Slash (Pental) Opublikowano 18 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2010 Masz coś pod nosem przypominające mi Jacka Sparrowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 18 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2010 Straszne to są jego dziewicze wąsy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 18 Marca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2010 Platyś, jesteś genialny. : D I takowoż wyglądasz. : D genialnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 18 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2010 Straszne to są jego dziewicze wąsy. Daj Pan żyć. Komu by się chciało golić codziennie. Raz na tydzień wystarczy. : P ŁYSY NERD To Ty nie jesteś. To mnie rozbawiłeś : D Platyś, jesteś genialny. : D I takowoż wyglądasz. : D genialnie. Wiem, wszystkie mi to mówią. Masz coś pod nosem przypominające mi Jacka Sparrowa. Ja też cię lubię :* <buziak> EDIT: Ach, no i czuję się zbulwersowany, że do tej pory nikt nie zwrócił uwagi na moje pluszaczki. Gdzie wy patrzycie panowie? : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 18 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2010 Na gitarę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 19 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2010 Na tyłek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 20 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 Na krocze... ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 20 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 Na Ciebie ! Masz coś pod nosem przypominające mi Jacka Sparrowa. Nie. ------------------------ Fajną masz koszulkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CTRL Opublikowano 20 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 Haha! powiem ci że ja od razu spojrzałem na pluszaczki! potem na łysą głowice, gitare, koszulke, a potem wszystko dookoła spoko jesteś! fajna koszulka. zaraz odpale kamerke i dam fotka. lmao... nie działa. jestem na avatarze :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 20 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 Proszę, nie rób tego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 20 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 Nie. Oj, zamknij się z łaski swojej. Zabawny ni trochę nie jesteś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 20 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 Oślepłem. Na pewno jesteś chłopakiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
autsajder Opublikowano 20 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 platyna ładne wiosło :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 20 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 Ech, co to za kraj, trochę samokrytyki i już cię dyskryminują :( . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 20 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 platyna ładne wiosło :thumbsup: eee, wiosło? toż to zwykła akustyczna, wiosło to bardziej basówka/elektryk :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 20 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 Ogólnie gitara to wiosło. I to klasyk, nie akustyk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 20 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 spoko, i akustyk i klasyk tak samo wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 20 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 No nie całkiem. Akustyk ma węższy gryf i metalowe struny (chociaż to akurat zależy jakie sobie kto założy : D ). Pudło rezonansowe chyba też jest większe, ale za to sobie już lewego jaja uciąć nie dam : P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 20 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 Akustyk ma mniejszy rozstaw strun, tak jak w elektryku jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 20 Marca 2010 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 Jaki styl, szalik pod kolor bluzki :P Widać ze po tym kieliszku Cię zachwiało ^_^ Raczej bluzy bo bluzki to noszą kobiety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 20 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 "Nigdy nie wiesz kto siedzi po drugiej stronie" ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 20 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 Zwłaszcza, gdy nie ma żadnych fotek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 20 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 hmm, a ty pental, dasz nam kiedyś swoje fotki :D? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 20 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 Przeciez ma w awatarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 20 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 Traker, dałbym, ale jestem mało fotogeniczny, plus od około miesiąca noszę okulary, które uczyniły ze mnie debila. Pomijam już pokrzywkę na ryju. Dlatego daj nam pierw ty swoją =) . @Edit: E, dawałem kiedyś fotkę, na 99%. @Edit2: E, jedyne jakie mam pod ręką http://photos.nasza-klasa.pl/12332529/3/ot...500cf8927d.jpeg Jestem magiem, co wali z aksa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 20 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 Gdyby każdy miał się wstydzić swojej mordki to dziś nie wiedziałbym , że Wojzax przypomina Thismana ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 20 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 Ogólnie rzadko kiedy wychodzę dobrze, a jak już się zdarzy, to tej fotki nie mam. Dopóki noszę okulary na 100% nie dam żadnej fotki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 20 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 Czyli wystarczy je ściągnąć, tak ? :] Jak mi zdjęcia chcą robić też ściągam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 20 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 Nie chcę być sztuczny :P ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 20 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 a ja nie będę się chwalić moim afro xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi