PsichiX Opublikowano 24 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 nie widzisz? on jest The Cold One :P Swoją drogą, na weekend oczekujcie moich fotek, bo jutro jadę odwiedzić swój harem w Gdańsku :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 24 Marca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 http://debian.fmi.uni-sofia.bg/~cdunchev/HAREM.jpg Ten, czy ten drugi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 24 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 oh noes, marmot ma polówkę flecktarn :( co my teraz zrobimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 24 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 jack daniels!!!!!1111 jezus maria jakie to pyszne, chyba nawet nie piłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 24 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 YXE jedzie pewno do egiptu, ale zopomnial ze tam kobity zostawil na 2000 lat : O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 28 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 Byłem dzisiaj z kumplem na trzepaku, to pomyślałem że dam wam zdjęcie. Mina wyszła nieszczególnie. Tego szczegółu nie komentować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 28 Marca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 lol - nic dodać nic ując Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 28 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 No może trochę tą dolną rurę niżej dać (albo górną wyżej) ED: a to śmieszne coś po lewej to dodatkowa rura, którą nam się dzisiaj udało rozwalić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 28 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 Ales ty młody i chudy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 28 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 Wiek: 11 lat Co do chudego nie mam co wyciągnąć :P Tak mi trochę ten, no, koszulka się zsunęła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 28 Marca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 Fajnie było w podstawówce lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 28 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 Aha, i creditsy dla Jana B., za to, że operował moim aparatem w komórce i pozwolił, bym pokazał jego kurtkę (ta czerwona). Mam jeszcze podobne zdjęcie, jak wiszę na tej bocznej rurze, tyle że na jednej nodze. Dziwnie wygląda i nie widać mi twarzy. ED: I wgl jestem na tej 2 focie od tej du**** strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
:thumbsup: Opublikowano 28 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 Swoją drogą, na weekend oczekujcie moich fotek, bo jutro jadę odwiedzić swój harem w Gdańsku odwiedzić swój harem w Gdańsku swój harem harem pozdrów mamę i babcię :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 28 Marca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 pozdrów mamę i babcię :thumbsup: Wykluł się kolejny forumowy tyracz/nt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 29 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 /halpowiec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 29 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 CYTAT Swoją drogą, na weekend oczekujcie moich fotek, bo jutro jadę odwiedzić swój harem w Gdańsku CYTAT odwiedzić swój harem w Gdańsku CYTAT swój harem CYTAT harem pozdrów mamę i babcię thumbsup.gif @thumbsup za obrażanie rodziny dostał byś w zęby i zapewne kiedyś dostaniesz, ale masz to szczęście że jeszcze nie wiem gdzie mieszkasz, weź to pod uwagę zanim coś powiesz na przyszłość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 29 Marca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 YXE, przecież widać, że to użytkownik nagminnie korzystający z proxy, bozapewne ma bana. Wiesz co z nim zrobić... :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 29 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 masz racje, done :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 29 Marca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 Tylko skąd tu karykatura Ranmusa? Nie powinien dać PsichiXa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 29 Marca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 O właśnie, dzięki za przypomnienie. Przecież zbanowanym kontom powinniśmy wywalać uploadery, co też uczyniłem. Swoją drogą kto miał przed nim sygnaturę "jaranie się japonią jest ch...."? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Putin Opublikowano 29 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 :( nie bij plz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 29 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 Zdjęcie z sobotniego koncertu Kabanosa w Radio Luxembourg w Warszawie. Wpierniczyłem się na scenę i zacząłem majtać głową. Jak się zaczęło solo to chciałem wokaliście grabę przybić, a ten mnie złapał i walca zaczęliśmy tańczyć xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 29 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 Gorzko, gorzko! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 29 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 A ja się nawróciłem, Platyno, Ty pomiocie belzebuba! ksionc no i w ogóle jestem spocony, nie spałem wcale ( 2 godziny, o czym świadczą wory ) i mam wielką głowę tak śmisznie wyszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 29 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 Platyna, daj trochę Zenka. Grali materiał z nowej płyty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 29 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 Grali głównie z nowej. Ale znalazło się też miejsce na Czerwoną Musztardę, Ptaszka, Parówki, Jesteśmy Debilem, Wielbłąd. Prosiłem Zenka o Czczech jeźdźców szatana na czczo, ale stwierdził, że nie potrafią, bo mają nowego perkusistę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegosz_X Opublikowano 29 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 Zdjęcie z weekendowego wyjazdu. Nowa bułeczka. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 29 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 Ale rozpanoszyliście OFFTOP! Posty chwilowo ukryte - do ewentualnego wglądu dla adminów, później zostaną wszystkie pokasowane. Powiem jeszcze raz, nas redakcję nie interesuje to co się dzieje u halpów czy poza GMC Prosimy nie rozprzestrzeniać propagandy o jakimś skrypcie forsującym zabezpieczenia gmc, co zresztą jest absurdem i nie prawdą. a Pan Bassmaster/Ingen/Grela niech przestanie wierzyć we wszystko co mu ludzie napiszą... Kolejna osoba poruszająca tu ten temat zostanie ukarana warnem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 30 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 A ja się nawróciłem, Platyno, Ty pomiocie belzebuba! ksionc no i w ogóle jestem spocony, nie spałem wcale ( 2 godziny, o czym świadczą wory ) i mam wielką głowę tak śmisznie wyszło Fajnie proszę księdza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 http://photos.nasza-klasa.pl/13981152/59/m...08d498ba4e.jpeg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi