Yoho Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Łoł. Nieźle biggrin.gif. Kurde, zrobię potwora w swoim OTSie "Yoda" tongue2.gif no xdxdxd nizle xdxdXdXDXD zrob hehe eche lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 no xdxdxd nizle xdxdXdXDXD zrob hehe eche lol rofl :D Ogólnie nie lubię długich włosów, jednak widziałem takich gości, co mieli długie, ale mi się podobały. Jak znajdę jakieś podobne, to wam pokaże. Sam mam już takie średnie, ale ja raczej lepiej wyglądam z krótkimi. PS. Ten styl co lubię, to chyba plereza (czy jakoś tak). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Dobra, obiecałem świeższe zdjęcie, więc daję, tylko się nie przeraźcie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 WAT. Bardziej spodziewałem się po tobie jakiegoś Gravity Guna =/ jednak widziałem takich gości, co mieli długie, ale mi się podobały. Mnie się w ogóle chłopcy nie podobają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Niestety nie mieli Gravity Guna na składzie, tylko pepeszę i panzerfausta ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Dobra, obiecałem świeższe zdjęcie, więc daję, tylko się nie przeraźcie: Shnela Shnela! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vianom Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Marmot ile już lat służby? ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfinkss Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 moja morda^^ http://www.photoblog.pl/sfinkss/15695773 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Kraków :> http://www.wrzuta.pl/obraz/mJPAtZBw22/ja2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Też mam długie włosy, i jakoś mi nie przeszkadzają bo zawsze mam spięte. :P Ja zapuszczam :P Już mam sporą kupkę na głowie. @up: Duży lotek mi Ciebie zasłonił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Trzaskam solóweczkę xDa na czym trzaskasz tą solóweczkę, bo nie moge rozkminić. ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 na gitarze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 na gitarze Ej jak na to wpadłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 A jednak ktoś tu ma zdolności jasnowidzące :D Przyda się jak znowu jakiś noobek będzie chciał pomocy a nie poda kodu :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 xf E: o nie,TuxMan,zaraz będzie: Fajny z ciebie ziom Nikas! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Fajny z ciebie ziom Nikas! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Fajny z ciebie ziom Nikas! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Tak, niech jeszcze 120 osób napisze to samo to wszyscy będą szczęśliwi...' A TuxMan się fochnie żeście mu rolę zabrali :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 omg xD E: a ty co?NIE WIDZĘ!halo!nie widzę czegoś! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 a ty co?NIE WIDZĘ!halo!nie widzę czegoś! Fajny z Ciebie ziom! I masz strasznie fajną Ziomalską Czapkę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 ufff...odstresowałem się :sp_ike: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 ufff...odstresowałem się Prawdziwy ziom zawsze łatwo potrafi się odstresować :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Dobra,zmieniam temat. Kiedy zlot gmclanowiczów? ;d ja mogę już jechać za 2 lata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Hmm... Wiecie co? Jak tak czytam sobie ten temat to dochodzę do takie wniosku... Fajny z ciebie ziom Nikas! A ja mogę zależnie od tego gdzie xD Proponuje w stolicy:p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 ale za 2 lata,bo wiecie ziomki że ja (Fajny ziom) przyjdę dopiero za 2 LATA! ziom , ziom! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaistlinBlackRobe Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Ziomy do wora wor do jeziora. Ta czapka za duza. Aaa, zapomnialem, to tak ma byc. A moze pod nia ukrywasz jakiego guza mozgu czy co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 zestresowałeś mnie :( ;D E: już nie będę :( chodź na 8xpak ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 ehh już nie jesteś dla mnie ziomem Nikas! Zbyt często się stresujesz ;F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moho Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 nomanie melanż w Ustrzykach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TakeThis2 Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 To Ty? Taki żul? xD Bez obrazy... Ale to "powykręcane mordy", a nie "wystawione dupy" :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi