RaistlinBlackRobe Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Jeeeezu no co w tym niesmacznego. Normalnie baba przerobiona na chłopa, albo chłop na babę. Łatwo takich ludzi poznać, bo głos im zostaje, więc jak zobaczysz panienke, która mówi basem, to najprawdopodobniej transwestyta. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Przecież mówie, że pewnie po operacji zmiany płci :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Jeeeezu no co w tym niesmacznego. Normalnie baba przerobiona na chłopa, albo chłop na babę. Łatwo takich ludzi poznać, bo głos im zostaje, więc jak zobaczysz panienke, która mówi basem, to najprawdopodobniej transwestyta. :) nie mylić transwestytyzmu z transseksualizmem a jak mylicie to wikipedia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Jeeeezu no co w tym niesmacznego. wg mnie kobiety z penisami są jednak baardzo niesmaczne. to nawet mało powiedziane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Niektórzy lubią takie atrakcje :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 atrakcjeDobrze to ująłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 29 Lutego 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Grela, to o GG napisałem wcześniej nie zgapiaj -_- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Przecież mówie, że pewnie po operacji zmiany płci :] To ze transwestyta to nie powiedziane ze ma zmieniona plec . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 @gnysek: co? @Driger: hmmm Transwestytyzm (eonizm, metatropizm) - upodobnianie się do osoby płci przeciwnej poprzez ubiór i zachowanie w celu osiągnięcia satysfakcji seksualnej bądź emocjonalnej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 29 Lutego 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Nie co, tylko o tym januszu napisałem a potem sie powtarzasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Dajcie jakies zdjęcia a nie spamcie plax Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 @gnysek: co? @Driger: hmmm Zmiana plci a upodabnianie sie to dla mnie dwie rozne rzeczy , nie wiem jak to u Ciebie jest :unsure: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Mi to nie wygląda tutaj na transwentyzm, nie widać znaków chłopa, może to naprawde dziewczyna :unsure: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Mi to nie wygląda tutaj na transwentyzm, nie widać znaków chłopa, może to naprawde dziewczyna :unsure: A moze Ty nie uznajesz ironicznych zdan , itp .. :unsure: :unsure: :unsure: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Lol to jak, podoba się wam Janusz? =P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bimbrownik Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Mi to nie wygląda tutaj na transwentyzm, nie widać znaków chłopa, może to naprawde dziewczyna :unsure: Kup sobie nowy mózg i się potnij. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Kup sobie nowy mózg i się potnij. Sądzę, że gdyby miał się podcinać to nowy mózg byłby zbędny. Zmarnowałby się tylko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bimbrownik Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Ale bez nowego mózgu,się nie potnie gdyż uzna że nie widzi.A no i jeszcze nie sprzedadzą mu żyletki,gdyż takie narzędzie wobec ów osobnika może być groźne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 29 Lutego 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 Skasowałeś to, czy zabezpieczenie przed hotlinkiem? Podmienione. Tymon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 Moja twarz :P Wyp****olono!!! TuxMan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ddusia94 Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 Oj oj samiutkie klotnie xD... mam nowe fotki na fotka ale... drugi raz linku nie podam :P Dla ciekawskich http://Ddusia94.fotka.pl gnysek, złośliwy admin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 I tak cię nikt nie przeleci D: Co o tym sądzic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bimbrownik Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 Nie lubię parówek,one mają w sobie coś obrzydliwego :S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 Kup sobie nowy mózg i się potnij. Ty sobie kup, za :censored: <wszystko żart ;p> Ocenzurowano, ze względu na treść. Tymon<też żart ;pp> Żebym warna nie dostał: I kto to Słoniu i czemu sie podemnie podszywa i mnie wkurza?Bo słoń(słonik, słoniasty itp.) to mój drugi nick. Chyba, że to nie przypadkowe, ale nie kradnij mojego nicku... Chociaż, po tych postach Słoniu'a wnoskuje że sie podemnie podszywa(ten post z pocięciem, przecież Bimbrownik/ca, do mnie pisała żebym się pociął :confused: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 I kto to Słoniu i czemu sie podemnie podszywa i mnie wkurza?Bo słoń(słonik, słoniasty itp.) to mój drugi nick. Chyba, że to nie przypadkowe, ale nie kradnij mojego nicku... Chociaż, po tych postach Słoniu'a wnoskuje że sie podemnie podszywa(ten post z pocięciem, przecież Bimbrownik/ca, do mnie pisała żebym się pociął :confused: Qrde , ja bym na Twoim miejscu pojechal do zoo i nakazal zmienic nazwe "slonia" na jakas inna bo one sie podszywaja nazwa pod Ciebie , bo tylko jeden Slon moze byc na tej planecie ! Ty sobie kup, za chwile przyjedzie tam murdalowrida z bojówką. Zobaczymy, czy taka śmieszna będziesz :]<wszystko żart ;p> Fajny zart .. a tak serio , wiesz ze za grozby tez mozna isc siedziec ? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słoniu Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 Ja jako pierwszy byłem Słoniem damnit! I wypraszam sobie podszywanie się, ja jestem Emo Girl i cięcie się jest dla mnie normalne =O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 Ja jako pierwszy byłem Słoniem damnit! I wypraszam sobie podszywanie się, ja jestem Emo Girl i cięcie się jest dla mnie normalne =O Chyba dzisiaj se przywłaszczyłeś, i o tym nie wiedziałeś, że mam taki nick, bo mam nick Grela w opisie, ale mam taką RANGĘ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 Grela, słoniu był pierwszy, świat to nie tylko GMclan, przykro mi. DO A BARREL ROLL. Kończcie już ten offtop, panowie i pani. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 1 Marca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 . DO A BARREL ROLL. Barrel Rolllllllll! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi