Grela Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Nikas, można oglądać chińskie bajki i wyglądać normalnie. To się nie wyklucza ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Ojoj. Spora, ekhm, zmiana... ;d --- Duże, więc link. zdjęcie pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 A ten znowu po scenie lata :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Nikas, można oglądać chińskie bajki i wyglądać normalnie. To się nie wyklucza ;). Ta, widziałem te zdjęcia z Twoich konwentów chińskich bajek czy jak to się zwie. Normalni ludzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 I believe I can fly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Ta, widziałem te zdjęcia z Twoich konwentów chińskich bajek czy jak to się zwie. Normalni ludzie. Wiedziałem, że się do tego przyczepisz :D Co prawda są tacy po których od razu da się poznać, że są mangozjebami. Jednak byli tam też tacy, których jeśli mijałbyś na ulicy to byś nawet nie pomyślał, że oglądają chińskie bajki :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 @Nikas ja oglądam a przecież wiesz że wyglądam normalnie :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Należysz do tej małej grupy wyjątków. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Masz ode mnie piwo na jakims zlocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Ok, ale na zlocie chińskich bajek mnie nie znajdziesz. xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 24 Lutego 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Saus, należysz do tej małej grupy wyjątków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Mogę odebrać te piwo za Nikasa jak coś :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Ciebie Grela nigdy nie widziałem na żadnym konwencie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 24 Lutego 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Ta, widziałem te zdjęcia z Twoich konwentów chińskich bajek czy jak to się zwie. Normalni ludzie. dzięki nikez, dzięki... :crying: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Już po Ciebie jadą Nikas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 24 Lutego 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 najgorsze animu scierwo ever, nie da sie spokojnie ogladac jak glowna bohaterka ma taki ryj (w animu jeszcze gorszy niz na tym obrazku) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Moja morda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 24 Lutego 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 a tu moja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Szczerze? Niestety gorsza od mojej :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 To ja w takim razie jestem tą dziewczynką w moim avku ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bagnz0r Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Plot twist: Zakładałem to konto w 2010. Dzisiaj i tak dobrze wyglądam... Jak po paraliżu nerwu twarzowego. ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 25 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Wyglądasz teraz jak jakiś Dem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 25 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Dem wygląda normalnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moho Opublikowano 25 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Bagniasty ryj w nowej odsłonie. Jezu, ale jesteś brzydki. Zrób coś ze sobą człowieku, użyj szlifierki kątowej czy coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 25 Lutego 2014 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 To teraz selfie waszego kochanego admina: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 25 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Ponętne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 25 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Widzę, że swoje słit focie wstawiacie, to nie będę gorszy i tez zamieszczę prosto z fb :D (zdjęcie dowodowe zeskanowane) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bagnz0r Opublikowano 25 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 To teraz selfie waszego kochanego admina: Właśnie sobie cholera uświadomiłem jak dziecinnie moja morda wyglada. ;s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 25 Lutego 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 gnysek ma 26 lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi