Maximal Opublikowano 27 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2006 A mnie temat nie bardzo pasuje, bo nie mam pomysłów. No ale jak już jestem dopisany... najwyżej nic nie zrobię.A widzisz gdzieś siebie na liście? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 27 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2006 Post już ogólnie na temat ligi - zgłaszam się od 2 tury. :P (Chyba, że jeszcze do 1 tury można, to wtedy od pierwszej. :) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaytek Opublikowano 27 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2006 Co tam - w ciemno zgłaszam się więc do drugiej. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 27 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2006 Nie róbcie zamieszania, poczekajcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 27 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2006 Tak jak napisał nasz Rendżer - zgłaszajcie się między turami :) Ale ok, zapiszę Was. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 27 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2006 I jeszcze jedno. Survival ma być w sensie strzelanka że trzeba przetrwać xd ? Coś jak był kiedyś konkurs gmclanu (bodajże 2)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 27 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2006 Nie musi być koniecznie strzelanka. Forma dowolna - wystarczy, że w grze będzie chodziło o jak najdłuższe utrzymanie się na planszy =) Edit: Tak, chodzi o coś takiego jak w 2 konkursie GMClan, z tym że ja daję Wam więcej swobody. Wystarczy, że będzie zachowany model "gracz jest ciągle atakowany przez coś (niekoniecznie przez zombiaki) i musi jak najdłużej wytrzymać pod naporem". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 28 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 A ja przypinam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 28 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 It was my idea!!! Qrde, gdybym wcześniej o tym wiedział to bym się zapisał (i bym rozwalił tych cieniasów spod ciemnej gwiazdy :]) Ale na pewno wezmę udział w następnym (oby był jakiś sensowny temat). PS. a może mnie zapiszesz, teraz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 28 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 Jak chcesz to możesz zapisać Matthew zamiast mnie, bo mam Files seems to be corrupted :(. Więc wezmę się raczej od drugiej tury :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 28 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 Juz szesnasta, a gier ani troche nie widac. Chyba zglosze sie do drugiej tury :-) Btw. wg. zasad glosowac mozna od 18.00 do szostej rano :|, bez sensu! kto bedzie wstawal o piatej, zeby zaglosowac na gre, jesli nie ma czasu wieczorem ^^? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 28 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 IMHO na głosowanie też powinny być 24 godziny :) . A o to moja produkcja na konkurs: https://gmclan.org/up24_3_racing.html . Nie besztajcie mnie za to, dawno nic nie robiłem w GMie :} . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 28 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 IMHO na głosowanie też powinny być 24 godziny :) . A o to moja produkcja na konkurs: https://gmclan.org/up24_3_racing.html . Nie besztajcie mnie za to, dawno nic nie robiłem w GMie :} . Podoba mi się ta gierka tylko trochę trudna jest. :P Jeżeli się nie mylę jest to remake tylko nie pamiętam jakiej gry :P EDIT: Mój rekord to 45 punktów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 28 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 Hm, chyba rzeczywiście wydłużę czas na głosowanie, najwyżej się skróci :) Mefju: ok, zapisuję (btw, kto pierwszy ten lepszy :D). Black: nikogo nie będę zapisywał zamiast Ciebie - zostajesz ;p Sprawdź, czy GM nie zrobił backupa gry w postaci pliku gb1. Litel: gdzie żeś się podziewał? ;) Zapisuję. Marmi: jesteś na dobrej drodze do zwycięstwa - jeśli nikt więcej nie odda swojej pracy. Zaraz Ci walnę ocenę gry na PW =) lolek: głosowanie i oceny gier dopiero za 40 min, brzydalu :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 28 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 nooo, zapiszcie mnie do drugiej tury! :) B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 28 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 lolek: głosowanie i oceny gier dopiero za 40 min, brzydalu tongue.gif Dobra rozumie ale aż tak brzydki to ja nie jestem :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 28 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 No i chyba Marmot wygrał, bo nikt inny pracy nie dał :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 28 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 No nie wierzę, że nikt już nie odda :/ Do roboty! :) Jeszcze 9 min! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
london Opublikowano 28 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 Tylu przecież chetnych było :P Tak swoją drogą to troche głupio się najpierw zapisywać a później temat, bo ja np. być może też bym wystartował, ale nie wiem czy temat by mi odpowiadał. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 28 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 Właśnie o to chodzi - temat ma być niespodzianką :) Poza tym mogłeś się zapisać, a jakby Ci temat nie odpowiadał to byś nie startował. Więc tak naprawdę nie ma żadnej różnicy ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
london Opublikowano 28 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 Faktycznie. No to się zapisuję do drugiej tury. :D Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanjuso Opublikowano 28 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 zrobilem gre http://www.gmclan.org/up328_3_meteorminator.html P.S. sory za tego edita ale tak sie spieszylem ze najpierw napisalem a pozniej wrzucilem ;p Gra jest baaaardzo neidopracowana ale przez ostatnie 2 godziny nic nie robilem tylko jak najszybciej robilem. Niestety czasu mi zabraklo i poziom trudnosci nie jest odpowiednio dobrany. Sklep swieci pustkami i pokrywa sie z napisami :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 28 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 zrobilem greUratowałeś honor Ligi :D Dawaj ją tu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 28 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 kurcze tez bym sie zglosil ale zapuzno bo wczesniej nie moglem wejsc na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 28 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 Łeee! Wszystko w info. http://www.gmclan.org/up152_3_balistik.html Tymczasem... jeść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 28 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 No, mamy przynajmniej po co głosować =) Panie i Panowie, głosujemy! Po jednej stronie ringu Hanjuso, po drugiej Marmi! Omg! Jeszcze Tymcio! :3 A więc poprawka: Po pierwszej stronie ringu Hanjuso, po drugiej Marmi, po trzeciej Tymcio aka Meim! Głosujemy do jutra, do 18:23. marcinzzz95: zapisać do drugiej tury? ----------------------- [Tabela wyników] Marmot: 3 Hanjuso: 8 Tymon: 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markos Opublikowano 28 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 no i co jeszcze 2 osoby zdarzyly ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanjuso Opublikowano 28 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 Tymon oddal po czasie! Nie dostanie dzis kolacji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 28 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 Tymon oddal po czasie! Nie dostanie dzis kolacji?Phi, on i tak nie je kolacji - on się żywi smarem :] Dopuściłem po czasie, bo 2 prace to trochę mało :3 Dodam jeszcze, że głosowanie trwa w końcu 24h. W tym czasie można również przedstawiać swoje opinie na temat gier. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 28 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 Sory was wszystkich ale gra Hanjusa jest najlepsza :). Shooter 3D i do tego całkiem fajny ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi