kubal09 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Flaque widziałem cię w TV Trwam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Wyglądasz jak człowiek woda >;[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Wygladasz jak Flaque z Gejklanu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Czy tylko ja uważam, że g-enjoy wyglada jak grela w długich włosach? Czy tylko ja uważam, że Gnysek wygląda jak mój kuzyn w okularach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Czy tylko ja uważam, że Gnysek wygląda jak mój kuzyn w okularach? tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Herezja!! Gnysek jest jedyny w swoim rodzaju, bo żaden kuzyn nie pisze Almory, o! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Flaqu, masz pomieszane kolory. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Postanowiłem się trochę odmłodzić ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 No nie, wcześniej wyglądałeś na 21, teraz nie wyglądasz nawet na 17. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 No i teraz Marmot wygląda jak Marmot, a nie, jak jakiś 30 latek ;[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 :rockon: od razu z 3-5 lat młodziej chłopie! EDIT: Ale czas postów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Teraz to bym się nareszcie nie bał do Ciebie podejść na ulicy. : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Wyglądasz teraz jak brzydka laska D: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Flaque zawsze potrafił pocieszyć człowieka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERROR DRONE Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Musiałem użyć gammycontrol żeby cie zobaczyć tak tam ciemno. :P Jak patrze na te dosyć długie włosy to wydaje mi sie że sie patrze na dziewczyne. :o A to ja. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 @Terror Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Dosyć długie o_o ? Te włosy mają średnio po 4-5 centymetrów (z wyjątkiem grzywki)... Zresztą, nie jest ciemne to zdjęcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Szok! Mamrot, jak mogłeś ściąć włosy!? O.o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Marmot, jak to zobaczylem na nk myslalem ze wrzuciles jakies zdjecie z mlodosci :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERROR DRONE Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 @Marmot Nie zabardzo moge teraz określać czy zdjęcie jest ciemne ale ja mam bardzo stary monitor który po starcie włacza sie po kilku dopiero minutach... Jest tak ciemny ten monitor że normalnie wchodze se na peb.pl to zadnej literki niewidze (jasnosc na fulla mam...) :( @Poxipol @Ja :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Prosztę tu pokazywać swoje zdjęcia FotoGaleria byla zamknieta za spam niedawno, a ty chcesz znowu do tego doprowadzic. Lol i npie mowcie ze sie podlizuje, po prostu foto galeria jest fajna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Postanowiłem się trochę odmłodzić ;p Stary, jestes bardziej lennonowaty ode mnie ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Ma inny kształt okularów, ale to się nie liczy niestety, więc niczym. @EDIT: A nie, drugie zdjęcie jest czarno - białe. Tu mnie masz, spryciarzu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Nie jestem pewny, hm.. Nie jestem dobry w szukaniu różnic, więc wg. mnie nie ma żadnej różnicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 To powinno być w postaci flasha ze screamerem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 No teraz Marmot już nie wygląda jak Mamrot :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Nie jesteś już taki klimatyczny. :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Na koncercie Frontside'u ZUO!!! ZUO!!! 2 Śmiać się z mojej twarzy! :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Ten drugi kolo nie tu pasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi