Flaque Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 @Pepsi: Japan to ten po lewej :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepsi Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Tak myślałem ,ale to nie wasze zdjęcie :) Pamietam Cię Flaqe ,tak szybko nie przytyłeś i podrosłeś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Ave Platyna to 666 :D Ja pier... co za żal... A myślałem,że Japan wygląda jak człowiek ,a tu taki fail :D To nie na 100% Japan... Jaja sobie robicie :/ Brak tolerancji u dzieci... to jest raczej wina rodziców :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepsi Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Tolerancja dla satanistów :) Dobra nic nie mam do Platyny ,ale rozumiem ateistów ,ale nie satanistów... Jak podeśle zdjęcie do Twojej matki to jutro dasz fotke z krzyżykiem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 satanistom tak samo należy się tolerancja jak katolikom czy ateistom... :( obrońco krzyża! :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Tolerancja dla satanistów :) Jak dla mnie Platyna nie jest satanistą, po prostu lubi mocniejsze utwory ( Ja zresztą też... ) ;) Naoglądałeś się tego 'plakatu', a teraz udajesz 'obrońcę'. Osobiście uważam iż ten plakat to jakaś śmieszna propaganda jest :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 ... wkurzają mnie tacy ludzie co żyją tylko symbolami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Jak dla mnie Platyna nie jest satanistą, po prostu lubi mocniejsze utwory ( Ja zresztą też... ) smile2.gif Wyluzuj. On trolluje. Gdyby rzeczywiście uważał mnie za satanistę to bym to uznał za obrazę z premedytacją i wlepił mu warna :P Dobra nic nie mam do Platyny ,ale rozumiem ateistów ,ale nie satanistów... Ja nie rozumiem ateistów. Satanisty prawdziwego jeszcze nie miałem okazji poznań więc nie mogę stwierdzić. Ale pewno bym go raczej nie zrozumiał. Sekta jak Sekta. Znajdzie się koleś co ma dobre gadanie i ludzie za nim idą. Tego nigdy nie byłem w stanie pojąć. Agnostycyzm to jest to! wkurzają mnie tacy ludzie co żyją tylko symbolami... Mój ukochany symbol tam jest :) Nazwy "Krzyż z kokardką" jeszcze nie znałem. Ale mnie tam zwisa jego znaczenie. Ważne, że był w Crashu i ja się z nim nie rozstaję. Zawsze na szyi. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alwin Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Sfastykę też byś powiesił na szyi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Tak myślałem ,ale to nie wasze zdjęcie smile.gif Pamietam Cię Flaqe ,tak szybko nie przytyłeś i podrosłeś... Jestem tym po prawej, jestem dosyć niski i jestem wciąż chudy, nie wiem o co chodzi. Zdjęcie jak najbardziej nasze. Jeszcze jedno wrzucę: http://photos.nasza-klasa.pl/13981152/73/m...f458d45e23.jpeg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 @Up No kurna tu wyglądasz super :D :D PS: Złamane "S" czyli Harry Potter :3 http://demotywatory.pl/1911975/Trzepaczka-do-dywanow o ;3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Flaku, jakiś Ty suchy :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 flaki na tle wrocławkiej kolumny reklamowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Ale zajefajna kolumna. A ten taki obok to coto toto za background? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 :> Dlaczego nie wygladasz jak metal? :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 lepiej tak niz wyglądać jak deska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Inna sprawa, że nie wygląda jak metal - czarna koszulka o niczym nie świadczy (w przypadku Dziaba nie sądzę by jej wypowiedź była irionią). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Ogólnie chodzę prawię tylko w czarnych lub białych ciuchach, ale metalu nie słucham :D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 spytalam dlaczego NIE wygladasz ;o Bo wiekszosc tutaj tak wyglada, nie pasujesz lepiej tak niz wyglądać jak deska dobra, wez. Wlasnie nie lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 @ranmus jak dla mnie ironizuje I większość tutaj nie wygląda jak metal, nikas nie wygląda, ranmus nie wygląda, tymon nie wygląda, gnysek nie wygląda, japanstasz nie wygląda, dragon nie wygląda, dziab pewnie tez nie wygląda, 4tk nie wygląda, psychix nie wygląda itd itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepsi Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 4tk rządzi :D Ranmus przygrubawy Japan jak.... Gnysek ok Psychix spox Tymon ujdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Pepsi wrzuć swoje zdjęcie trollu a nie oceniaj innych. dobra, wez. Wlasnie nie lepiej Lepiej facecie. Oj, bo się zaraz pogniewam. Nie rozpoczynać mi tu sprzeczek kretyńskich. To samo się tyczy Farkraja. (że o Pepsi to już nie wspomnę...) Na razie tylko pogrożę paluszkiem. Platyś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepsi Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Chyba dwoma palcami ,małym i wskazującym :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 @ranmus jak dla mnie ironizuje I większość tutaj nie wygląda jak metal, nikas nie wygląda, ranmus nie wygląda, tymon nie wygląda, gnysek nie wygląda, japanstasz nie wygląda, dragon nie wygląda, dziab pewnie tez nie wygląda, 4tk nie wygląda, psychix nie wygląda itd itp Ja jak zawsze na szarym końcu :< (W tym wypadku jasnoszarym) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepsi Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Ostatni będą pierwszymi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 A teraz mnie psyś prześcignął D:< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Pora się pochwalić co fajniejszymi zdjęciami z Woodstocku. :P http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc...77_505465_n.jpg http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash...3_7252108_n.jpg http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash...8_3206398_n.jpg Rozbiliśmy się obok ludzi z tego wypasionego ogóra (trzecie zdjęcie). Odmalowany jest cudnie, a ta kanapa na dachu epicka! I świetny widok na scenę był z jego dachu. :D I tak pozytywnie rąbniętych ludzi jak ta ekipa z ogóra to się naprawdę rzadko spotyka. : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Platek, dawaj namiary na tego elfa co za hełm trzymasz, chyba że zająłeś :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Ja piernicze, przez chwilę nie zajarzyłem o co ci chodzi, bo Elf to było kolo z naszego obozu, a na zdjęciach go nie ma. :P A elf o którym mówisz zwie się Kamila i już ci jakiś czas temu o niej pisałem na GG. Więc wiesz, że zająłem. ; ) A wiesz jaki ma długaśny język? : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi