Matthew Opublikowano 23 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2006 Borek, tak się zastanawiam: a co będzie jak 20 graczy wyrżnie wszystkie stwory z mapy? Mam nadzieję, że są jakieś "Creating Points" (takie miejsca gdzie stwory tworzą się automatycznie). Fajnie by było gdyby np. szkielety z ruin atakowały miasto, w którym odradzają się gracze. Taka wspólna obrona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
london Opublikowano 23 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2006 Fajnie by było gdyby np. szkielety z ruin atakowały miasto, w którym odradzają się gracze. Taka wspólna obrona. O mi się ten pomysł podoba :D Żeby stwory, które sa napotykane w lesie itp. atakowały wielkimi grupami od czasu do czasu wioski :) To by było ciekawe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 23 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2006 Nie no to pytanie to chyba napisałeś z pośpiechu. Nie wyobrażam sobie MMORPG'a gdzie potwory by nie powstawały tylko było by ich np. 1000 i po wybiciu co?, koniec gry? :) Te miejsca potocznie są nazywane przez graczy respy, resy itp. od słowa ang. RESPAWN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bucior Opublikowano 26 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2006 Borek naprawde fajnie zapowiadajacy sie MMORPG bedzie to 3 moja gra w ktora bede gral z tego typu pierwsze jest GW pozniej WoW a po tym AO mam nadzije ze Ci sie uda zycze wszystkeigo najlepszego. I pozwole sobie CIe porownac do Buziol chyba bedziesz zajmowal drugie miejsce na pl scenie gier FreeWare.Pozdrawiam Edit ------------------ Oby sie stala tak kultowa jak MArio Forever na swiecie nie tylko w pl !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 26 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2006 Ale będzie ich dużo? Czy będą widoczne? I co myślisz o tym pomyśle z atakowaniem wiosek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 26 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2006 Już tak mało dni dzieli mnie od tego kiedy pierwszy raz odpalę na swoim komputerze "Almora Online". :D Mam nadzieje ,że wyrobisz się do 10 stycznia tak jak mówiłeś w innych postach. :] Pozdrawiam i życzę sylwestra do rana :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pio_trek Opublikowano 27 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2006 gra zapowiada sie genialnie :D juz namowilem 3 kumpli i bedziemy w to ciupac razem :P (jak wyjdzie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 27 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2006 To ja skorzystam z okazji i powiem, że namówiłem dwóch, a jeden z nich już namawia kolejnych. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 27 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2006 Ajajaj, ja nikogo nie namówiłem :( Trzeba to nadrobić! =] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 27 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2006 A ja mam pytanie do Borka.Czy będą GameMasterzy jak w Tibi??Nie że ja będe chciał być tylko sie pytam :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
london Opublikowano 27 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2006 Weźcie nie rozpowiadajcie tak, bo jakaś chołota zapcha serw cały :P Tak swoja drogą to gra jeszcze nie wyszła, a już się rozreklamowała xD Co będzie później, łojoj. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 27 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2006 To prawda london gry jeszcze niema a tu już reklamacja na całą Polske :P :P Ale to i tak dobrze będzie więcej osób do grania :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaytek Opublikowano 27 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2006 Hehe. * reklamacja 1. zwrócenie się do dostawcy, producenta, wykonawcy usługi w sprawie ujawnionych wad towaru, niedokładności w dostawie, w rachunku, w wykonaniu usługi itp. z żądaniem naprawienia szkódť 2. zażalenie, skarga złożone w tej sprawieť • reklamacyjny SJP PWN Jeśli już to REKLAMA na całą Polskę. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cekol Opublikowano 27 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2006 Niech demko wyjdzie 13 stycznia!! w moje urodzinki :) ciekawe ile osób będzie w to grało miesiąc po wydaniu :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mortus Opublikowano 27 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2006 cała polska :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 27 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2006 I zaczyna się spamowanie i gdybanie. Wstrzymajmy się może z postami aż do wypowiedzi Borka lub premiery Almory? Taka mała propozycja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 27 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2006 Dzięki Wam :) To miło że reklamujecie grę, chociaż jeszcze nie wyszła :D, teraz ja muszę się ostro starać żeby nie zrobić z gęby dupy :P. Prace idą pełną parą, święta całe spędziłem przy Almorze LOL, jedynie od godziny 23:00 leciałem z kumplami na bibe :D wiecie pasterka itp. ;) zamiast do kościoła to do piwnicy, no ale cóż... :D Co do Game Masterów, to tak oczywiście że będą, ale to będą naprawdę bardzo wybrane osoby. Nie wiem czy uwinę się do 10-tego, ale w Styczniu wyjdzie napewno, także spokojnie i bez nerwów :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 6 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2007 Już się nie mogę doczekać tej Almory :) To dokładnie którego ona ma wyjść? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 6 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2007 3 dni do premiery :D I moich cool beta testów. Mam nadzieję że się wyrobisz. Jakiegoś screenshota poprosimy :) btw. PieterzeSześć apetyczny avatar :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 6 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2007 Dziękuję za spostrzeżenie co do avatara :P UWAGA! Nie patrzeć na niego jedząc :D prawie zwymiotowałem :P Też jestem beta testerem. Grę powinniśmy testować przed jej wypuszczeniem :) JUŻ NIE MOGĘ SIĘ DOCZEKAĆ! EDIT: Czy mógł by mi jakiś mod albo admin zmienić nick na Pieter? Pieter6 głupio wygląda :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 7 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 Sry za offtopa, ale spójrz na to . Co do topa: proponowałbym stworzyć rozbudowany crafting, teraz ciachanie mobów nie jest w modzie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 7 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 ja tam czekam na domki (o ile będą) do których będzie można chować swoje itemki tak by ładnie prezentowały się ludziom :P no i oczywiście co miesięczne czynsze :P mam nadzieje że borek pomyśli o takim dodatku :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 7 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 Mam nadzieję, że będzie coś takiego jak HASŁO. Jeśli na jakiś serwer, gdzie nie ma hasła, napcha się całe stado to chyba kompy nie wytrzymają od takiej ilości ludzi, a jeśli mamy grać wspólnie to jeden z nas (GMClanowiczów) musi rozesłać na PW hasło. Do tego ta osoba, która rozsyła mogłaby być Gamemasterem. E: miesięczne czynsze NEVER! Ja nie będę płacił! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 7 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 Skoro nie będziesz płacił to domku nie będziesz miał. Proste ... Btw. servery nie będą dla każdego -.- one będą postawione na 1 kompie i do niego będziemy się łączyć najprawdopodobniej ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 9 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 Myślę, że nie będzie własnych domków, zresztą sam nie wiem. Teraz mam dużo innych rzeczy na głowie, tymbardziej, że wysypał mi się kod i musiałem naprawić po tym jak prosiłem kolesia żeby wszedł na chwilę do gry, a ten miał mocnego laga i wtedy pojawił się problem. No ale już naprawione :) Beta-Testerzy niestety muszą jeszcze trochę poczekać, bo ten cholerny grudzień miał wyglądać trochę inaczej :lol2:. Spokojnie, wiem tylko, żę jak wyjdzie giera to będzie MOC :) Palne jakiegoś screena, ale to jak będe w domu. Pozdrówka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 Myślę, że nie będzie własnych domków, zresztą sam nie wiem. Z jednej strony znacznie podnosi grywalność, jednak jak będzie dużo graczy z własnymi domkami to by się chyba nie zmieścili na całej planszy :P. A z reklamowaniem to ja się jeszcze wstrzymam, bo ta gra w ogóle nie weszła jeszcze do beta-testów (ahihi, ja będę testować too!) i nie została należycie obluzgana przez testerów, a gdy już znajdzie się całą masa bugów i hacków to Borkowi minie zapewnie kolejny miesiąc spędzania czasu nad kodem gry :>, więc lepiej zrobić smaka niedługo przed premierą, a tak jak się przypadkowo przeciągnie produkcja to o niej lwia część ludzi co dowiedziała się o niej od was po prostu zapomni... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 NEVER! Ja nie będę płacił! Tak to jest, jak się wyrwie z kontekstu kawałek tekstu nie czytając reszty ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 9 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 Umieszczam tutaj poniżej parę potworów, które ciągle są w produkcji :) Są tu duchy, widma, podziemne zjadacze i różne inne dziwne... Dużo może się jeszcze zmienić, nawet jak już będzie demko. No i pamiętajcie, że do nich dochodzi jeszcze cień, ale to już w grze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 Hyhy, przypominają mi stare, dobre Exile 3... :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 9 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 Hehehe :D Całkiem inaczej to wszystko wygląda jak się rusza i gryzie, a i syczy :) Co najlepsze, że dźwięki podkładam samemu, jakbyście widzieli mnie w akcji to byście popadali :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi