Tymon Opublikowano 12 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 Hołli słit! xD Muszę zwiększyć poziom trudności... o dużo zwiększyć... bardzo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 12 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 Tak oto zwycięzcą zostaje Tymon! *huraaaaa!* ;) Tymon - 3pkt. Hanjuso - 2pkt. Blackmaul - silą rzeczy 1pkt. =p Prosimy o następny temat :) PS: Zapomniałem napisać - mój głos poszedł do Tymcia :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 12 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 Blackmaul - silą rzeczy 1pkt. =p Wtf? xD Miło słyszeć ale to ktoś na mnie głosował ? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 12 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 Potraktuj to jako nagrodę od prowadzącego xd . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 12 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 co powiecie na temat w ktorym trzeba by było zaprogramować AI na coś fajnego? Wiecie takie coś jak tresura psów, uczycie sztuczki i pokazujecie na pokazie XD to tak samo z AI xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 13 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2007 Eee głupi pomysł nikt by nic nie zrobił :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 13 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2007 ja bym zrobił :D programowanie AI to moja ulubiona część programowania xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 13 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2007 Ja też lubie programować AI, jednak pomysł z psem jest zły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 13 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2007 pies to przykład.. nie mialo byc o psie... -_- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 13 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2007 Naszemu Tymciowi skończyły się pomysły, więc temat podam ja :) Skradanka Czyli gra, w której zabronione są akcje w stylu Rambo, bo takowe mogą skończyć się Game Over'em. Wrogów należy unieszkodliwiać po cichu, a najlepiej w ogóle ich omijać. Jest tu też nawiązanie do tematu, który proponował pablo - AI przeciwników musi być sprytnie zaprogramowane. W razie wątpliwości można przeczytać to. Macie 24h. Do tury, gotowi.... start! ;) PS: Tymon: nie podawałeś tematu, więc oczywiście możesz brać udział w tej turze. Edit: A tak prezentuje się klasyfikacja generalna: 1 miejsce: Hanjuso (7pkt.) 2 miejsce: Tymon (6pkt.) 3 miejsce: Anaconda i skell (po 3pkt.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 13 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2007 Hm temat dobry możliwe iż coś zrobię xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 13 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2007 grafa koniecznie własna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 13 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2007 grafa koniecznie własna?Hm, chwilę... *zerka do regulaminu* Tak, możesz użyć gotowej grafiki, ale raczej wpłynie to negatywnie na ocenę Twojej gry ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 13 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2007 heh temat taki dobry ze sprobóje chociaż tym razem coś skleić. EDIT. Hehe pierwszy raz zdaze cos zrobic. Zaraz wrzucam pracke, jeszcze pare detali zostalo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 14 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2007 http://www.gmclan.org/up993.html <-- plik shadow Pierwszy! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 14 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2007 Yeah. Gra propaganjii rządzi... Tylko zaciołem się na budynku zabijajac glinę od tyłu :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 14 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2007 sorka ale ja najwyraźniej nie oddam gry :/ za mało czasu jak dla mnie, propaganja siedzial do 4 w nocy wczoraj to ma xD a ja dzis siedze 3h i niestety mysle ze sie nie wyrobie... nie daje rade siedziec 6 godzin przy grze xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 14 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2007 Hm, 4h =3 Może coś napiszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 14 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2007 Ty byś tylko narzekał, że masz mało czasu Tymon. :] Zamiast spać, albo się uczyć rób grę, a nie takie jajca odstawiasz. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 14 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2007 Gra jest mało rozbudowana (nie ma menu i chyba wolno chodzi na słabych kompach), potem i tak ja rozbuduje i ulepsze, poprstu za mało czasu XD (nie tylko ja z kompa korzystam) Grafa moja poza ludźmi. http://www.gmclan.org/up863_4_ALIEN.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 14 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2007 Tak mi się wydaje, czy Propaganja czasem nie zrobiła wcześniej tej gry :) Ale to tylko mi się zdaje :) Dlaczego tak myślę? Bo za dobra gra jak na tak krótki czas oddania pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 14 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2007 Tak mi się wydaje, czy Propaganja czasem nie zrobiła propaganja to nie jest osobnik płci żeńskiej ;D. A że gra dobra? to w końcu pro xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 14 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2007 *łup!* propaganja: 6 Micanser: 0 Głosujemy :) Edit: Tym: a Ty gdzie? :D Bue. Ciebie nie było to zrobiłem "gong". Tymon Tymczasowo zmieniłem "gong" na "łup". Ale i tak dzięki =) Maximal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 14 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2007 wcale nie za dobra jak na 24h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 14 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2007 Tak mi się wydaje, czy Propaganja czasem nie zrobiła wcześniej tej gry :) Ale to tylko mi się zdaje :) Dlaczego tak myślę? Bo za dobra gra jak na tak krótki czas oddania pracy heh to chyba o to chodzi zeby oddac jak najlepsza gre? zreszta pablo swiadkiem ze siedzialem do 4 w nocy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 14 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2007 tak! Ja świadkiem xD, a z tego co ja zacząłęm zrobie se poważną gre moze :P proponuje odrazu z głosowaniem podawać propozycje na temat gry. Oddaje głos na Propaganje. Zagadnienie na temat gry: Drużyna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 15 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2007 Głos odaję na Propaganje :P Mam nadzieję ,że dokończysz swój projekt :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 15 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2007 Propaganja. A jako następny temat proponuję grę, w którą się nie gra - ew. z bardzo małą ingerencją w rozgrywkę :D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMoEX Opublikowano 15 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2007 glos na propaganje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilek Opublikowano 15 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2007 PROPAGANJA suepr gierka :D :thumbsup: dokonczysz ja?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi