Matthew Opublikowano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 nie. XD myje się codziennie (ba, nawet za często) Mam jedno całkiem dobre (chyba) zdjątko w komie, ale koleżanka ustawiła "fałszywe kolory" w opcjach i wyszedłem niebieski ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drobiu Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 w końcu daje moje foto,ja i moja banda,jak nas spotkacie to uciekajcie,zgadnijcie który to ja http://i34.tinypic.com/f4px55.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 Zdjęcie znane:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vianom Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 ty to ten w białej koszulce na lewo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 Ten "najgrozniej" wyglądający :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 Blondynek z pałką, bo ten w żółtym na bank nie ma 7 lat :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 Jakoś ci drobiu nie wierzę ale dobra :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 Nie z tego forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 2 Stycznia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 Jeny, znane zdjecie, a na dodatek fejkowe konto na fotce. Kiedyś widziałem i gościu w statusie nieobecności dawał teksty w stylu "walę konia". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 Jakoś ci drobiu nie wierzę ale dobra :P Jak możesz?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 Widocznie drobiu okazał się zbyt przekonywujący, a jego argumenty o tym, że to jest jego banda są po prostu fałszywe. Przyczyną tego może być jego zamknięta w sobię percepcja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 to dziecko najbardziej z lewej FTW! genialne : D @drobiu: niewazne ktory to ty w kazdym razie gratuluje ekipy, ryja i spodenek ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 Nie no, ten w białej koszulce z lewej strony, to od razu widać, że chuligan pierwsza klasa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 A ten "kij" wygląda na sztuczny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 3 Stycznia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 Drobiu, nie lubię tego mówić, ale żal. To jest dopiero equipa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drobiu Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 A ten "kij" wygląda na sztuczny... to noga od popsutego stołu a ekipa nazywa się-drewniana,nie zadzierajcie z nami :twisted: Drobiu, nie lubię tego mówić, ale żal. To jest dopiero equipa. pewnie twoja ekipa,a pupa nie boli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 5 Stycznia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 Drobiu się trochę zbulwersował. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 5 Stycznia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 A to moja ekipa, ujęcie podczas przygotowań na wieczorny podkryw w mieście: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 E no, to gÓpie. :< Te wasze durne zdjęcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 5 Stycznia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 Ale czyje zdjęcie, bo się zgubiłem. Hmm... moje jest fajne, to pewnie drobia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 Najlepiej obydwa albo żadne, po co się kłócić :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 5 Stycznia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 12 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 wakacje, Międzyzdroje ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 12 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 Wyglądasz na 16 lat! Nie no serio :) Plus mała reklama sklepu :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 12 Stycznia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 To przez tą fryzurę. Odmładza go. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 12 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 Caly dzien mysle kogo mi przypominasz Pieter i juz wiem, tzn nie do konca ale przypominasz mi starsznie jakiegos takiego gnoma, goblina czy cos. HUGO! o!!!! tak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 12 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 Jakby wyciąć Ci głowę, (:o) to bym dał ponad 24 lata, a jakby zostać wszystko oprócz głowy dałbym 16 lat. Dziwne to zdjęcie. ;[ Ale to może przez tą fryzurę, zapodaj plax z jakiegoś innego profilu i z inną fryzurą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 12 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 Pewnie ma 16 i wstydzi się przyznać >:[[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 12 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 jasne ;] mówiłem, że to stare zdjęcie, może jak dam z brodą i wąsami to się przekonacie ;d wiem jak na tej fotce wyglądam xd zaraz dam coś innego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 13 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 Ojoj, aż sam swoje zdjęcie wrzucę. Tak wiem ze znowu przy kompie ale mi się nie chce robić zdjęć gdzie indziej. Czasami po prostu mam ochotę zrobić sobie nowe zdjęcie. W mojej nowej czapce z croppa (i co nikas? przez ciebie i twoje wyznaczanie jak daleko mi jeszcze do zioma naśladuje Cię :( ), nie musi wam się podobać. PRZYGOTUJCIE SIĘ NA JAKOŚĆ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi