Ddusia94 Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 Powiedzmy szczerze : JEST JESZCZE GORZEJ :( Ale kij niedługo pocieniuje se włoski i dopiero się za głowę złapiecie co ja z nimi zrobię Jutro postaram się dać zalążek tego... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutt Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 A gdzie mieszkasz :* ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 A gdzie mieszkasz :* ? Skąd: Konin W dupie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutt Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 :< oj ale informacje moga byc falszywe... Pozatym wole dokladniejsze jak adreees xD... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 Gnysek i Ziutt, przyznam, że bardzo podobni do siebie jesteście. A te ruchy, no sam seks ;ppp . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 Tak, Dusia poda swój adres. Pewnie jeszcze numer telefonu. Co z tego, że zupełnie nieznajomym ludziom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 Ziutt, nie za późno jak dla ciebie? Btw. "Chrzanie" ten zakaz od Ranmusa :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 25 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 jedna baba i ci cały temat sprowadzi do offtopu :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutt Opublikowano 25 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 Bo tu rzadzi jedna zasada... .... TITS or GTFO . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 25 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 Tak, ale drogi Ziutku, na drugi raz pamiętaj, że tyczy się ona tylko kobiet. Okej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutt Opublikowano 25 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 Bo tu rzadzi jedna zasada... .... TITS or GTFO Epic Fail . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
progio! Opublikowano 25 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 Fajnie że znasz słynne zasady Internetu ale chyba nawet nie umiesz z nich korzystać. Najlepiej w ogóle ich tu nie pisz, bo nie brzmi to śmiesznie w takich sytuacjach ;J Tak btw, to czytając posty Nikasa mam wrażenie że czytam jakąś fotkę/naszą-klasę... A zdjęcie - może więcej żelu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 25 Lipca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 Wsmaruj sobie jajka we włosy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 25 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 Jaja to za mało, od razu lepiej beton. ;) Co to tych "TITSÓW" Ziutt, zachowujesz się jak 10 latek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ddusia94 Opublikowano 25 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 A gdzie mieszkasz :* ? No pisze w moim prof.... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 25 Lipca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 Ddusia, lecisz na kratę ziutka, przyznaj się. :> Ale on ma 10 lat, więc uważaj!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 25 Lipca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 Nie klatę tylko brzuch, klatę to ma akurat normalną. Czy ktoś dałby zdjęcie oprócz Dusi i Nikasa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 25 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 Ja bym dał, ale nie będę robił ekscesów, netykieta zabrania :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutt Opublikowano 25 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 No wlasnie mnie to denerwuje ! Gadaja o klacie ,a to brzuch tutaj gra glowna role ,o ! >, < No wlasnie..Bo Dusia lubi takich młodych dzielnych , dlatego mnie wybrała :) . Ale za 2 lata do paki pojdzie za takie cos > ,> Co to tych "TITSÓW" Ziutt, zachowujesz się jak 10 latek... A jak mam sie zachowywac ? Spojrz na wiek pod moim avkiem -_- ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 25 Lipca 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 Ziutt, zgapiłeś jak nic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutt Opublikowano 25 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 Co z gapiłem ? xD Niewiem o co chodzii nawet.. ktos mi wytlumaczy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 25 Lipca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 Rany, miałem na myśli brzuch, każdy może się pomylić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 25 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 trzeba bylo szybko klate na krate zamienic i bys sie tlumaczyc nie musial, nikt by nie zauwazyl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 25 Lipca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 Dobry pomysł, done! :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 jajajajaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutt Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 Jakiego koloru masz naturalne wlosy :)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 naturalnie ciemny blond, jednak teraz na głowie jakiś obsrany czerwony mam, muszę rozjaśnić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 masz słitaśne oczęta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutt Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 :D To z Toba tez chce sie umowic na randke ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 :D To z Toba tez chce sie umowic na randke ... nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi