Zakol Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Tymon, dawaj!! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2005 http://www.bronx.gaa.pl/pic.jpg Proszę :] Sorry za jakość ale zdjęcie jest dość stare. EDIT Wiem widok zabija xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SLy Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Dats mi ;) mniej więcej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 1 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2005 Kurde wszyscy jacyś opaleni. Nie ma nikogo bladego jak ściana? (tak jak ja)... Bladzi rulz! :P Reszta to cyce :P Kto jeszcze przedstawi się w formie ludzika z SP? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 1 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2005 http://www.bronx.gaa.pl/pic.jpg Proszę :] Sorry za jakość ale zdjęcie jest dość stare. EDIT Wiem widok zabija xD <{POST_SNAPBACK}> Właśnie przyczyniłeś sę do śmierci przyszłego artysty xP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 1 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2005 Ja się przedstawię (niezabardzo to mnie przypomina, bo generatorek nie miał fajnych opcji, min. nie było fajnych okularów przeciwsłonecznych i żadnych fajnych napisów na koszulę więc kijowo wyszło): Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 2 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2005 Zmieniłem się przez ten czas. Ściąłem włoski... lepiej mnie widać... ludzie uciekają :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zakol Opublikowano 2 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2005 A to podobno ja jestem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 2 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2005 Co to, wszyscy z tego samego generatora korzystają xD ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 3 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2005 Heh, generator rox :) Tyle, że w moim nie ma koszulki/napisu na nią "Bastard" :) South Park Studio 2 or something... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-[PhariseuS]- Opublikowano 14 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2005 A mnie lepiej by przedstawił filmik, niż zdjęcie :P http://dhost.info/giercyklopedia/national.avi - pierwsza krótka produkcja National Gayographic, w roli wisielca ja, w roli kata jedna ciffka, w roli statystów statyści, w roli tła Wzgórze Wawelskie... aha, potrzebne są do tego najnowsze kodeki DivX. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fatalna_jendza Opublikowano 27 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2005 Nom daj je na avatara. A tak w ogole czemu "Fatalna jendza" (na dodatek z bledem) a nie ulcia? Remx: Spoko, wystarczy, ze wyostrzymy w photoshopie. :] <{POST_SNAPBACK}> Nie Fatalna jendza tylko fatalna_jendza :-) mój nick tak się pisze po prostu :-) Zaczęło się od tego, że w większości serwisów nie można dawać polskich literek, a "jendza" już lepsze jest niż "jedza". A co do mojego imienia NIE CIERPIĘ GO!!! To nie ja robiłam to zdjęcie, ale pewien fotograf na przedstawieniu. Akurat, gdy się odwróciłam. :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigshark Opublikowano 27 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2005 @Jendza: Ja mam twoje zdjęcie twarzy, moge je tu pokazać?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fatalna_jendza Opublikowano 27 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2005 @Jendza: Ja mam twoje zdjęcie twarzy, moge je tu pokazać?? <{POST_SNAPBACK}> A skąd je masz? Jeśli jest prawdziwe (akurat :P), to nie pokazuj :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cobra Opublikowano 27 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2005 Oj Bigshark ty ped... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 27 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2005 Oj Bigshark ty ped... <{POST_SNAPBACK}> ...ofilu? ;p Ciiii... bo znowu będzie tak jak kiedyś że ktoś powiedział na kogoś pedofil i była afera na cały GmClan (bigshark mi to mówił bo ja tego nie pamiętałem... i nikt inny chyba nie pamięta ;ppp) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigshark Opublikowano 27 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2005 heh, ojeju weszłem na profil jendzy zobaczylem strone dommową , bo chciałem sie dowiedziec o pierwszej polskiej game makerowczyni (heh) i było tam zdjęcie i chciałem wam dać linka. Ale nie dam wam bo jendza nie wyraziła tak zwanej (tzw) zgody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vardi Opublikowano 27 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2005 A co to za problem wejść na stronę domową której adres można znaleźć w profilu i poszukać zdjęcia ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fatalna_jendza Opublikowano 27 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2005 No to jeśli komuś będzie zależało na moim zdjeciu, to sobie wejdzie i zobaczy :P Teraz wiecie, że mój nick do mnie pasuje :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zakol Opublikowano 27 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2005 To zdjęcie, mniemam, mało aktualne? :huh: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fatalna_jendza Opublikowano 27 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2005 Moje? To na moim www jest bardziej aktualne od tego, które wcześniej dałam :-) I tak już mam dłuższe włosy, bo odkąd ścięłam, trochę mi odrosły :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2QL4SQL Opublikowano 27 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2005 Dziewczyna tworząca gry? No no no... żadkość. Coś ostatnio ich coraz więcej (na jednym takim forum o tworzeniu gier zarejestrowały się w listopadzie aż dwie :P ). Jutro sobie zrobię zdjęcie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 28 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2005 Ha, a wyobraźcie sobie, że u mnie w klasie jest jedna dziewczyna która zna HTML i robi szablony na bloga! Normalnie szok ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2QL4SQL Opublikowano 28 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2005 Heh, ja też mam taką w klasie, poza tym w szkole są jeszcze 2 i jeszcze jedna z innej szkoły. Na pewno jest jeszcze więcej. Ale PHP żadna nie zna. I innych j. prog. też. No, i poza tym robią szablony na blogi - żadko na WWW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 28 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2005 hm... szablony na bloga to najczęściej babska robota :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 28 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2005 Szablony na blogi, to najprostsza forma layoutów stron i można się na nich świetnie uczyć webdesignu :P . Ja też zaczynałem od drobnych szablonów na blogi i przeszedłem na strony :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fatalna_jendza Opublikowano 28 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2005 Ha, a wyobraźcie sobie, że u mnie w klasie jest jedna dziewczyna która zna HTML i robi szablony na bloga! Normalnie szok ;) <{POST_SNAPBACK}> Ja też się w tym mniej więcej orientuję :P:P I mam w klasie dwie koleżanki umiejące i jeszcze jedną, która tak sobie się na tym zna. A niedługo już cała klasa będzie umieć, bo zajmiemy sie tym na infie :D A co do tworzenia gier to trochę się ostatnio rozleniwiłam :D Coraz większa sensacja tu przeze mnie :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 29 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2005 Taki mały off. Szczerze mówiąc to infa w szkole jest błędem (4-6 podstawówki i gimnazjum). Przez 2 lata męczyłem mistrza klawiatury, 1 rok poświęciliśmy na obsługę kalkulatora no i jeszcze 1 roczek na HTML (z czego wpajali mi same głupoty). Pamiętam że jakiś czas uczyliśmy się obsługiwać painta :P Teraz w liceum mam worda i exela, nie narzekam teraz :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zakol Opublikowano 29 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2005 2nd offtop: U mnie 4 klasa to budowa komputera i włączanie tej maszyny, 5 klasa - paint i word, 6 klasa - word i troche excela, 1 gimna - word ( <_< ), 2 gimna - budowa algorytmow ( :D ) i excel, no i 3 (teraz) wnikanie w budowe algorytmow i pisanie tych prostszych... A HTML to w szkole jak narazie temat tabu :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fatalna_jendza Opublikowano 29 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2005 A u mnie infa była od szóstej klasy i najpierw był paint, potem kalkulator, potem chyba edytor tekstu, potem baza danych, a teraz arkusz kalkulacyjny, i jak to skończymy, pani obiecała HTML ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi