Spyro1993 Opublikowano 28 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 W tej grze trzeba złapać myszką ważkę latającą po planszy ważkę imieniem Sparx. Za złapanie jej dostaje się 10pkt. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 28 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 W tej grze trzeba złapać myszką ważkę latającą po planszy ważkę imieniem Sparx. Za złapanie jej dostaje się 10pkt. i?.... Nie dałeś linku, bardzo mało napisałeś o tej grze i nawet nie dałeś screena. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymus_55 Opublikowano 29 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2006 Spyro! Zapakuj tą grę w rar i daj na upload gmclan potem linka i mamy giere.. Chyba że jesteś kolejnym dowcipnisiem który chce porobić sobie jaja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spyro1993 Opublikowano 29 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2006 No to link do tej gry http://www.gmclan.org/up1560_4_Catch_the_Sparx.html Narazie to była pierwsza gra robiona przezemnie więc może być... kiepska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 29 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2006 Nie dość że tylko zmieniona grafika z przykładu (i chyba muzyka dodana z innego przykładu), to na dodatek przykład miał lepszy wygląd i grywalność. (błedy: głupio wyglądajęca ściany-jajka, obiekt na który mamy klikać jest duży i kwadratowy, baaaardzo wolno się poruszan na początku gry, nie da się przegrać. Jedyny plus jest taki, że nie zapomniałeś zmienić informacji w info uruchamianego za pomocą F1) Ma dodatek nazwe zmieniłeś z Cath the Clown zmieniłeś na Cath the Sparx , nikt się nie domyśli że wszystko zerżnięte z przykładu. (no dobra, nie zerżnięte tylko poprostu przykład zmieniony) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markos Opublikowano 29 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2006 Tak jak mowi Micanser poprostu przerobiles przyklad... " nie oceniam " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymus_55 Opublikowano 29 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2006 Moze to przerobiny przykład ale początkujacy zawsze tak robią więc do oceny. Ten robak jest trochę za duży, ściana za (jakieś jajka). A gra za łatwa. Dodaj doliczanie czasu lub jakieś przeszkody to dopiero wtedy będzie można nazwać grą. Dopuki nie zmienisz tego w coś co można przegrać lub chociaż wygrać stawiam muza-60 grywalnośc-60 grafika-40 trudnoś-30 -------------------------------- 190 na 400 3= trzy na szynach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 29 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2006 Moze to przerobiny przykład ale początkujacy zawsze tak robią więc do oceny. Z tym się napewno nie zgodze, to że wiele newbich przerabia przykłady, nie oznacza że wszyscy to robią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kibi Opublikowano 30 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2006 Nie Micanser, muzyka jest z tego samego przykładu. To jest taka nieco niedopracowana zręcznościówka. Wiem bo sam uczyłem się na tym przykłądzie, że zrobienie takiej gry to około 1h. Warto jeszcze coś przećwiczyć, poczytać, bo napewno stworzysz jeszcze jakąś dobrą grę, musisz tylko więcej czytać. Grę ocenię trochę gorzej niż prawdziwy przykład: muzyka 3+/6 grafika 2/6- bardzo niedopracowana grywalnośc- 3/6 ogólnie: 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bizon Opublikowano 30 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2006 nie oceniam bo ponieważ kopiujesz czyjeś pomysły i robisz inne postacie :unsure: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymus_55 Opublikowano 30 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2006 Nie Micanser, muzyka jest z tego samego przykładu. A właśnie że z innego. Tego z samochodami "street racer". A gra to przykład "kick the ball" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
london Opublikowano 30 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2006 Nic dodać nic ująć :) Przykład zmieniony graficznie i tyle :D Buuuuu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 1 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2006 Ten robak jest trochę za duży Nie robak tylko sparx, to jest ważka nigdy nie grałeś w Spyro the dragon? Moja ocena: Cath the sparx grafa:0 muza:1 dźwięk:0 grywalność:0 Przykład z gm grafa:1 muza:1 dźwięk:0 grywalność:1 Podsumowanie: Ta gra to nawet nie gra bo przy grze powinno się bawić a to nie daje zabawy. Pozatym to przykład jest lepszy. ocena: 0.25 ale że jesteś początkujący to dam ocenę 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 2 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2006 Eh, krytykanci każdy (no, nie każdy, np. nie ja :D) zaczynał od zera. Choć takie przerabianie przykładów to zły pomysł, niczego się przy tym nie nauczysz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
london Opublikowano 2 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2006 Jak to niczego? Właśnie przez przerabianie przykładów można się dużo nauczyć (jeśli będzie się oczywiście starało zrozumieć kod itp.). Po to są chyba przykłady? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 5 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2006 1. Zarejestruj tego GM 2. Bardzo słaba gra 3. Znane uczucie, umie sie już troszke to sie chce jak najszybciej zrobić gre... -zastanów się nad lepszą grą następnym razem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMoEX Opublikowano 20 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2006 ja jak zaczynałem do zaglądałem do przykładów żeby nauczyć się podstaw. umiałem zrobić "alarmy","poruszane""menu" i inne podstawowe żeczy ale nie przerabiałem. Jak bym miał moją gre którą robiłem jak się u uczylem to byś między innymi zobaczył: Menu Kilka stworzeń na mapie (niektóre odejmują punkty niektóre dodają) itd.. "nie oceniam" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 20 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2006 Nie ma co oceniać,ta gra to przerobiony przykład.Po pierwsze jak można napisać "moja gra" jeżeli się jej samemu nie zrobiło O_o ? P.S: Dam ocene: 2 ( za tytuł :P ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crash Opublikowano 21 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2006 Ech... przerobiony przykład i tyle... sam takie coś zrobiłem, tylko z różnymi uśmieszkami... :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 21 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2006 Nie dość, że przykład jest to przerobiony, to jeszcze na dodatek straszna grafika, muzyki i grywalność. Grafika: 1/10 Dźwięk: 2/10 Grywalność: 1/10 w sumie: ok. 1.25/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi