Matthew Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 Moja dziewczyna Tia... BTW. Przypominasz mojego znajomego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 Maxius! To była fota z zaskoczenia :D Heh, przypominasz mi jednego kolegę z gimnazjum (straszliwie podobny do ciebie :P). Ale widziałem twoją fotkę, starą dałem kiedyś w shoucie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 :) E: jeszcze jedno ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 27 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2008 Heh, fajny ziom z ciebie :thumbsup: . Ale wyglądasz na starszego niż 13 lat (18-tka!) ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 27 Lipca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2008 Tak na przyszlosc, nie cytuj posta znajdujacego sie nad twoim, zwlaszcza jak jest taki dluuuuuuuugi i dopisujesz tylko jedno zdanie. Oczywistym jest, ze kolejna wypowiedz w temacie odnosi sie albo do calego watku albo do poprzedniej wypowiedzi. Poprawilem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 27 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2008 lol! 18? xd yeaaah jestem ziomem dla TuxMana B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 27 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2008 Czujemy respekt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 27 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2008 Heh, fajny ziom z ciebie :thumbsup: . Ale wyglądasz na starszego niż 13 lat (18-tka!) ;) To teraz czekam, aż wypowiesz się na temat Ddusi94 :)). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 27 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2008 @Nikas: Musisz od wieku podanego przez TuxMana odjąć stałą X i podzielić przez stałą Y i wyjdzie twój rzeczywisty wiek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 27 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2008 @Nikas: Musisz od wieku podanego przez TuxMana odjąć stałą X i podzielić przez stałą Y i wyjdzie twój rzeczywisty wiek. Zrobiłem tak i wyszło 47 :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 27 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2008 A jakie liczby podstawiłeś pod X i Y? Zapomniałem wspomnieć o zmiennej A, która jest o X większa od zmiennej B, która z kolei jest A razy mniejsza od Y. No chyba, że Y jest liczbą zespoloną. Wtedy A i X mnożysz przez przyspieszenie ziemskie i odejmujesz gęstość tuszu do paznokci lub czegoś podobnego. Jeśli B > Y i X > YB to wtedy wiek jest dobrze podany :) Napewno do rzeczywistego wieku dodajesz coś (23+x=45; 13+y=18). Dobra... dosyć tej matmy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ddusia94 Opublikowano 27 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2008 To teraz czekam, aż wypowiesz się na temat Ddusi94 :)). :boxed: bd zle xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 27 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2008 boxed.gif bd zle xD Wybacz ale nie wiem co ty tu napisałaś :[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 27 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2008 'bedzie zle' lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 27 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2008 'bedzie zle' lol Aha sry. Ale "bd zle xD" nie brzmi jak "będzie źle" hmm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ddusia94 Opublikowano 27 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2008 Z GG sie tak przyzwyczailam i tak wszedzie pisze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 27 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2008 Yoduś się czepia wszystkiego jak rzep psiego ogona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 28 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2008 POPIERAM!1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 28 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2008 POPIERAM!1 Krzesło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 28 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2008 Yoduś się czepia wszystkiego jak rzep psiego ogona. O panie Marmociu, tym razem się nie czepiałem, naprawdę nie wiedziałem co tam pisze x( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 28 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2008 Krzesło. Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ddusia94 Opublikowano 28 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2008 @Marmot: Oj on sie nie czepial xD Jak nie wiedzial co pisze to zapytal co tam jest... Wsio wiemy ze kto pyta nie bladzi xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 28 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2008 QUOTE Krzesło. Nie. Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 28 Lipca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2008 Yoduś się czepia wszystkiego jak rzep psiego ogona. Ja wiem czemu. Yoda poprostu zaczął nam ... dojrzewać! Zmienia się w mężczyznę, a wiecie jak to jest, okres buntu i takie tam. Ach te dzieci, tak szybko rosną... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
programista Opublikowano 28 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2008 hahaha.. Ja pierwszy to wiedziałem :P On nie zdziwaczał bo ma moda tylko po prostu dojrzewa O! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 28 Lipca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2008 Niby skąd pierwszy wiedziałeś? Znasz go osobiście? Patrzyłeś jak mu rosną kędziory na klacie? O_O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
programista Opublikowano 28 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2008 Niby skąd pierwszy wiedziałeś? Znasz go osobiście? Patrzyłeś jak mu rosną kędziory na klacie? O_O Nie jestem pedałem i nie patrze jak komuś kiełkują włosy..... Chodziło mi o to że już wcześniej was informowałem o tym, że to nie koniecznie musi być wina tego, że moda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 28 Lipca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2008 Od razu pedał... Masz jakieś przeczulenie na tym punkcie? Zresztą wskaż tego posta, to zwrócę Ci honor. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 28 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2008 ja mam ;D znam 2 pedałów, obaj są je***ci, znam również 1 lesbijke i ze 3 bi, wszystkie są pokręcone. Tak, jestem dumnym homofobem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
programista Opublikowano 28 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2008 O to owy post: https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=12974&st=60 Zmiana charakteru Yody nie musi koniecznie wynikać z tego, że ma moda. Wzięliście pod uwagę, że jest w wieku, w którym charakter człowieka ulega największym zmianom? Ja też jestem homofobem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi