Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 29 Grudnia 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 nie robie na sile : D wszyscy wiemy jaki z niego niegrzeczny chłopiec :)Przykład proszę. Ciekawi mnie to. Swoją drogą niezłe zdjęcie yoho. Zatytułowałbym je "chłopcy w czułym uścisku". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 29 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 golonka = GŚ , co nie bass? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 29 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 O gnyska się nie martw, strzeż się Bassa i OdglosuPL Sorki za offtopa ale Kleju halo błaz? I'm Phoenix. The hottest Phoenix. ED: z czym ci się to skojarzyło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 29 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 @yxe: czyzbys wiedzial cos o czym ja nie wiem ;P? @ramma: nom na jakims peronie w londynie czy cos, ale ja bym je nazwał "Wirujący Seks" lub "Burza Hormonów" wiesz nazwa musi buć wpadająca w ucho. btw. ty kiedys wrzuciłeś najs fote jak lizałeś ekran : DDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 29 Grudnia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 Oj bo się pogniewam na niektórych :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 29 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 Zatytułowałbym je "chłopcy w czułym uścisku". A ja bym to nazwał : " Chłopcy z placu broni:P" PS: Jestem odgłosem bekającego żuka :D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 Oj, gnysek, nie wykręcaj się. A kto chciał całować po stopach tego, kto da Ci kontakt do Kasi Tusk :D ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pental Stary Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 Ano, było coś takiego, pamiętam, że gnysek nie doczytał posta bigsharka i zrobił swoje :D . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 Go się nie boję. : D A Bass jest durny. I całuje Golonkę. :< Kliczek. Sama jesteś durna. Ps. Pozdrów Jacka. Fotki macie na nk ale i tak wiele nie ogladniecie oprócz jednej fotki :P golonka = GŚ , co nie bass? biggrin.gif Lepiej chowaj się w budzie dla psa, jutro wbijam do Pabianic :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 Bass, bo zaraz warn poleci, koniec Waszego przekomarzania i klotni! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 Oprócz tego, że nie byłem uczesany to gówno widać, lulz :[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 Jakość miażdży, fotografa wynająłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zdjęcie robione podczas libacji telefonem komórkowym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 Pirońsce libatorzy :D <joke> Zdjęcie pozwala myśleż, że fotograf był iście profesjonalistą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 Rozumiem, że piłeś z komputerem ;p ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 Tak. Jeszcze z gitarą i krzesłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 @Flaque jaką masz gitarę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 Strzelam że klasyk :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zaraz się okaże, że plastikowa gitara do Guitar Hero lub Rock Banda :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 @Flaque jaką masz gitarę? Klasyczną alkoholiczkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 Ja też mam klasyczną. I elektryczną prawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 Jak powyżej :P Klasyk sobie stoi a w planach elektryczna :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 Elektryczne wymiatają, ale akustyk w planach i tak jest :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 Elektryczne wymiatają, ale akustyk w planach i tak jest tongue2.gif Wcale nie. Alice in Chains lepiej brzmi unplugged : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 Ale taki Heartbreaker Zeppelinów w ogóle nie brzmi na klasyku/akustyku :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 Jeszcze zależy co się chce grać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 Ja też mam klasyczną, ale czy to nie topic o fotkach? Z resztą, keyboard jest prostszy i też ma niezłe brzmienie :) A jak ktoś ma naprawdę dobrego, to i na gitarze na keyboardzie zagra ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 ale czy to nie topic o fotkach? No właśnie matju, daj focie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 @Up: Próbuję, ale za każdym razem, tam gdzie powinienem być ja, jest wypalone miejsce. Nie wiem, może to wina aparatu, który też się popsuł gdy robiłem zdjęcie ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 Jeśli to 'wypalone miejsce' jest czarne, to może się po prostu umyj? :, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi