Globi Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 Oh nao! :[ Ranmus się zezłościł, co się ze mną stanie! mamo? pomóż ;[ Zostaniesz zjedzony, zgwałcony, wypluty, zgwałcony, podpalony, zgwałcony, zjedzony - w tej oto klejnoścci ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 zapomniałeś o zgwałcony na końcu ;[! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 31 Lipca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 To znaczy nie... Ja się nie zezłościłem. Po prostu musiałem Ci wypomnieć tą sygnaturę, po to że jakbym chciał ją usunąć, to żeby nie wyszło przypałowo, bo wywalam ją cichaczem i potajemnie. :D Ale ze mnie kombinator. B] No to jak już powiedziałem, to twoja sygna leci do kosza. A do gwałtu jeszcze dojdziemy, heheheh. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 wszyscy niepelnoletni prosimy o zamkniecie oczu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 zapomniałeś o zgwałcony na końcu ;[! Moja siostra chętnie wypełni lukę XD :] :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 31 Lipca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 A Tobie usunąłem połowę sygny, bo widzę, że nie czytałeś regulaminu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 Moja siostra chętnie wypełni lukę XD emot11.gif emot11.gif Wat da fak. I po co tyle emot? po co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 Wat da fak. I po co tyle emot? po co? nie wiesz? w dzisiejszych czasach trzeba być modnym,plax! :| jedną emotke piszą tylko takie normalne nooby jak my Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 Ja chyba w ogólę przestanę używać emot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 To usuń sobie przy okazji tą z avatara <no emots> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 ja przestane używać literki "R" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 Yoda:to powiem wszystko Prze_Asowi i dacie ci lekcje trendy i cool ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 stalin: Gdzie ty tam mas emotę? Ja tam widzę dwie litery. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 dla mnie to nawet '*P' lub 'BP' wygląda jak emota i nie stalinuj mi tu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 Niech stracę - macie ;x http://i35.tinypic.com/152i654.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 31 Lipca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 Ładna brzoskwinka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 i te fioletowe (różowe ?) kwiatki(?) też ładne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 To jest konopia w kolorze różu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 31 Lipca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 Ano. Konopia Polska do parzenia ziółek, w których się moczy stopy chore na grzybicę. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 No to, żeś mnie zmieszał z błotem totalnie, poddaję się xd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 31 Lipca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 Ufff... Bo już myślałem, że posądzisz mnie o znajomość tej rośliny z autopsji. A ja grzybicy nie mam i nie miałem. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 i nie stalinuj mi tu Stalin, stalin, stalin, stalin eheh. Fallord: ładne zdjęcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 Raczej nie będę chamem i odpowiem - Dzięki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 Niech stracę - macie ;x http://i35.tinypic.com/152i654.jpg Heh, fajnie wyglądasz :P. Jak prawdziwy ziom :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 no no fallord! mamy poparcie i certyfikat super ziomów! plax! btw. TuxMan:powiedz nam kto to jest ziom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 Heh, fajnie wyglądaszYAOI ALERT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 no no fallord! mamy poparcie i certyfikat super ziomów! plax! btw. TuxMan:powiedz nam kto to jest ziom Ziom - kumpel, kolega, przyjaciel :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 Tuxman, ty większości chłopakom na forum mówisz że fajnie wyglądają na fotkach, a jak dziewczyna dała fotkę to ją z błotem zmieszałeś ;p . Nie że coś mam do Twoijego gustu czy ocen, ale to troszkę podejrzanie wygląda ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 Tuxman, ty większości chłopakom na forum mówisz że fajnie wyglądają na fotkach, a jak dziewczyna dała fotkę to ją z błotem zmieszałeś ;p . Nie że coś mam do Twoijego gustu czy ocen, ale to troszkę podejrzanie wygląda ;p . Heh, zapomniałem napisać, drogi Marmocie, że Ddusia94 jest ekstra laską (widać było pi jej fotce, oczywiście przepraszam Kaarę za obrazę :P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ddusia94 Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 Nie wiem. Własnie - co to za wiadomość jest zaszyfrowana w sygnie ddusi? ;[ Napisze cale: Dusia+Paulu$=Przyjaciólki Na Całe Życie (PNCŻ) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi