lion Opublikowano 5 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2004 Dopisane przez Ranmusa: Są to tematy sklejone z okresów: - 2004 roku do marca 2006 - listopada 2007 do września 2008 - Grudnia 2008 do aktualnie Reszta postów przepadła bezpowrotnie. No to otwieramy foto-galerię. Prosztę tu pokazywać swoje zdjęcia, tylko tu i nie gdzie indziej niż tu =] I prosze nie pisać tu żadnych postów bez swoich zdjęć ;] hello :) kazdy pewnie jest ciekaw jak wyglada GM'owiec, wszyscy nie obeznani mysla ze jest to kujon w okularkach, jednym słowem jeleń. A tak naprawde to tak nie jest (no chyba ze ktos uwaza siebie za jelenia). Ja zaczne, pokaze swa twarz :P Tylko sie nie smiać :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 6 Września 2004 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 6 Września 2004 To ja jestem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidsu Opublikowano 5 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2004 OTOM JA!!! Ej! Wasze zdjęcia nie działają!!! Widzę tylko napis: "user posted image" :angry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 5 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2004 To już wiem jak wyglądają bobry :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bruce Opublikowano 6 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2004 zdjęcie :):):) to ja ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeWuO Opublikowano 6 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2004 Wiecie co jest najśmieszniejsze? Że jak oglądasz czyjeś zdjęcie to wydaje się on całkiem inny niż sobie wyobrażałeś :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaytek Opublikowano 6 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2004 Sorry za złamanie regulaminu <blah blah blah ;] > Ja też widzę "user posted image"... Firefox 1.0 jak by ktoś pytał... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 6 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2004 To nie wina przeglądarki. Albo ktoś skasował plik na serwerze, albo kolejny błąd IPB 2.00 <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 6 Listopada 2004 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2004 Marmot: To pierwsze, właśnie sprawdziłem. Skasowali swoje zdjęcia. Dawidsu: Nie wprowadzaj ludzi w błąd. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 6 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2004 Czy te oczy mogą kłamać? Moje najnowsze zdjęcie (sprzed jakichś 10 minut). Nie jest to superowa jakość, bo robiłem je sam sobie. :D Oczy przymknięte - jest już troche późno... Wiecie co jest najśmieszniejsze? Że jak oglądasz czyjeś zdjęcie to wydaje się on całkiem inny niż sobie wyobraża W pełni się zgadzam. Chociaż nie zawsze. Czasami jest tak, że dana osoba wygląda praktycznie tak, jak ją sobie wyobrażałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 7 Listopada 2004 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2004 Kurcze, oglądając wasze poprzednie zdjęcia, które kiedyś zapodaliście, myslałem, że Dawidsu to Patrysław a Patrysław to Dawidsu :D I tak nic nie przebije zdjęcia zrobionego przez Woocka z podpisem "You are noob!". :] (w pozytywnym znaczeniu oczywiście). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 7 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2004 Tamto foto jest stare i robione webcamem więc kijowa jakość :P Tu masz troszeczkę bardziej aktualne, ale też webcamem robione :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 7 Listopada 2004 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2004 Masz idealne predyspozycje na metalowca :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 7 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2004 Szkoda tylko, że ja słucham nieco innej muzyki :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bruce Opublikowano 8 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2004 Metal górą !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 8 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2004 Może troszkę nie na temat, ale. Woock, czy ty czasem nie byłeś w telewizji (chyba TVN) jako kibic Avii Świdnik po tym wypadku jak robili wywiady, czy mi się tylko wydaje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 8 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2004 Oj, coś mi się wydaje, że chyba nie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 8 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2004 To musiałbyć ktoś inny, podobny ze Świdnika xD , jak to nie ty :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeWuO Opublikowano 8 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2004 Wiem z kim go mylisz... Z takim cieciem ;] Taki indianin jeden :P Niezła pała. [*] AVIA ŚWIDNIK [*] R.I.P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 8 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2004 Te, rzuć nazwiskiem, bo nie wiem o kogo chodzi :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeWuO Opublikowano 9 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2004 Po pierwsze nie jestem TE! Po drugie nie wiem jak ma na nazwisko, taki wysoki, chyba w Mateusza wieku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Choosen Opublikowano 1 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2004 Apropo zdjec... moj brat znalazl ciekawego linka. Zrobil na mnie takie wrazenie ze postawilem go wam pokazac. Tresc artykulu : Grupa holenderskich inżynierów wykonała największe na świecie zdjęcie cyfrowe. Fotograficzne monstrum, zdjęcie miasta Delft, składa się z 2,5 miliarda pikseli i zajmuje prawie 7,5 GB. Zdjęcie holenderskiego miasta Delft zawiera dokładnie z 2,487 miliarda pikseli. Wydrukowane przy rozdzielczości 300 dpi, stanowiłoby płachtę o rozmiarach 6,71 x 2,65 metra. Dla porównania, typowe aparaty cyfrowe, pozwalają na wykonanie zdjęcia z maksymalną rozdzielczością 2 do 5 milionów pikseli. Holenderscy inżynierowie z organizacji "The Netherlands Organization for Applied Scientific Research", wykonali gigantyczne zdjęcie składające się z 600 mniejszych ujęć, które zostały następnie poskładane w jedną całość w przenośnym komputerze. Proces porównywania poszczególnych ujęć zajął 24 godziny, zaś do złożenia wszystkich zdjęć w całość, zaangażowano 5 wydajnych komputerów na okres 3 dni. Na potrzeby eksperymentu, holenderscy inżynierowie musieli skonstruować własne oprogramowanie do łączenia poszczególnych fragmentów, a także własny format pliku. Możliwości formatu TIFF wyczerpują się, gdy zdjęcie przekracza rozmiar 4 GB. Utworzono również bezpośrednie połączenie FireWire pomiędzy aparatem cyfrowym, a komputerem, z pominięciem zapisu na wewnętrzną kartę pamięci. Osiągnięcie holendrów podniosło poprzeczkę po zeszłorocznym rekordzie Maxa Lyonsa, fotografa, który przekroczył magiczną barierę 1 miliarda pikseli, wykonując panoramiczne zdjęcie parku Bryce Canyon National w amerykańskim stanie Utah. Gigantyczne zdjęcie miasta Delft można zobaczyć na stronie internetowej TNO. Zawiera ona skondensowaną formę zdjęcia oraz specjalną aplikację flash do podglądu szczegółów. A tu zdjecie ( robi wrazenie zwlaszcza poziom zooma ;) ) http://triton.tpd.tno.nl/gigazoom/Delft2.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quetzacotl Opublikowano 16 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2005 avatar ze mną ; o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ajot Opublikowano 30 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2005 http://www.toya.net.pl/~ptaki/foto/foto1.gif To jestem ja! xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ballard Opublikowano 31 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2005 nie wiem czemu, ale przypominasz mi któregoś z bobrów (dawał tu wcześniej zdjęcie :P ). Bez obrazy dla obu stron :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 31 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2005 Sadam, aleś ty przystojny ;) Już bez jaj :] Przypomiunasz mi mojego kumpla z koloni. Byłeś może na koloniach w Kudowie Zdrój ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2005 @Ballard: Pewnie myślisz o Patrysławie. Ja miałem to samo skojarzenie :P @Sadam: Jakość zdjęcia już jest taka dupna że. Mogłeś chociaż dać kolory i nie dawać zooma optycznego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ajot Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Ghyyy ? Marmot wybacz ale mój aparat w telefonie robi zdjęcia z taką jakością, jaką widzisz na fotce... A czym bliżej jestem ekranu to sie wszystko rozmazuje [ Oh majn got mój nos -.- ] A kolory jakie nadaje, są wręcz obrzydliwe ;p Więc wolałem dać Black&White... ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Telefon? Niezłe LOL :) . Zdjęcia z telefonu to takie dupne wychodzą. Ja swoją cyfrówkę dostałem razem z drukareczką z rozbudowanymi funkcjami druku zdjęć i zapłaciłem 600zł, gdy sam aparat normalnie kosztuje 550 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zapewnie Konkurs wygrałeś :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi