toke Opublikowano 25 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2006 http://www.gmclan.org/up1539.html Moja pierwsza gra daje plink do projektu bo Plik grywalny nie chciał wejsc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 25 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2006 Bo musisz go spakować np. WinRarem albo WinZipem bo system w przeciwnym wypadku system go nie przepuści ;) Napisz coś więcej nt. samej gry, tzn. daj screeny napisz o czym ona jest itd. Ci ciekawe: Autor nie wpisał nazwy pliku :D Ściągnijcie a sami się przekonacie o co chodzi ;) Mini Recenzja: Gra jest przeróbką Pac Mana. Całość to gotowe grafiki z GM. Przeciwnicy się nie poruszają, lecz słóżą do tego, aby przenosić nas na kolejne poziomy. Poprostu wchodzimy na przeciwnika a on przenosi nas dalej. Gra zajmuje ponad 3 mb lecz nie dlatego że jest wypakowana skryptami i grafikami, tylko dlatego iż autor dodał jedną MP3 zajmującą tyle miejsca. W grze znajdziemy: - 3 dźwięki, z czego jeden nie działa. - 10 grafik z czego dwie należą do autora (napis: "koniec gry" i "game ouver" aczkolwiek druga nie została użyta) - 3 backgroundy - 5 poziomów w tym ostatni to tylko napis: "koniec gry" Gra raczej nie warta ściągania, chyba że chcemy posłuchać MP3 z Shaman King :) Errata: W grze znajdziemy przeciwników poruszających się, a malutkie spotkanie z nimi, kończy się powtórzeniem aktualnego poziomu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toke Opublikowano 25 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2006 jest o lutku gizmonie i jego powrocie do gizmolandi Posłuchaj mnie są tam wrogowie poruszający sie a wogule to moja pierwsz gra jest to już plik grywalny a wogule to dałem ją tu abyście mnie oceniali a nie ojerzczali :crying: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 25 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2006 Dlaczego tak pogmatwałeś śmierć bohatera? Przecież wystarczyłoby dać klocek: Jump to a start position, niż tak kombinować :) I nie lpeiej byłoby dać jakiś fajny MID niż empetrójke która zajmuje więcej niż wszytsko w grze razem wzięte? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toke Opublikowano 25 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2006 :crying: 1. Nie wiem z kąd mam wziąć nowe żeczy 2.Nie znam sie zbytnio na tym Wiec nie musisz mne tak ojerzdżać może czciałbym zeby ludzi to sciągneli co to moja 1 gra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markos Opublikowano 25 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2006 - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 25 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2006 dałem ją tu abyście mnie oceniali a nie ojerzczali Ocena nie zawsze musi być pozytywna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 25 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2006 @Toke: Blackmaul poprostu ocenił grę. Dając tutaj grę, musisz wziąść pod uwagę, że nie wszystkim się ona spodoba :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidsu Opublikowano 25 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2006 Słabe. :] Następnym razem się postaraj, bo wtedy nie będzie już taryfy ulgowej, bo to będzie twoja druga gra. :P Tymczasem rada: przeczytaj regulamin. Jeśli nie będziesz się do niego stosował, dostaniesz warna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 25 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2006 ja ma 11 lat i robie lepsze :] w sumie moj 5 letni brat tez robi lepsze :) najpierw sie czegos naucz a nie przerabiasz przyklady i wystawiasz jako TWOJA pierwsza gra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 25 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2006 ja ma 11 lat i robie lepsze emot11.gif w sumie moj 5 letni brat tez robi lepsze smile.gif Nie wiem czemu, ale czytając ten fragment, myślałem, że masz 6 lat. Nie widzieliśmy ŻADNEJ twojej gry Marcinie, więc tak trochę to dziwnie jak oceniasz, że robisz lepsze, bo nikt tego nie może potwierdzić, a zawsze się sądzi, że moja gra to jest najlepsza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 25 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2006 to ja ci niedlugo pokaze moje gry :P ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 25 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2006 Nie wiem czemu, ale czytając ten fragment, myślałem, że masz 6 lat. Nie widzieliśmy ŻADNEJ twojej gry Marcinie, więc tak trochę to dziwnie jak oceniasz, że robisz lepsze, bo nikt tego nie może potwierdzić, a zawsze się sądzi, że moja gra to jest najlepsza.Dokładnie, towarzyszu Marmocie :] Ja też mogę powiedzieć, że zrobiłem grę na poziomie Prey'a ;p A więc czekamy, towarzyszu Marcinie ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 26 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2006 Podobne do mojego packa... Tylko że Pacek był kilka razy lepszy ;p ( to też była moja pierwsza gra zrobiłem ją NIE ZNAJĄC GMCLANU ani innych stron z przykładami i pomocami ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markos Opublikowano 26 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2006 Gucio prosze tylko nie klam ;p wszystkie twoje gry to przerobione przyklady :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 27 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 :crying: 1. Nie wiem z kąd mam wziąć nowe żeczy 2.Nie znam sie zbytnio na tym Wiec nie musisz mne tak ojerzdżać może czciałbym zeby ludzi to sciągneli co to moja 1 gra A ty chyba MUSISZ sobie kupić słownik, i mam dosyć waszych zaświadczeń o byciu analfebetą. Jakby ci rodzice wp.....li porządnie to byś sie wyleczył (zakładając że jesteś "analwapeta") PS: Sory jeżeli ktoś dostał wstrząsu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 27 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 Tiaaa, kupiłem niezbędnik a tam gamemaker. No ok, myśle programik do robienia minigier. no i jakoś zrobiłem. a ty Makrosie nie bądź taki mądry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bizon Opublikowano 27 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 słabe :] o to plusy i minusy : - Mogłeś dać swoją grafike a na z Game Makera <_< - Wiesz fajny tytuł nazwa ale to mi nie wygląda na jakiś powrót do gismolandi tylko spotkanie się z gizmoludami :lol2: - Za muzyke :lol: nie ma plusów możesz poprawić te błędy może w tedy będzie przynajmiej jeden plus :P :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi