Ch3mical Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 PS. Phoenix: Czemu nie wrzucisz na GMClan tej foty którą masz na naszej klasie ? Albo swojego "super" kota cotek'sowego ? xDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 że tak staro wyglądam AŻ TAK staro nie. :D Ale prawie, że "aż tak" :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ddusia94 Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 @PhoenixPL: no widzisz :D Aj no bo wiesz ja to lubię oceniać innych, ale to było serio serio xD Śliczna :* @Marmot: Oj sorki xD Teraz dostaniesz buziaczka :*:* no dobra dwa xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 Oj staro, staro :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ddusia94 Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 Oj staro, staro :P. no nie aż tak staro nie przesadzajcie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 Przypomina mi naczyciela od przyrody w 4 klasie podstawówki. On miał koło 26... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 http://img21.imageshack.us/my.php?image=p2190100xf1.jpg taktak, golę nos. :< Rany, jak wy możecie robić to tak często? : O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 19 Lutego 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 Nie wiem jak reszta, ale ja się golę maszynką elektryczną. Całkiem fajny pomysł na foto. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 Mali chlopcy z wiekiem musza sie zaczac golic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 Tia, maszynka elektryczna rox! :D A zdjecie intrygujace xD Widok dziewczyny golacej twarz jest niecodzienny xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 lolololol włosy masz też na nosie? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 bo ja jestem bardziej męska niż wy wszyscy, no. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 Rany, jak wy możecie robić to tak często? : O A wam to się nie chce tak często robić to (: ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 tak,tak! to ja wasz kochany Nikas który ostatnio robi za dużo zdjęć!! :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 Wyglądasz na takiego, co często to robi! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 Dlaczego zawsze masz ten sam wyraz twarzy? :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 czyli jaki? : O nie uśmiecham się :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 bo ja jestem bardziej męska niż wy wszyscy, no.Jak jesteś płaska jak deska to spoko... ale nie bój nic, jeszcze urosną. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 bo ja jestem bardziej męska niż wy wszyscy, no. taa nie trzeba golić nosa wystarczy mieć w spodniach 25,5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 wystarczy mieć w spodniach 25,5 ...milimetra ;p ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 Nikas, a co to na scianie za toba? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 marmot nie zadawaj pytań na które nie chcesz znać odpowiedzi :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 19 Lutego 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 Dyplom akademii fotografii artystycznej pewnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 taa nie trzeba golić nosa wystarczy mieć w spodniach 25,5 ale ja golę nos, bo jestem bardziej menszczysnom, niż wy. Chcę tu pasowaaać, noooo. :<< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 19 Lutego 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 GMclan to specyficzne forum, gdzie goli się 10% użytkowników i 50% użytkowniczek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 @UP: 33.(3)% uzytkowniczek - niedawno sie dowiedzialem ze istnieje tu jeszcze jakas trzecia :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 19 Lutego 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 Krypto? Kto, jak, gdzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 ja wiem o Dddddddusi i Eve. : O i o mnie, ale ja to facet przecie. ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 Wlasnie Eve mam na mysli :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 19 Lutego 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 @PsichiX: A toś się obudził... Reszta użytkowniczek prawdopodobnie już umarła ze starości. ;) W sumie Eve też bym zakwalifikował do tej grupy, bo ona tutaj zagląda chyba jak jej emokochaś ją tutaj zaprosi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi