetnie podsumował :] . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczowstrzymywacz Opublikowano 31 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2006 chobyście nie zaówazyli to gra niejest jakas taka se zrobiona tylko do bloga skygreen jak sama naza wskazuje na blogu jest zielony szablon i zielony księżyc co wyróznia bloga a dlatego gra ma taka nazwe i łapie sie zielony księzyc, jak by sie nazywała inacze a łapało by sie cos innego np lelki barbbie to by pasowało do www.skygreen.blog.onet.pl ? pomyślcie troche nienawidzę takich typów jeszcze mówił na blogu że to on robił <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMoEX Opublikowano 31 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2006 PS: mam 12 lat ;p Bratnia dusza ja też mam 12 lat. a moja pierwsza gra to nie był przerobiony przykład Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 31 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2006 I po co piszcie, on już chyba nie wchodzi na to forum, bo się obraził że nie wychwalaliśmy jego grafiki w przykładzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymek Opublikowano 1 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2007 1.Gra to niedosyc że jest najgłupsza na świecie to jeszcze jest to przerobiony przyklad 2.Grafika jest ładna ale pewnie także nietwoja 3.Nie reklamuj swojego dennego bloga 4.Wszedłem na tego twojego bloga i jak zobaczyłem twoje zdjęcie to się przestraszyłem i wyłączyłem go (wyglądasz jak dziewczyna) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 1 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2007 4.Wszedłem na tego twojego bloga i jak zobaczyłem twoje zdjęcie to się przestraszyłem i wyłączyłem go Lol, DeathPro to jest taki hardcore metal. ;[. Swoją drogą jesteś podobny do mojej koleżanki z podstawówki. (Ja cie nie obrażam jakby co ;)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymek Opublikowano 1 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2007 Blackamaul: Wiem ale on naprawdę wygląda jak dziewczyna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiatcienia Opublikowano 1 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2007 mam prośbę do admina: Czy mógłbyś dopisać to regulaminu zakaz umieszczanie przerobionych przykładów albo zrobić dział "podrubki"?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymek Opublikowano 1 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2007 ŚwiatCienia: Święta racja także o to proszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczowstrzymywacz Opublikowano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 Lol szymek a zachwile nasz Death wyskoczy że to do jego dennego bloga :] A ja ci wyskakuję z warnem za offtop. ;] Dawidsu Nie dobry dawidsu x] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 31 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 Lol szymek a zachwile nasz Death wyskoczy że to do jego dennego bloga :] A ja ci wyskakuję z warnem za offtop. ;] Dawidsu (noobowski text:) plx nie odswiezaj tematu... -_- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil321 Opublikowano 15 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 no może i moje gry są gorsze (Labitynt) ale przynajmniej nie mam śmiałości wydrwić autora jakiegoś przykładu i tylko zmienić grafe ... :F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 "Złap ksienzyc" !? Nawet tytuł musiałeś przerobić, na litość boską!? A co do działu "podróbki" to macie mój głos. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 Wady: 1. Przerobione "Hit the ball" 2. Nudna i prosta 3. Ksiezyc mi sie pojawil tam gdzie menu i nie moglem go "zlapac" 4. Jak chwile sie poczeka w menu (np. czyta sie info) muzyczka po ok. 30 sek. sie wylacza Zalety: :D Ocenka: Grafika 2/5 Muzyka 2/5 Grywalnosc 1/5 Ogolem -2/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 Ogolem 3/5 Jaja sobie robisz?.. to jakiej grze wstawiłbyś 1/5?.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 Ganja: https://gmclan.org/uploader/152/przygody_misia.html Polecam przeczytać niektóre posty. :P Po za tym, Panowie. Proszę zobaczyć datę pierwszego posta. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 Mam dzis chyba za dobry nastroj :P Ale zebyscie mnie juz za ta ocene dalej nie besztali - ogolem 2/5 Pasuje? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 1/5 xD Niech będzie, bo nie ma niższej oceny. xP P.s. Oceniałem ją, gdy jeszcze nie było "*". Więc podałem teraz ocenę w "*". :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaaaaa Opublikowano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 ja nie rozumie co wy macie do przerobienia przykładów !! Przecież jeśli ktoś tylko skożysta z enginu a dużo zmieni to NIC ZŁEGO!! Po za tym Po co robicie te przykłady jak narzekacie że ktoś je przerabia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 @up Ale zawsze może się bardziej postarać. Ja bym proponował zrobić dwa działy na "gotowe gry i programy" Na lepsze gry i te gorsze typu "moja pierwsza gra" =] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vardi Opublikowano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 ja nie rozumie co wy macie do przerobienia przykładów !! Przecież jeśli ktoś tylko skożysta z enginu a dużo zmieni to NIC ZŁEGO!! Po za tym Po co robicie te przykłady jak narzekacie że ktoś je przerabia Przykłady się robi po to żeby podejrzeć jak coś zostało zrobione, na enginie opiera się gra (chociaż niektóre przykłady to też engine). Pojęcie "przerabianie przykładu" to podmiana grafiki, dołożona fabuła i już - ktoś się cieszy, że gre zrobił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 ludzie napisałem ze toma pierwsza gra jakom kiedykolwiek w zyciu zrobiłem, i mam 13 lat. Widziałem wielu 13, ba 10 latków siedzących w GMie, którzy robili bez problemu swoje pierwsze gry bez przykładów... A co do twojej ortografii, to z tego co widziałem niedawno w szkole to drugi klasy robią mniej błędów ortograficznych niż ty... Większosc wogóle nie robi, ale to co ty robisz to przesada... ja nie wierzę, że masz 13 lat... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pentalinio Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 Eeee słabe. 1++/5 . Grafika niezła, ale grywalności to nie ma. @Aaaaa: Ale z przykładów trzeba się czegoś nauczyć, a potem je przerabiać (a o credits już nie będę przypominał <_< ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi