Ddusia94 Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 dobrze mają dziewczyny którym się nie kręcą włosy :) ty też masz kręcone włosy?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 16 Lutego 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 Gnysiu, kojarzysz? ;> :P Pewnie, że kojarzę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 powiecie mi co to za budynek??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 Stacja w Eindhoven, w Holandii. Ogólnie to powinno wyglądać jak radio (jakieśtam nie pamiętam nazwy :P). Gnysek był tam kilka lat temu, ja tam jeżdżę co roku :P Kilka dni temu zrobiłem to zdjęcie, gdy wracałem do Polski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 dobrze mają dziewczyny którym się nie kręcą włosy :) ty też masz kręcone włosy?? znaczy, nie jakieś sprężynki, ale falują mi niemiłosiernie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ddusia94 Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 mi takie delikatne sprężynki ;/ nawet jak wyprostuję to na drugi dzień znowu mam ehhh A twoja wcześniejsza fota śliczna nie zgodzę się, że źle wyszłaś :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 I tak, bohater drugiego na planu na fotce Ddusii wymiata! To wcale nie jest zabawne. Mjmek. Nie znasz się na żartach panie moderator! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ddusia94 Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 @Marmot: i właśnie dlatego dałam tą fotkę xD ogólnie kolega tak zawsze :D taki klasowy pajac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 I tak, bohater drugiego na planu na fotce Ddusii wymiata! oooo tak. : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 16 Lutego 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 Stacja w Eindhoven, w Holandii. Ogólnie to powinno wyglądać jak radio (jakieśtam nie pamiętam nazwy :P). Gnysek był tam kilka lat temu, ja tam jeżdżę co roku :P Kilka dni temu zrobiłem to zdjęcie, gdy wracałem do Polski Tranzystorowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 Mnie się fotka Dziab podoba, ale Ddusia przerób tą grzywke bo sztywniacko wyglądasz :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ddusia94 Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 o matko!!!! teraz mam inna taką o : stara fotka jezu xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 Czijzys :P, no teraz to elegancko xD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ddusia94 Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 Muszę ją zapuścić i se ładnie na bok wycieniuję :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 To uczyń tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ddusia94 Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 Ale spam o grzywkach wyszedł haha :D dajcie jeszcze jakieś fotki :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 Jakby przyćpany https://gmclan.org/up3539_5_DSC00277.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 To wcale nie jest zabawne. Mjmek. Nie znasz się na żartach panie moderator! To nie ja napisałem, buu :( A panie, jak zawsze pięknie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 dobrze mają dziewczyny którym się nie kręcą włosy :) ty też masz kręcone włosy?? Ej lekko kręcone, albo takie falowane są świetne :D Znacznie ładniejsze od takich prostych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 Raz na ruski rok daję fotki, to teraz czas na moją! http://img514.imageshack.us/img514/5929/dsc009681rd3.jpg (EDIT: chowam do linka, nie będę już was dłużej straszył :P ) Wyszedłem na niej jak skończony idiota, ale rzadko kiedy wychodzę normalnie na fotkach :P . A wrzucam tylko po to, żeby dziewczęta nie marudziły, że tylko one dają fotki ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 Całkowicie nie tak sobie ciebie wyobrażałem :P Raczej tak bardziej wiewiórkowato xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 E tam Marmot, nie narzekaj :P. A jak moja "focia"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 Całkowicie nie tak sobie ciebie wyobrażałem :P Raczej tak bardziej wiewiórkowato xD Może jak rozpuszczę włosy, to wyglądam bardziej wiewiórkowato, nie wiem, ale na ogół spinam, bo mnie denerwuje jak mi lecą włosy przed oczy, a w krótkich wyglądam jak jakiś nerd ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 16 Lutego 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 Marmot zetnij włosy, bo Cię postarzają o 8 lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 Właśnie o to chodzi, żeby postarzały (: . Zresztą, nie muszę ścinać włosów, wystarczy, że zgolę bródkę ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ddusia94 Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 PhoenixPL: Łał no super :* Marmot: Super fotka :D Ale na 16 lat to ty nie wyglądasz :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 Marmot, Ty i 16 lat? ^^ EDIT: :o Nie ma to jak napisać odpowiedź kilka minut po otworzeniu tematu, jak już ktoś napisze to samo ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 @Ddusia: Wreszcie mnie ktoś docenił :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 Oczywiście ja buziaczka nie dostałem <foch> :P (joke ofc). Ale, nie mówcie, że tak staro wyglądam, nie wierzę xd . Może tak na zdjęciach wyglądam po prostu ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 wyglądasz staro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi