Sylwester Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 O boże musze jakos to zmniejszyc,jutro najwyżej wrzuce. XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 Dziś obalę mit Tymona jako Toma Cruise'a: (ostro pojechałem :P ) Dla mnie Tymon wygląda jak Jonas z Basshuntera :D(pierwsza fota) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 A który to Tom Cruise? :P Hmm... Moim zdaniem ten ostatni. xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 Bawiłem się w blackmaula Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 Grela, ale ty masz maly dom :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 To tylko mój pokój :o jest na poddaszu :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 @Grela: I po co ta sepia... :x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 Bzidkie poddasze. W ogóle to ludzie chwalcie się zdjęciami, a nie tylko komentujecie. =P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 http://photos71.nasza-klasa.pl/dev114/0/11.../0111717743.jpg 5 min. temu robione...w tym namioto-podobnym pokoiku :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 Wyglądasz na normalnego nastolatka,ale to co na forum robisz to porażka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 No może...ale sie poprawiam...zresztą tam kiedyś dwie dziewczyny się mną zachwycały jak szedłem do kolegi z pistoletem(na kulki)i z okularami. A w Krakowie jedna dziewczyna(moja kumpela)bez powodu mnie cały czas całowała xD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 A w Krakowie jedna dziewczyna(moja kumpela)bez powodu mnie cały czas całowała xD. Masz się czym chwalić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 No może...ale sie poprawiam...zresztą tam kiedyś dwie dziewczyny się mną zachwycały jak szedłem do kolegi z pistoletem(na kulki)i z okularami. A w Krakowie jedna dziewczyna(moja kumpela)bez powodu mnie cały czas całowała xD. ja bym sie do tego nie przyznawal :x :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 No może...ale sie poprawiam...zresztą tam kiedyś dwie dziewczyny się mną zachwycały jak szedłem do kolegi z pistoletem(na kulki)i z okularami. A w Krakowie jedna dziewczyna(moja kumpela)bez powodu mnie cały czas całowała xD. A potem oskarzyła cie o molestowanie sexualne xD Ja swojej foty nie dam bo jestem lekko podgrubły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 zresztą tam kiedyś dwie dziewczyny się mną zachwycały jak szedłem do kolegi z pistoletem(na kulki)i z okularami. A w Krakowie jedna dziewczyna(moja kumpela)bez powodu mnie cały czas całowała xD.Wtf??? :| Pistolet na kulki i okulary?! Lol, albo to były kompletne debilki, albo ta sytuacja miała miejsce w przedszkolu. Albo też Ty masz mentalność pięciolatka. Sorry, ale ta Twoja wypowiedź zabrzmiała potwornie infantylnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 Po prostu te dziewczyny co się zachwycały miały 8 lat ;p Grela z resztą też, skoro chodził z pistoletami na kulki i bawił się w agentosa... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 To było dawno...więc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 o było dawno...więc... ...więc po co się chwalisz? ( a raczej ośmieszasz ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 No może...ale sie poprawiam...zresztą tam kiedyś dwie dziewczyny się mną zachwycały jak szedłem do kolegi z pistoletem(na kulki)i z okularami. A w Krakowie jedna dziewczyna(moja kumpela)bez powodu mnie cały czas całowała xD. Ah ta skromnosc B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 Tak Grela już wporzątku, to będzie nasz mały sekret... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 10 Lutego 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 Jeny, ale przeżywacie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 Robicie z Greli jakąś małpkę do zabawy i pastwienia się. Powiedział co chciał i tyle. Pomijam już ten głupi obrazek wykonania globiego, któy pomysł zaczerpnął notabene z Action Redaction w któymś numerze CDA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 Długie włosy rox! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 Sam niedługo będe miał takie włosy jak Ty;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 Długie włosy rox! E tam dlugie , srednio krotkie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 Tiaaa lubię to uczucie jak włażą do oczu i do ryja :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 Tiaaa lubię to uczucie jak włażą do oczu i do ryja :devil: E tam, jak będą włosy gilgotać cię po krtani i gardle to daj mi znać. ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 Ładną masz dziewczyne Yoda ;3<joke> a tak naprawde to ja zaprzestałem z długimi włosami-polecam. Chociaż Tobie nie kaze. Nie wyglądasz jak dziewczyna serio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 Nie wyglądasz jak dziewczyna serio. Cieszę się :F A włosy se zetne na wakacje B) Wtedy wyjde na podryw :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 Cieszę się :F A włosy se zetne na wakacje B) Wtedy wyjde na podryw :D I zaoszczedzisz przynajmniej na fryzjerze na jakie kwaty czy cos , to jest mysl :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi