Flaque Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 Dziab, to tak samo, jakby powiedzieć, że nie ma stylu, czy subkultury metalu. PRZECIEŻ TO MUZYKA!11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 taa w pabianicach nie widzialem zadnego emoboya, i coś czuje że jakby jakiś był to by za długo nie pożył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 22 Lutego 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 @Dziab: Emo to nie tylko muzyka, proszę: http://pl.wikipedia.org/wiki/Emo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 heheh apropo mojego poprzedniego posta, gdybym zobaczyl takiego typa jak któryś z tych: http://pl.wikipedia.org/w/index.php?title=...=20070825104745 , to mimo że staram sie być tolerancyjny nie umiałbym sie powstrzymać żeby ich skosić :D tragedia przynoszą wstyd wszystkim alpha facetom :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 mnie się tacy akurat podobają. ;x Znaczy się, Ci dwaj konkretnie są tacy sobie, ale tak ogólnie to owszem. Z tym, że jednak wolę takich bez makijażu. : O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 jeśli tacy faceci podobają sie dzewczynom to znaczy tylko że świat schodzi na psy :( naszczescie wiekszosc kolezanek ktore mam raczej podzielają moje zdanie ze taki typ to śmiech na sali i nic więcej wiec wiary w kobiety mam nadzieje za szybko nie strace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 22 Lutego 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 Racja propa. A potem nagle jakieś smuty, że gdzie się podziali prawdziwi mężczyźni... Swoją drogą u mojego brata w klasie, w szkole średniej był 100% emo, który na fotkę czy nk wrzucał swoje zdjęcia w obcisłym stroju i małymi czarnymi skrzydełkami pozując na upadłego, niewinnego aniołka. Na szczęście widziałem tylko jego foty. Ponoć w szkole nie miał łatwo. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfinkss Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 emo to muzyka, styl ubierania, a dla "niefejowaktych", czyli tych prawdziwych to także styl życia 'nikt mnie nie kocha' itp, na nonsensopedii bardzofajnie napisali, że emo to dzieci z bogatych rodzin ktorym poprzewracało sie w du*ach.; ) i racja; ) Albo jeszcze Ci którzy chcą być "fajni" jak emo; ) Swoją drogą zastanawia mnie, kto pierwszy wpadł na ten pomysł. "O, nikt mnie nie kocha, potnę się, pomaluje, założe trampki, puszę jakąś smutną muzykę, i nazwę się...imoł" ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 emo nie ma żadnej ideologii. @sfinkss Trzymasz się stereotypów. :-p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 22 Lutego 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 Jak nie ma jak ma. Cytat z wikipedii: Emo powstało jako reakcja na agresywny i materialistyczny styl życia amerykańskich raperów. Dotyczy to głównie popełniania przestępstw, zażywania środków odurzających, powierzchowności, braku okazywania uczuć oraz konsumpcjonizmu. Sprzeciw ten objawia także w modzie – czyste, schludne, obcisłe ubrania, nakładanie makijażu oraz zadbane fryzury będące zaprzeczeniem luźnego, ulicznego wyglądu gangsterów. Emo stanowi swoiste połączenie gothic metalu (mroczny wizerunek, głęboka duchowość) i punku (krytyczne podejście do świata, poczucie braku sensu jednak bez nihilizmu i anarchizmu), ale znacząco różni się od obu tych subkultur. Niektóre elementy emo, jak np. wegetarianizm, abstynencja od alkoholu i tytoniu oraz wyzbycie się agresji nawiązują do światopoglądu straight edge, jednak nie zawsze się z nim utożsamiają. Ruch emo zawiera pewne cechy XIX-wiecznej filozofii romantycznej, takie jak akcentowanie uczuć i emocji, nastawienie na przeżycia wewnętrzne, indywidualizm a zwłaszcza werteryzm, jednak nie nawiązuje do niego w żaden sposób. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 Swoją drogą zastanawia mnie, kto pierwszy wpadł na ten pomysł. "O, nikt mnie nie kocha, potnę się, pomaluje, założe trampki, puszę jakąś smutną muzykę, i nazwę się...imoł" ^^ a ja myślałem że oni sie ubierają tak właśnie dlatego żeby nikt ich nie kochał. Chyba że drugi kolega z makijażem jak doda czy inna avril jakaśtam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfinkss Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 może i się trzymam, ale chyba nie nazwę sie emo, skoro nim nie jestem, nie; ) up avril to bardziej punk, no, była punk, bardziej ;lagodny', ale z założenia grała punk rocka; ) teraz to ja nie wiem w co ona leci, chyba w pop, swoją muzyką też juz nie to co kiedyś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 sfinkss, czy grając punk dzisiaj można zarobić kasę? ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 22 Lutego 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 Tu macie żywy przykład nieemo: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 dziab kochanie :< ja sie nie maluje nie mam takiej fryzury ale za to dla ciebie mogę chodzić smutny :< rotflawlolcopterczoug Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 trzymam za słowo. :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 avril to bardziej punk, no, była punk, bardziej ;lagodny', ale z założenia grała punk rocka; ) Jezus Maria, co telewizja robi z młodzieżą. http://en.wikipedia.org/wiki/Punk_rock Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 up avril to bardziej punk, no, była punk, bardziej ;lagodny', ale z założenia grała punk rocka; ) jak dla mnie to ona może nawet robić szwedzki hiphop, napisalem jej imie tylko ze wzgledu na makijaż jakby jej pudzianowski strzelił z dyńki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 heheh apropo mojego poprzedniego posta, gdybym zobaczyl takiego typa jak któryś z tych: http://pl.wikipedia.org/w/index.php?title=...=20070825104745 , to mimo że staram sie być tolerancyjny nie umiałbym sie powstrzymać żeby ich skosić :D tragedia przynoszą wstyd wszystkim alpha facetom :P A potem słyszymy wszędzie, że uczciwy człowiek nie może już bez strachu wyjść na ulicę tylko dlatego, że nie podporządkowuje się idiotycznym wymogom społeczeństwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 Woock jest emo! Pobijmy go Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 A potem słyszymy wszędzie, że uczciwy człowiek nie może już bez strachu wyjść na ulicę tylko dlatego, że nie podporządkowuje się idiotycznym wymogom społeczeństwa. heh ja jeszcze nikogo za nic nie pobiłem. Ale nie ukrywam jakbym dorwal tego po prawej z cytowanego zdjecia... to imo tylko na dobre by mu to wyszło bo gorzej już być nie może. to juz jest choroba psychiczna typ wygląda jak transwestyta, za 5 lat sam sie bedzie bal swoich zdjęć z przeszłości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 up avril to bardziej punk, no, była punk, bardziej ;lagodny', ale z założenia grała punk rocka; ) teraz to ja nie wiem w co ona leci, chyba w pop, swoją muzyką też juz nie to co kiedyś Avril to nie punk. Co najwyżej gra poppunk, ale też trudno ją do tego zaliczyć. A sama z siebie punka nie robi, sama się jak nawet za skejtówę uważa, a że skejci w USA nie słuchają hiphopu tylko poppunka (stąd soundtracki w THPSach zawierają Green Daya itp. zespoły a nie czarnych gangsta raperów), to inna sprawa. Zresztą, Avril to pozerka, która zmienia swój wizerunek i styl grania wraz z kolejnymi to modami. Jak chcecie posłuchać co to jest poppunk, to polecam twórczość Blinku 182, bo to w sumie jedyny zespół poppunkowy, którego ja mogę jeszcze posłuchać i któremu raczej nie zarzucałbym bycia emo ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 http://1681488.grono.net Moje grono... Tylko sęk w tym, że nie mam tam aktualnych zdjęć, a przez BT nie chce mi się przerzucać. E: Te zdjęcia ze mną są z przed paru dobrych lat, więc nie sugerować się nimi :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 heh ja jeszcze nikogo za nic nie pobiłem. Ale nie ukrywam jakbym dorwal tego po prawej z cytowanego zdjecia... to imo tylko na dobre by mu to wyszło bo gorzej już być nie może. to juz jest choroba psychiczna typ wygląda jak transwestyta, za 5 lat sam sie bedzie bal swoich zdjęć z przeszłości. Panie kolego, czy ty wiesz, czym jest choroba psychiczna? Jak cię taki widok gorszy, to napisz petycję do urzędu miasta i daj znać jak poszło, a nie sypiesz gówniarskimi złośliwościami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boro Casso Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 E: Te zdjęcia ze mną są z przed paru dobrych lat, więc nie sugerować się nimi emot11.gif tylko dziwne ze na stronie pisze Dodana: 04-01-2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 Boro Casso, lol? xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pental Stary Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 Cytat roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 @Boro: Jak będziesz miał 70 lat i dasz swoje zdjęcie kiedy miałeś 5 lat, to wtedy będziesz tyle miał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boro Casso Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 No w sumie od 4 lutego zeszłego roku zbyt się nie zmieniłeś. A wydaje mi się ze zazwyczaj na portalach społecznościowych wstawiamy aktualne fotki czyż nie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 No w sumie od 4 lutego zeszłego roku zbyt się nie zmieniłeś. A wydaje mi się ze zazwyczaj na portalach społecznościowych wstawiamy aktualne fotki czyż nie ? http://grono.net/pub/gallery/4783860/#2 nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi