GMTraker Opublikowano 7 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 109 złotych na niego wydałem! mowiłem, że gówniana cymka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 8 Listopada 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 lol, fortek. Idź na zlot fanów TF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 8 Listopada 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 Weźmiemy go w kolejnym roku na SGS 2011 i przebierzemy go za obcego z YT - za drona, bo za matkę to jeszcze przymały. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 8 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 Dlaczego musze mieszkać tak daleko od Szczecina :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 8 Listopada 2010 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 Agrian był z Krakowa, nie narzekał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 8 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 Tyle że ja mam 14 lat ;/ Rodzice mnie raczej nie puszczą ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 8 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 wojo, ty skończ, to ty robisz z siebie pośmiewisko reagując na jego "pseudo-prowokację" btw.karabin jest do dupy, pewnie jakaś najtańsza cymka... No dobra pomyliłem się w wyrazie ale jak ja bym wstawił tutaj swoje zdjęcie a poduszką pod koszulką i mówiłbym że to moje mięśnie i jak ktoś by mi zwrócił uwagę i napisał BO TY NJE MAŹ MJENŚNI to jest to samo nie dość ,że nie śmieszne to jeszcze żałosne. Jak chcecie trollować róbcie to z sercem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 8 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 @ Roki To jedź z rodzicami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 8 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 :o Oni na 100% nie pojadą xD Ale spróbuje za rok :D Gut idea :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 9 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 Nie oszukujmy się taki co sprzedają pod kościołem... Tak... u mnie 'we wiosce' nie ma bazarku pod kościołem :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 9 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 Bo takie bazarki to zazwyczaj są na wszystkich świętych czy coś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 9 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 A u mnie nigdy takowego nie było... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 9 Listopada 2010 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 :o Oni na 100% nie pojadą xD Ale spróbuje za rok :D Gut idea :P To weź jednego rodzica/brata/kuzyna/babcię/sąsiada/psa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Issen Opublikowano 10 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 A oto ja: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vestor Opublikowano 10 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 A oto ja: lol przypominasz mi indianina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
programista Opublikowano 10 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 Dziewicze wąsy nie są fajne : ( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 10 Listopada 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 10 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 wojzax, czego bawisz sie w littlefisha i zarzucasz nie swoja fota, tylko jakiegos aktora / modela? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 10 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 A co jesli mial operacje plastyczna czy cos? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 10 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 Wojzax, mówiłem ci żebyś nikomu nie pokazywał moich prawdziwych zdjęć! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 10 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 A ja myślałem, że ty jesteś tą panią z twojego avatara :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 mnie to by tam bardziej pasowało, bo ta pani jest ładna ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 11 Listopada 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 Susan Coffey Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 A nie raczej Izumi Konata? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 Raczej nie. Nie, nadal nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 http://i55.tinypic.com/2r768tl.jpg Ujawnię się. Że stara i że kobieta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 Jaki śliczny młody chłopiec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 Co te baby tak lgną do gmclanu!? Są już aż 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 Z tego co ja pamiętam to to już czwarta. EDIT: Swoją drogą jeśli Ty w tej chwili jesteś stara to rozumiem, że ja aktualnie jestem w kwiecie wieku, tak? I od teraz będzie tylko gorzej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 zdecydowanie za dużo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi