Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 28 Lipca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2008 No dobra, przepraszam, miałeś rację, byłeś pierwszy. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
programista Opublikowano 28 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2008 Spoko ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ddusia94 Opublikowano 28 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2008 Oj no znowu o Yodzie... Co wy macie co? Tylko sie widzi Yoda to jest taki a taki... bo dorasta... Niech dorasta... xD Dobra koniec tych rozmow dawac fotki :wub: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 28 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2008 #up Nie liż mu dupy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ddusia94 Opublikowano 28 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2008 Komu? Yodzie ja Yody nie lubie ale to temat do pokazywania swoich buzziek xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 28 Lipca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2008 #up Nie liż mu dupy. Przyznaj się, zazdrosnyś. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 28 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2008 No tylko o tym marzyłem!11oneone. Dzięki z góry za warna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 [cenzura] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 o0 w czym Ty jarasz? ;) Jakaś samoróbka ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 nie, kupiona w hipermarkecie x_X Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ddusia94 Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 Okej to ja tez dam: Poprawione ;) ΨΧΞ[/size] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 29 Lipca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 Tak na przyszłość: [img=https://gmclan.org/uploader/3550/0313914548.jpg] Wystarczy link do grafiki ująć w tagi img. btw. Przypominasz mi tą czarnowłosą prezenterkę z Vivy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ddusia94 Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 Hehe ale ja nie mam czarnych wlosow tylko tak z kamerki wyszlo :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TakeThis Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 Okej to ja tez dam: Poprawione ;) ΨΧΞ Oh.. Ah... To ty? ^^ Ładna opaska :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ddusia94 Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 No tak to ja xD ( ja nie jestem taka ze wstawiam czyjes fotki bo moje sa lepsze hahaha :P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TakeThis Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 Na tym zdjęciu, to jakbyś miała 16 lat (ew. 15) xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ddusia94 Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 No ja mam 14 ale wsio mi mowia ze z 16 mam a koles nad jeziorkiem dal mi 18 Phi :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 o0 w czym Ty jarasz? ;) Jakaś samoróbka ? tzw tulipan ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 No ja mam 14 ale wsio mi mowia ze z 16 mam a koles nad jeziorkiem dal mi 18 Phi :D A mi dali więcej w przychodni, 21 :P Nie wyglądasz mi na 16 lat, za młody wyraz twarzy i sposób bycia jak widzę :] EDIT: Ośmielę się dodać: Myślę iż jesteś śliczna :P EDIT2: Sygna be :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 Ośmielę się dodać Myślę iż jesteś śliczna :P ja sie nie ośmiele :twisted: ale jestem wrednym starym parchem :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 ja sie nie ośmiele :twisted: ale jestem wrednym starym parchem :twisted: Ja się bym ośmielił, posunąłbym się do wszystkiego :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 z tym posuwaniem wszystkiego to bym uważał. PKR jak to mówią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 z tym posuwaniem wszystkiego to bym uważał. PKR jak to mówią Nie zrozumiałeś mnie do końca :P Już tłumaczył się nie będę. Love Me Or Hate Me!If You Don't Like Me Than F*** You!If You Love Me I Love You =* To już wolę to drugie :P To jestem ja: A to jest moja dziewczyna: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ddusia94 Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 To drugie mowisz? Hmmm... To zalezy czy mnie "love" czy mnie "hate" xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 "F*** me? F*** you, i am the one with a big dick, you are the one with deep pussy" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 0_= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 To drugie mowisz? Hmmm... To zalezy czy mnie "love" czy mnie "hate" xD Zależy jak chcesz, może być "love" jeżeli Ty chcesz żeby było "love" :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 G-Enyoy, leć po obrączke, a z dupami trzeba ostro, to Ty jej powiedz czego ona chce bo inaczej sie nei dogadasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ddusia94 Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 @Propaganja: hahaha bardzo smieszne... @g-Enjoy: To ty decydujesz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 Lol, wtf? won na gadu gadu a nie mi tu pod nosem romansować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi