Moho Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Ja wiedziałem że czasem wykonujesz dziwne rzeczy, ale tego się nie spodziewałem XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 NIE WYTYKAJ JĘZYKA BO CI KROWA NASIKA AHHEHE DHASHAHHAHAHAHE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 4 Marca 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 nikas caly dzien tak biegal i sie nie udalo :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 5 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 5 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 big fagg vs mr.chrysalis and twilight armor :D Edit; imiona mi sie powaliły, już naprawione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 5 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 big fagg vs mr.chrysalis and twilight armor :D Edit; imiona mi sie powaliły, już naprawione. mhmm... Może nie fotka ale trudno :P I tak to już ostatni mój wpis na ten temat więcej już tym nie spamie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 6 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 i don't wanna live on this planet anymore jak to mówią :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 6 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 no ja też za poniakami nie przepadam ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 6 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 A ja lubiem i bardzo się mi zdjęcie podoba, w sumie najprzystojniejszy facet do tej pory na GmClanie:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 6 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 to ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 6 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 podobno za hajs Hazniego grę byś zrobił a nie tylko fotki na valhalli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 6 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 próbuje robić gre ale o Haznim ani słowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 6 Marca 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 A ja lubiem i bardzo się mi zdjęcie podoba, w sumie najprzystojniejszy facet do tej pory na GmClanie:D :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 6 Marca 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 i don't wanna live on this planet anymore jak to mówią :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 6 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 A ja lubiem i bardzo się mi zdjęcie podoba, w sumie najprzystojniejszy facet do tej pory na GmClanie:D bogowie, chyba dawno mnie tu w galerii nie bylo D: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 7 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 Narcyzmu nigdy nie zaszkodzi :P Tak, wiem że to był żart. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 8 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 film który moja klasa przygotowała na studniówkę. :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 8 Marca 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 ######ste :D najlepszy był motyw z hackowaniem (0 patrzenia na ekran i 892376489762958234 znaków na kliknięcie :D), #2 to koleś grzebiący łomem w kompie no i koleś grający w przypadkowego polybiusa jedyne czego mi zabrakło to hackowanie we 2 na jednej klawiaturze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 8 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 Meh... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmalu Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 #SWAG #YOLO A co mi tam, samoróbka sprzed kilku miesięcy. Oto ja, prawdziwy, z certyfikatem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 9 Marca 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 wygladasz jakbys zyl 2 dekady temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmalu Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 wygladasz jakbys zyl 2 dekady temu Bo tak jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 10 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 pięć piw / raz sierpem raz młotem czerwoną hołotę (w co wliczam lionxa) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 10 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 :huh: Flaque = Japanstache Czy ja tu coś przegapiłem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmalu Opublikowano 10 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Może jeden to ten na pierwszym planie, a drugi to ten z tyłu? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 10 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 No bo Flaque ze mną tańczy i mnie ucina. Robienie gier męczy człowieka :c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 10 Marca 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 dat wąs xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 10 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 wąs prawie jak w avku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 10 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 japanstache zobowiązuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waxx Opublikowano 10 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 the stache™ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi