Administratorzy gnysek Opublikowano 18 Grudnia 2006 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 Wszystkie osoby które na tym forum dają dema swoich gierek proszę o wrzucanie tego do uploadera - ułatwia to pracę oraz jest niezawodnym miejscem przetrzymywania gier i przykładów z Game Makera. Uploader znajdziecie na stronie głównej ( https://gmclan.org/up.html ). Jeżeli używasz uploadera pierwszy raz, nie zapomnij utworzyć swojego folderu, a potem wrzucaj do niego swoje produkcje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 Proponuje zrobić dokładną instrukcję krok po kroku wrzucenia pliku na uploader, z obfitymi opisami i screnami gdyż pewna cześć nowych użytkowników z tym sobie nie radzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mag_Ognia Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 No to proszę bardzo. 1.Klikamy na stronie Uploader i klikamy na zdanie aktywuj mój folder(czy jakoś tak) 2.Wpisujemy ścieżkę pliku który znajduję się na twardzielu lub klikamy na przycisk przeglądaj aby znaleźć plik po załadowaniu jest na liście plik 3.Teraz prawym przyciskiem klikamy na linka naszego pliku i wybieramy kopiuj adres odnośnika a potem wklejamy go sobie w poście. 4. Jeśli utworzyłeś sobie folder po zalogowaniu odszukaj go w sekcji uploader. No i tyle. Pozdrawiam MO :death: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karus99 Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 A gdzie skriny a gdzie jest na stronie ten uploader. Dajcie mi kilka dni to zrobię tutorial że mucha nie siada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 Już chyba 3 są, Ty nie musisz robić 4go. Pozdrawiam, mroow. :cat: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 @karus99: A zobaczysz, że moje prywatne muchy siądą 8) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nesyr Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Marny film i screnny: https://gmclan.org/up2795.html I tak to niedługo wykasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafalmaker Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 a czemu ja niemam takiego czegoś aktywuj swoj folder czy jakoś tak ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Na pewno masz - każdy ma - trzeba znależć :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafalmaker Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 nasyr pokazał screna ja niemam nic takiego na gurze!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Może masz już aktywowany ten katalog? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafalmaker Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 no a jak dodać do tego plik??? bo nie ma mojego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marzec Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 https://gmclan.org/up2810.html A to czyje jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 @Marzec: Rafalmaker pewnie zdążył w ciągu miesiąca zrozumieć w czym błąd popełniał :] . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 Mam pytanie, jeżeli mam własny serwer to moge na niego wrzucać produkcje i dawać linki z tej strony mojej?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarutobi Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 Mam pytanie, jeżeli mam własny serwer to moge na niego wrzucać produkcje i dawać linki z tej strony mojej?? Możesz ale najlepiej na uploaderze gm, wiesz nie ma problemów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Ten temat można ocieniać ? o_O XD Edit: Może inaczej, dlaczego ten temat można oceniać ? =o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słoniu Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Oceniając temat oceniasz uploader. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ezlur Opublikowano 26 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 Eee... Czy jeśli kliknę OK, po wybraniu pliku, cały czas się strona ładuje i jest napisane "Wysyłanie żądania do gmclan.org...", to znaczy, że się wysyła? Plik ma 27 MB.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 26 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 Tak, to znaczy, że się wysyła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 26 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 jeżeli trwa to zbyt sługo oznacza, że masz wolnego neta, wyposaż się w jakąś lepsiejszą przeglądarkę która pokazuje postęp uploadowanych plików np. Chrome. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 26 Maja 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 jeżeli trwa to zbyt sługo oznacza, że masz wolnego neta, wyposaż się w jakąś lepsiejszą przeglądarkę która pokazuje postęp uploadowanych plików np. Chrome. Albo w lepszą stronkę, która pokazuje postęp uploadowanych plików, np. speedyshare.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 CHrome jest szybszy ale ma niedoróbki, a uwazanie jej za lepsza to stronniczosc. W kazdym razie napisalem zeby poinformowac, ze hostingi typu speedyshare to marny pomysl, bo usuwa po 30 albo 90 dniach pliki kont darmowych/osob niezalogowanych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi