Bedziom Opublikowano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 @up - zazdrościsz? :P @flaku - nie obrażaj się :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 Żartujesz? Ta brunetka po prawej ma 13 lat? A mi też się wydawała najbardziej interesująca. :D No 13 trochę do niej nie pasuje ;P Starsza się wydaje ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 Ok, 14. HAPPY NAO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 20 Czerwca 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 MOJE DZIECKO MOŻE CHCESZ CUKIERKA? NIE? ODCHUDZASZ SIĘ? NO CÓŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 : DDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 21 Czerwca 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 Ciut cię przymuliło :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 To chyba nic nowego w przypadku moich zdjęć? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 : DDD hehe, wyglądasz jak byś był prezesem wielkiej firmy :D (komplement oczywiście :D) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 21 Czerwca 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 A to takie fajne wgłębienie między wąsikami wygląda u ciebie jak prosto z painta :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alwin Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 : DDD Platyn - peace&love i mam nadzieję że się nie obrazisz ale nie mogłem się powstrzymać:D (jak widzicie podwójnie to znaczy że za dużo jaracie;)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 @Gnysek: Jeszcze do niedawna również za moich czasów. Alwin, kozackie :D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 Popieram Phoenix'a ;) @playtna - Platek, ty tak wyglądasz? Inaczej sobie Ciebie wyobrażałem :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 playtna No cóż Playtna, ja sobie ciebie też inaczej wyobrażałem (Nie obrażam) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 No cóż Playtna, ja sobie ciebie też inaczej wyobrażałem (Nie obrażam) Ja tam sobie siebie zawsze tak wyobrażałem. A co tu właściwie jest do wyobrażania jak moje zdjęcia lądowały tu już kilkakrotnie? Macie więcej, żuczki. Teraz mniej oficjalne. Z wyjazdu do Krakowa w maju. :) W pociagu W hotelu Nad Wisłą Na kopcu Krakusa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 22 Czerwca 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 Potyczki algorytmiczne 2011 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 2010. Nie startowałem w tym roku. Z lenistwa. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 22 Czerwca 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 Strzelalem ze 2011, bo 10 bylo zasloniete Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 A co tu właściwie jest do wyobrażania jak moje zdjęcia lądowały tu już kilkakrotnie? Rzadko wchodzę do Valhalli ;) Szczególnie do tego tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 23 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 @Platyna Na przedostatnim zdjęciu (nie banuj mnie za to) masz wyraz twarzy Michała Szpaka. :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 23 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 hah mi też się tak skojarzył :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 23 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 @Platyna: Harnasie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 23 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 Na przedostatnim zdjęciu (nie banuj mnie za to) masz wyraz twarzy Michała Szpaka. sad.gif Nie widzę tego. Po prostu słońce mnie po oczach raziło to przymrużyłem. Co ten wyraz ma ze Szpakiem wspólnego nie wiem. :P @Platyna: Harnasie? Czemu nie? Dobre, tanie, a do tego można wygrać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 26 Czerwca 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 platyś już prawie banderraassss : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m@rcixxx Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 183/78 No i się wydało... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 12 Lipca 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Jak patrzę na tę przymuloną twarz to widzę drugiego platynę : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 12 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Jak patrzę na tę przymuloną twarz to widzę drugiego platynę : D Żartujesz chyba. Jego przymulenie mojemu do pięt nie sięga. Przy mnie to on jest radosny jak szczeniak na widok kaszanki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 12 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 On ma 19 lat? Nie zdziwiłbym się jakby chodził do mojej klasy :I Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m@rcixxx Opublikowano 12 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 On ma 19 lat? Nie zdziwiłbym się jakby chodził do mojej klasy :I Jutro 20. Trochę retusz wszedł w grę więc mam twarz jak pupcia niemowlęcia :). A i nie mam ciemnego zarostu więc jeszcze bardziej się potęguje efekt dzieciaka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 12 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 @marcix: wygladasz kropka w kropke jak moj kolega z klasy, tylko on ma 15lat i dziewiczy wasik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 13 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 15lat i dziewiczy wasik. Oo. Na pierwszy rzut oka zdawało mi się że tam jest napisane 'dziewczęcy wąsik'. No cóż... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi