szczypiorex Opublikowano 21 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 24 h minely xD nastepna tura juz xD Liga padła jak widać =p Poczekamy, aż się uzbiera więcej chętnych do tworzenia i wtedy wznowimy smile.gif Póki co proszę nie kasować. PS: Sry za dubla. Czytaj ze zrozumieniem Pablo, liga została zawieszona do czasu kiedy bezie wiećej chętnych... A grę powinieneś umieć zrobić na każdy temat, w końcu o to w tym chodzi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 21 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 A grę powinieneś umieć zrobić na każdy temat, w końcu o to w tym chodzi...W tej kwestii zgadzam się ze szczypiorexem. Pablo, albo jesteś aktywny i chociaż próbujesz robić grę na każdy temat, albo w ogóle nie bierzesz udziału ;) Bo widzę, że chętnych na początku było mnóstwo, tylko jak przyszedł czas na napisanie czegoś, to 3/4 wymiękło =p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 21 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 To zależy :) . Ja np. zrobiłem grę na pierwszą turę, bo chciałem sobie przypomnieć jak się co robiło w GM, a potem to mi się nie chciało ciągle na Windowsa przechodzić, żeby GM odpalić. EDIT: Poza tym sorry, ale jak widzę tematy typu "jedzenie", czy inne takie co nic nie mówią o grze jaka ma być, to poprostu mnie skręca. Nigdy nie lubiałem konkursów z wolnym tematem. Najlepszy, byłby ściśle ustalony temat np. Fajerwerki bez użycia sprites, czy coś w tym smaku. Wtedy każdy by zrobił jak potrafi i by prace można było łatwo porównać, kto zrobił najlepiej i dla tego punkty. Na tym polegają Compo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 21 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 A grę powinieneś umieć zrobić na każdy temat, w końcu o to w tym chodzi... Teraz to ty poczytaj ze zrozumieniem co ja pisałem tyle czasu... Umiem napisać tylko temat durnawy. Siedziec i robić jakieś wymyślne potworki rodem z kosmosu -_- i t owszystko w platformowce... a w sumie to mi najbardziej przeszkadza temat s-f a nie ze w platformowce czy cos xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 22 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 Teraz to ty poczytaj ze zrozumieniem co ja pisałem tyle czasu... Umiem napisać tylko temat durnawy. Siedziec i robić jakieś wymyślne potworki rodem z kosmosu -_- i t owszystko w platformowce... a w sumie to mi najbardziej przeszkadza temat s-f a nie ze w platformowce czy cos xD Nie chodzi tylko o grafikę, ale również o sposób rozgrywki itp. Poza tym, widzę, że Ty po prostu ciągle marudzisz =p Było kilka fajnych tematów :] A że reszta durnawa, to racja niestety... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 22 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 no właśnie ja sie na te pierwsze nie załapałem :/. Może zacznijmy znów walić bezsensowne słowa takie jak "jedzeie" itp. Takie były najlepsze xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 22 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 Omg... ~_~ Idź i zastanów się, czego w końcu chcesz xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 22 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 ze jak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 22 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 Najpierw twierdzisz, że tematy do kitu, a potem, cytuję, >>zacznijmy znów walić bezsensowne słowa takie jak "jedzeie"<<, koniec cytatu :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
london Opublikowano 22 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 Były bezsensowne tematy i były do tych tematów gry. Raz, na jeden (zresztą badziewny :P) temat nikt nie zrobił gry i już zaczęło się marudzenie, że liga się rozpada. Dajcie następny temat to może ktoś zrobi grę, jak nie to trudno. Nic nie stracicie. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 22 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 bo ja mowie ze bezsensowny jest ten S-F a reszta były ok xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 22 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 A ja mówię, że temat S-F był dobry, bo przynajmniej lepiej sprecyzowany niż temat typu JEDZENIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 22 Stycznia 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 A ja lubię sprecyzowane tematy, tylko nie w stylu symulator wyrzucania śmieci i inne głupoty, które przestały mnie śmieszyć wiele lat temu. A temat Science Fiction jest zbyt ogólnikowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 22 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 Ale i tak, PLATFORMÓWKA SF, była bardziej ścisłym tematem niż JEDZENIE :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shaman Opublikowano 22 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 Proponuję ustalić nowy temat i kontynuować Ligę... :) No i też przydałoby się w końcu ostatecznie ustalić sposób wymyślania nowych tematów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 22 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 No i też przydałoby się w końcu ostatecznie ustalić sposób wymyślania nowych tematów...Tu nie ma tak naprawdę co dumać - tematy mają być konkretne i tyle =p A co do wznowienia... sam nie wiem ;p Jak na razie wciąż jest trochę za mało osób. Edit: Dobra, jeśli zdążę, to około 22 podam temat :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 22 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 ja przez sporo najblizszego czasu zadnej gierki na konkurs nie oddam od razu mowie, z braku odpowiedniej ilosci czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidsu Opublikowano 22 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 I gdzie ten temat? :P Ja bym chętnie wziął udział! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 22 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 No cóż ten jeden raz na uratowanie ligi, wręcz by wypadało ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanjuso Opublikowano 23 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2007 Mi sie zaczely niedawno ferie i prawie napewno dam gre, o ile temat nie bedzie jakis mocno lipny i nie zobacze go godzine przed terminem oddania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 23 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2007 Sorki, jednak się nie wyrobiłem :) Postaram się podać dzisiaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 23 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2007 Nie miałem pomysłu, więc posiłkowałem się archiwalnymi tematami z COMPO. Gra, w którą gra się przy pomocy tylko jednego klawisza (na klawiaturze, mysz odpada) Jak zwykle 24h. Powodzenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 23 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2007 hmmm ciekawe :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMoEX Opublikowano 23 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2007 skończyłem !!! hp generator :thumbsup: :thumbsup: mój wynik :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skell Opublikowano 24 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 Zaraz coś wyskrobie i wrzuce :D. Tylko na pomysł wpadne... I zaczne się tłumaczyć dopiero po wrzuceniu :). -Maurycy Ps, właśnie na pomysł wpadłem :D. Ps2, ToMoEX, jak próbuje włączyć twoją gre to mi unexpected error wyskakuje (nie, wiem żę gra jest dobra, bo to nie pierwszy raz). W którym GMie to zrobiłeś? [Tj, której wersji :)] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMoEX Opublikowano 24 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 W game makerze 6.1 a mi działa (ściągałem) EDIT dobra wiem co się stało poprawiłem ściągajcie teraz!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skell Opublikowano 24 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 Hm, ja też pracuje w tej samej wersji ale moje produkcje mi działają -_-... No trudno :P. -Maurycy Edit - Ha, już prawie skończyłem :D. Jeszcze tylko z kwadrans ;). Edit2 - Skończone! Uploaduje.... ....... Ile można czekać =P. No: http://www.gmclan.org/up246_3_HR.html Btw, moja strona jeszcze nie działa (Tzn domena jeszcze nie działa, żeby się ktoś nie zdziwił żę chce wejść a tu figa:)). No i wszystko jest w sumie w grze wytłumaczone... Po angielsku :). No co, nie ma zakazu to cóż :D A tak wogóle to przykro mi że się nie udzielałem i nie brałem udziału (w platformówce S-F chciałem wziąć, ale nie miałem pomysłu). No i brak czasu, mam na głowie też inne projekty :). I szkółkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidsu Opublikowano 24 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 Oto moja gra! Zwie się Ray No 1! Wszytko jest ładnie opisane w helpie, więc nie będę tu gadał. Ściągać, ojciec! https://gmclan.org/up39_4_Ray.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skell Opublikowano 24 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 Dawidsu, ciekawy pomysł (Podbne sterowanie mi na głowie leżał). Tylko że męczące strasznie, przynajmniej dla mnie - nie lubie tak powolnej akcji. No i dźwięk byłby mile widziany... :) No i wykonanie też dobre. -Maurycy Iżby Boss zapadł w sen zimowy? =P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidsu Opublikowano 25 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 Sterowanie nie jest najwygodniejsze, ale ile satysfakcji daje podskoczenie w ostatniej chwili. :D A z dźwiękami niestety się nie wyrobiłem... Tylko gdzie jest Max!? Trzeba zrobić głosowanie, no! Nikt inny nie może powiedzieć *ding*! :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi