Dziab Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 Dziab cie zabije. czemo miałabym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 Ziutt, moje pytanie, skoro na tym forum są praktycznie sami faceci, po co pokazujesz zdjęcia gołej klaty, masz jakieś skłonności czy co ? :D Poza tym nie wierzę że to Ty xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 czemo miałabym? Gdyz pamietam ze nie bylas szczesliwa gdy odmienialismy twoj nick. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 NIE MASZ ZAROSTU NA KLACIE HAHAHA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutt Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 Zarost jest zly xD To juz lepiej nic nie dawaj. Masz za niski lvl zeby mi rozkazywac ,i zeby ktokolwiek przejmowal sie Twoja opinia ;P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trolu122 Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 Słaba ta twoja klata, ja bym sie wstydził takie foty wsadzać nawet na tym forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutt Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 ^_^ To po co wogole jakies zdjecia wstawiac ? Też bym powiedział , słaby ten Twój ryjek ; P i bym sie wstydzil takie foty wsadzać nawet na tym forum . Ludzie czytajcie posty ze zrozumieniem a potem sie wypowiadajcie .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 To zazwyczaj ten co się chwali, "że on to ma takiego pisiora jak jego samochód, jak deska do prasowania itp." świadczy o tym że ma kompleks na tym punkcie. Z resztą zrób takie zdjęcie jak tam tylko z twarzą to uwierzą, bo takie wklejone w paincie kilka zdjątek nie bardzo jest realne. ED: @up to ty sie zastanów. Wystawiasz zdjęcie - wystawiasz się na komentarze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutt Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 Wy serio macie problemy/kompleksy jezeli sadzicie ze sie czyms tutaj popisuje Oo ... @up tak o ile komentarze sa pisane z sensem i prezentują jakiś poziom ; P .. a ze nie potraficie przeczytac poprzednich postów i niepisać w kółko tego samego ;D no to już Wasz problem że nawet nie potraficie czytać w odpowiedniej kolejności ^^ . Btw. Gdybym tam bylo zdjecie golej nogi ; P też byście się tak bulwersowali Bóg nie wie o co ;P ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 Tak, nie pasują nam twoje preferencje seksualne >:[ nie popisuj się nimi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trolu122 Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 ale to jest gmc a nie forum kulturystyczne, wiec gołe klaty troche tu nie pasują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 Popis numer 1 You see ,just because we funny that doesn't mean we can't be intelligent . Popis numer 2 ... Zarost jest zly xD Widac strach w twoich oczach, mimo ze ich nie widac : ) Mamy kompleksy? Pomysl o sobie. I PAMIETAJ, WIEMY GDZIE MIESZKASZ : > Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutt Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 Widac strach w twoich oczach, mimo ze ich nie widac : ) lolz, dad dozynt mejk eny senz ju noł? ;P Btw. to drugie to cytat . mhmh.. ;D oj mnie naprawde nie interesuje Twoje zdanie , bo patrząc na to jak sie zachowujesz,doczepiles sie kawalka mojego ciala no i najwidoczniej to Cię boli z niewiadomych mi przyczyn :) nic na to nie poradzę . I PAMIETAJ, WIEMY GDZIE MIESZKASZ : > No Poxi ,you killed it ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 A ja wam powiem, że sracie się o byle co, srsly :P . Chyba Nikas też dawał zdjęcia klaty i co ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 dobrze że mnie to ominęło :0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 Zrobiła się afera na skalę szukania sutków Dziab. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 Flak, 2 dziewczyny na forum a ty i tak je mylisz. ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 No bo Flak woli się zajmować w domowym zaciszu swoimi noggerami zamiast zapamiętywaniem dziewczyn na forum ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krajowa Rada Stolarzy Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 To juz lepiej nic nie dawaj. Tak, bo podniecasz PoxiPola i Marmota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 Ekhm ;p . Ja się nie wypowiadałem nic na temat klaty w przeciwieństwie do wielu powyżej :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 21 Lipca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 Ruch tu dzisiaj jak na Warszawskiej Hali, ale może ktoś da zdjęcia? Bardzo proszę. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 LittleFish, to był kozak lolo doskonale pamiętam zdjęcie gejka którego wstawił :P podobny do tego pedałka z hajskulmjuzikal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 22 Lipca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 A propo czego ty to mówisz? :mellow: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ddusia94 Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 Wg mnie powinniście skończyć te gadki... Każdy łatwo wypatruje czyjeś wady, ale niestety nie swoje... Komentarze na tym forum (oczywiście niektórych) ranią... Może wy tego nie możecie dostrzec, bo jesteście osobami, które starają się bądź nie zranić... Skończcie tę nudną gadkę o jego klacie (btw. według mnie jest najs :) ) i dawajcie foty ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 przepraszam, że was zraniłem :( wojzax: jakąś stronę wcześniej chyba mamrot o nim wspomniał :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 22 Lipca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 Skończcie tę nudną gadkę o jego klacie (btw. według mnie jest najs :) ) I kto tu mówił że nie warto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ddusia94 Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 Aby skończyć temat o klacie Ziutta dam foto :) http://img249.imageshack.us/img249/6923/bugaxd.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 22 Lipca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 Znowu zasłoniłaś pół twarzy, ale prezentuje się nieźle. No i mogłabyś grać w reklamie Cisowianki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 głupia grzywka :) ale fajne usta wut, grzybki z tyłu :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 22 Lipca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 Ładne borowiki. edit: Nikas czituje, zmienia posty bez edita. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi