Cekol Opublikowano 26 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2006 robię Engine do mojej gry .:CyborgWar:. ! oto wyniki mojej 4-dniowej pracy B) : https://gmclan.org/up808_4_b831c876c0.html Proszę was o Ocenę ,co można dodać, czy warto robić dalej i komentarze! Bronie: od 1 do 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 26 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2006 Napewno trzeba dodać dźwięki i przeciwników XD. Już nie mogę się doczekać aż będe mógł pochodzić tym gostkiem (o ile to gostek) i porozwalać przeciwników. Jeśli rozwalanie wrógów będzie tak dobrze zrobione jak narazie postać, to będzie naprawde extra gra! :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilek Opublikowano 26 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2006 engine jest bueno :D bardzo dobra animacja, zmiana broni tez ladan ogolnie fajna :D jednak nie wiem czy nie leipej dodac zwykle sterowanie ze tylko "W" i potem za myszka chodzenie bez "A","S","D" ale to tylko moja opinia ogolnie nie moge sie doczekac pelnej gierczasy powodzenia dodac: dzwiek, mozliwos strzelania niektorymi broniami seriami, przeciwnikow :P ps grafika twoja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cekol Opublikowano 26 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2006 thx za takie dobre komentarze grafikę zrobiłem sam przy pomocy tylko gma(rysowanie liniami i blur) animacja broni była trudna do zrobienia bo to nie obrazki tylko 2 osobne ręce które poruszają się po wyznaczonych punktach :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidsu Opublikowano 26 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2006 Ładna animacja zmiany broni. ;) Sugeruję tylko zrobić chodzenie "za myszką". W to do przodu, S do tyłu, a A i D to strafe. P.S. Tylko nazwa "jezd gópia". Nie ma czegoś takiego jak "cybork". :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 26 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2006 Świetna robota! :thumbsup: Szczególnie mi się podoba wystrzał i odrzut z broni numer 4 :) I jak słusznie zauważył Dawidsu: powinno być Cyborg :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cekol Opublikowano 26 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2006 Jak widzicie bronie narazie nie strzelają ale świecą :D jest broni narazie 5. Podajcie jakieś pomysły broni! narazie jest: -karabin -2 blasters -shotgun -super shotgun - 2 mini rockets Zamierzam jeszcze dodać : Dzwięki przeciwników ładne mapy mechy (niewiem poco)-można będzie do niego wejść i nawalać :D Kreeeeew! :lol2: i inne. Dawać pomysły! ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 26 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2006 Może daj coś w rodzaju miniguna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 26 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2006 Albo jakiś ultimate weapon coś jak Big Nuke z liero :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markos Opublikowano 26 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2006 No zapowiada sie nawet ciekawie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 26 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2006 baaardzo podoba mi się animacja podczas zmiany broni. sama grafika też udana :) może wyjdzie z tego jakaś fajna gra, heh. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cekol Opublikowano 27 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 chyba i tak niz z tego nie wyjdzie. :( Dysk mi się spalił w elektronice. :o :crying: :crying: Wszystko przepadło! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 27 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 A co zrobiłeś? :P Jeszcze kilka godzin temu działał :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cekol Opublikowano 27 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 No właśnie oto chodzi że nic :( działałem w gmie, chciałem zapisać i, komputer mi się zacioł. zresetowałem go to dysk niechciał się włączyć(tak jak by chciał a niemógł) a potem to nawet niedawał oznak życia :crying: :crying: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 27 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 silniczek baaardzo zacny :) <ok> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cekol Opublikowano 25 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 huagh!... :mellow: Ciężką pracą zrobiłem Remake mego silnika :) Tytuł: CyborgWar(Beta test) Gatunek: sam niewiem :P Opis: Jest to beta test mego silnika.jest on trochę biedniejszy od poprzednika. Download Autorzy: Wszystko ja powiedzcie co poprawić :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 25 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 Cekol fajne. Podasz mi skrypcik na te chodzenie na boki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 25 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 direction = point_direction( x, y, mouse_x, mouse_y ); s = 5; if( keyboard_check( vk_right ) ) { x += lengthdir_x( s, direction + 90 ); y += lengthdir_y( s, direction + 90 ); } else if( keyboard_check( vk_left ) ) { x += lengthdir_x( s, direction - 90 ); y += lengthdir_y( s, direction - 90 ); } Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADIo Opublikowano 25 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 Ogólnie fajny silnik :D . Przydałyby się dźwięki, więcej broni, no i oczywiście przeciwnicy, mapy itd. No i ciekaw jestem, czy będą te mechy ;) . Szkoda, że dysk z tamtym ci się spalił, bo już byś był o wiele dalej :( . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cekol Opublikowano 25 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 OK. zrobiłem update. Ej ludziska! Weście coś powieccie a nie tylko ściągajcie :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 fajny na maxa. Powiedz mi bo ostatnio modziłem i nie moglem wymodzic. Jak zrobić by cos tam po czasie doganiało powoli direction do poin_direction z ciebie na mausa? mam nadzieje ze rozumesz, żeby nie było ze odrazu amm skierowane na mysz tylko powoli doganiało. jak ja to robiłem to miałem problem, bo jak bylo direction 0 i pojechalem myszem w dół to on leciał całe 360 stopnni bo obracał sie tylko w jedna strone... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 Dobrze że nie pozuciles projektu.Mi w jedynke grało sie lepiej za sprawa malutkiego buga :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi