Pieter Opublikowano 20 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 No nie całkiem. Akustyk ma węższy gryf i metalowe struny (chociaż to akurat zależy jakie sobie kto założy : D ). Pudło rezonansowe chyba też jest większe, ale za to sobie już lewego jaja uciąć nie dam : P no bez przesady, załóż na klasyku metalowe a gryf szlak Ci weźmie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 20 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 Tu akurat mowa o zakładaniu nylonowych na akustyk. Chociaż to równie głupi pomysł ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 20 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 Tu akurat mowa o zakładaniu nylonowych na akustyk. Chociaż to równie głupi pomysł ; ) ah no tak, widzisz jak to jest jak się wraca wykończonym, ciężko się kapuje... Mój błąd ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 20 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 Ja przez rok miałem metalowe struny na klasyku i jest cały:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 20 Marca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 Raczej bluzy bo bluzki to noszą kobiety. http://www.google.pl/search?hl=pl&sour...q=&gs_rfai= Bluzka to po prostu cieńsza bluza, a nie ubiór wyłącznie dla kobiety... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 21 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 No dobra, może nie mam tak spektakularnego wyglądu jak Platynowy, ale też mam gitarę :{ http://img.nopaste.pl/upload/DSCF9748-1_4ba5e71b954c0.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 21 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 ładny tomuś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 21 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 Co to za bóbr na szafie :D? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 21 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 to marmot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 21 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 Ty za to masz elektryczną. Ja musiałem sprzedać : ( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 21 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 @Nikas i Marmot http://i42.tinypic.com/10ruuco.jpg Wszystko wyszlo na jaw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 21 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 Pozwólcie, że obalę wasz mit ;> : http://img.nopaste.pl/upload/DSC01162_4ba5f84ee0b40.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 21 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 I tak ta torba niezle robila cien bobra :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 21 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 nocze, tak dawno nic nie dawałem no to macie z wczorajszej imprezy nie wycinałem pięknego kolegi i równie pięknej koleżanki oraz równie pięknego mnie (hm, ale przecież siebie nie muszę) kolega wielki macho, ja zadowalam się ramieniem i ukradkiem wąchaniem jej włosów JEZUALESIARA NIKAS TO GEJ WŁAŚNIE DAJE ZDJĘCIE W SŁONIOMAJTACH UKRADZIONYCH KOLEDZE NA FORUM GDZIE SĄ SAMI FACECI (sy jendza, dziab, ddusia i eve blabla) http://photos.nasza-klasa.pl/17092735/46/m...b8f4bd0027.jpeg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 21 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 No to gdzie ono jest bo chcę popatrzeć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 21 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 fajny słoń, gdzie kupiłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 21 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 Mam takie stringi, tylko że z byczkiem, który ma czerwone rogi i kolczyk. Nie wiem czemu to piszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 21 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 A ja chciałbym zobaczyć to zdjęcie tylko linkowanie do zdjęć nk nie działa i pisze Forbidden. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 Działa. W pasku adresu wciśnij enter po wejściu w link. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 Heh, good to know :P Nikas ty krejzolu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 Przez spodnie się nie liczy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jotpe Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 A ja chciałbym zobaczyć to zdjęcie tylko linkowanie do zdjęć nk nie działa i pisze Forbidden. Jest napisane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 22 Marca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 Zostało napisane, bądźmy precyzyjni. Nikas, geju. A może "Widnieje napis"? : P Platek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 A może "Widnieje napis"? : P Platek Albo są literki tworzące słowa. ja wam nie dam mojej fotki :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 23 Marca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 Ja chyba jeszcze pamiętam jak wyglądasz. : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 23 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 czo? bo nie rozumiem :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 23 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 Taka okrągła, zielona, uśmiechnięta gęba. Co nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 23 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 gdyby sterowniki kabla od tel, działały pod win7 to bym wam tu prawdziwą galerię urządził. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 24 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 Też dam wam swoje foto, co mi szkodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 24 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 Coś jesteś taki blady. Do lekarza może idź? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi