Arkarius Opublikowano 6 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2010 U kolegi pod koniec jego urodzin xD Stężenie alkoholu w powietrzu w tym pokoju było spore a co dopiero u mnie, tak na usprawiedliwienie przysypiania na imprezie :P Saus też tam był, miód i wino z nami pił :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 7 Grudnia 2010 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 Jak tam dziewictwo analne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkarius Opublikowano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 W jak najlepszym porządku :) Głodnemu chleb na myśli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 Głodnemu chleb na myśli. No patrząc na takie focie aż się ciepło w podbrzuszu robi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 7 Grudnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 BIAŁE SKARPETKI = ######STOŚĆ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo strada Opublikowano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 Przynajmniej nie robi nowego tematu ,aby się skarpetkami pochwalić Wojzax :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 7 Grudnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 O, chyba dawno nie odwalałem czegoś takiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 8 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 i obyś nie próbował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 8 Grudnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 Stawiałem że następna wypowiedź YXEgo będzie raczej "A tylko spróbuj" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 8 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 wierzę w Twoją inteligencję :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo strada Opublikowano 8 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 Wojzax to pantoflarz ,boi się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 8 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 za podjudzanie polecisz Ty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 8 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 Wojzax nie bój sie psychixa on tylko tak strasznie wygląda ale przeciez liczy się wnętrze! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 8 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 Dokładniej to 2 nerki, płuca, wątroba i serce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 9 Grudnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 Serce hehe. Żarty się Ciebie trzymają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 9 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 Organ to organ - nieważne jak bardzo jest szczątkowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 9 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 oj tam oj tam, nie słodźcie mi już tak, bo się zaczerwienię :ranmus: moje wielkie serce do Was powróci.. kiedyś, czy to będą dni, czy lata świetlne, ale kiedyś wróci :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 15 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 Niezbyt pasuje do tytułu 'pokaż swoją twarz', ale w niedzielę, chyba było to 5 XII, sprawdzałem rozmiar oblodzenia w mym bidonie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 3 Stycznia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Uznałem, że skoro w tym owym temacie pochwaliłem się własną atrakcyjnością gęby, warto zaprezentować onąż. P.S. Jestem od was dwa razy większy, silniejszy i miejcie się na baczności. Mocium panie @zelman, masz Wasze twarz zacną a zaufanie budzącą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 ojapindole :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 3 Stycznia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 To jest nawet lepsze niż bagniak :D Zabójcze spojrzenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 3 Stycznia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Korodzik serio to Ty? Zgól te wąsy i brodę, a włosy na łbie tak do 2-4cm. Ja nie wiem po co część gmclanowiczów hoduje te kudły. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Ja nie wiem po co część gmclanowiczów ścina włosy. BTW, nie wydaje mi się by o było on chyba, że już wrzucał kiedyś zdjęcie. Bo mam cholerne wrażenie, że ja już te twarz gdzieś widziałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 4 Stycznia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 BTW, nie wydaje mi się by o było on chyba, że już wrzucał kiedyś zdjęcie. Bo mam cholerne wrażenie, że ja już te twarz gdzieś widziałem. Widać, że uważnie śledzisz wybory Mistera Świata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 ZTGowych, czy mi się wydaje, czy on nie jest do kogoś podobny? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Ja nie wiem po co część gmclanowiczów hoduje te kudły. :)Ej! Obciąłem się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Ja nie wiem po co część gmclanowiczów ścina włosy. Platyna +1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 hodują włosy bo: informatyka->metale->przegryw ( nie dbasz o siebie ) -> dlugie wlosy ( bo po co do fryzjera co nie ) chociaz, jak tam kto lubi, ja mowie o stereotypach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 4 Stycznia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 No i u większości płci pięknej ma się już na starcie przegrane. :P @Tymon: Ty akurat to się masz ogolić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 No i u większości płci pięknej ma się już na starcie przegrane. tongue2.gif @Tymon: Ty akurat to się masz ogolić... Nawet nie wiesz jak bardzo się mylisz. Jest cała masa takich co cię z marszu wykluczają za krótki włosy. Ale kto jakie dziewczyny woli to już inna sprawa. Poza tym spójrz sobie na takiego Johnny'ego Deppa i znajdź mi dziewczynę, której się nie podoba. Jedynie co do zarostu ma to jakieś zastosowanie. Ale znam też trochę takich, którym się broda bardzo podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi