Marmot Opublikowano 29 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 Głosy są przyjmowanie do 18:23. Po wyłonieniu zwycięzcy, poczekamy aż zwycięzca poda temat, jak nie poda, to ktoś z grupy trzymającej władzę wymyśli i da tutaj ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 29 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 Głosujemy do jutra, do 18:23. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 29 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 hehe... :) Ranmus, jak wygrasz to dostaniesz wirtualny uścisk ręki od siebie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasmilus Opublikowano 29 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 Ja głosuje na Tymona. Fajna gra chociarz pare błędów ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 29 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 Ostatnie 12 minut głosowania! Marmot, Hanjuso i Tymon są proszeni o pozostanie na forum do czasu zakończenia głosowania, w celu podania nowego tematu (oczywiście tylko jeden z Was to zrobi =p). Informuję też, że tabela z listą uczestników znajduje się teraz pod adresem www.liga24.go.pl :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 29 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 A więc zwycięzcą pierwszej tury Ligi 24 zostaje... Tymon! Gratulujemy i prosimy o kolejny temat :) A oto wyniki: Marmot: 3 Hanjuso: 8 Tymon: 9 Ważne info: od kolejnej tury można pracować w dwuosobowych grupach. Fakt tworzenia z partnerem trzeba zakomunikować. Inaczej gra nie będzie dopuszczona do głosowania :] Byłbym zapomniał o punktach! Marmot - 1pkt. Hanjuso - 2pkt. Tymon - 3pkt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 29 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 Marmot, Hanjuso - dzięki za wyrównaną walkę :) Temat, hmm. Daj mi 24h! Ok, ok. Więc... gra logiczna. Powodzenia :) BTW. Gdzie ten hug od Ranmy? x] A byłeś grzeczny? :3 Tak więc macie 24h na stworzenie gry logicznej! Dla niekapujących: tworzymy do jutra do 18:30 (ładnie się wstrzeliłeś, Tymciu :)). Mam nadzieję, że tym razem prac będzie więcej =p Maximal Byłem :3 No to się pomyśli ;p BTW. To był mój pierwszy konkurs GMowy xD Bujasz :P No co ty. I Max, Meim to nie ja :3 Mroow? :3 Zapisz mnie na 3 turę :3 Pozwolę sobie zacytować fragment mojego posta: Każdy, kto się zgłosi, automatycznie może* uczestniczyć w każdej turze. ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 29 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 Gorszej tematyki nie mogłeś wybrać <_< dobra biorę się do roboty. Powodzenia wszystkim! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 29 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 Już mówiłem Ranmie - męczcie się! :D Ja miałem tylko 8h na przygotowanie ;3 Poza tym, nie biorę udziału to co dlaczego mam się nie znęcać? ^_^ Jesteś ZŁY! :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 29 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 No to gińcie! (hehe jestem sadystą) Choć może przeżyjecie... wolałbym jakiś sensowny temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 30 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 jestem marnym twórcą gier. Nic mi nie wychodzi (jeżeli chodzi o gry logiczne ;p) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 30 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 Mniej gadaj więcej pisz :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 30 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 <_< może innym razem jak tematem będą gry wyścigowe albo rpg ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 30 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 Nie poddawajcie się :) Jeśli nie macie pomysłu, zróbcie klona jakiejś znanej gry ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 30 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 Pieter6, nie jesteś sam <_< . Próbowałem robić grę, ale kompletnie mi nie wyszło. :( Poczekam na inną tematykę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
london Opublikowano 30 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 O widzę, że konkurencja słabnie ;] No to ja was powale wszystkich. Muahahahah Pozdrawiam. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 30 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 No jeszcze macie 6.5h! Ciekawi mnie kto zostanie do końca :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 30 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 No skoro tak, to może jeszcze coś wykombinuje... hehe... Dobra, wiem, ze to nie wygra, ale jak nikt nie da, a tylko ja to mam wygraną w kieszeni. @EDIT: Nawet robiąc drugą grę nic mi nie wyszło :( . Poddaję się... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
london Opublikowano 30 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 Mi się wydaje, że już skończyłem. Gra Jest to dość nietypowy labirynt :P Wszystko jest wyjaśnione w grze. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 30 Grudnia 2006 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 Dobra, jak się sprężę, to może coś uda mi się zrobić. Gierka londona mnie zmotywowała. XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 30 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 Heh, ja nie robię. Gupi temat. Czekam na następny temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 30 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 W sumie labirynty to moja specjalność... Wykombinuje labirynt, ale inny niż ma london :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 30 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 Ja mam pytanie odnośnie teamów. Jeśli osoba która wygrała poprzednią rundę jest w drużynie z osobą która startuje to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaytek Opublikowano 30 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 A ja mam pomysł, ale czy zdążę w trzy i pół godziny? Raz już nie zdążyłem... :/ Kartka przed nos, ołówek w dłoń, klawiatura pod palce - i do roboty. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 30 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 Ja mam pytanie odnośnie teamów. Jeśli osoba która wygrała poprzednią rundę jest w drużynie z osobą która startuje to?To praca nie będzie dopuszczona. Dawca tematu nie może robić gry ani indywidualnie, ani grupowo :) Podkreślam, że proszenie kogoś o drobną pomoc, np. wyjaśnienie użycia jakiejś komendy nie jest zabronione. A już całkowita współpraca owszem ;) (to odnoście pojedynczych uczestników - jasne jest, że drużyny mogą, a nawet muszą, pracować razem) Omg, ale zamotałem ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 30 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 Dobra, macie tutaj mojego kmiecia: https://gmclan.org/up1633_3_lab.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zając Opublikowano 30 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 hmm, 1 że nie mam pomysłu, 2 że nie zdąże :P próbowałem coś tam zrobić ale dałem sobie spokój, czekam na następną kolejkę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 30 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 Uważam, że głosowanie powinno trwać 48 godzin. W końcu trudno robić grę co dwa dni i cała Liga się szybko wypali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 30 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 A moim zdaniem to zły pomysł Parysławie ;p już nie mogę doczekać się kolejnej tury w której będę mógł wykazać swoje możliwości (i hate logical games) ;p EDIT: Przepraszam Patrysławie <_< tak samo było z jednym gościem. Źle przeczytałem jego nick i wyszło Alkoholik a nick miał Alkohohlik ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 30 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 Jeśli co dwa dni trzeba będzie robić nową grę, to zaraz wam się znudzi, albo skończą się tematy. Wspomnijcie me słowa. ;) P.S. - Ja ci dam Parysława! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi