Zychu Opublikowano 22 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 jestem poczatkujacy w cpp i chcialbym jakis kurs do dev cpp bo zauwazylem ze w kazdym kompilatorze jest troche innaczej gdy mam jakis zwykly kurs to mi nie chodzi na devie bardzo bym byl wdzieczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 22 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 Ło matko. Kompilator może zawierać inne funkcje odnośnie kontrolek, ale składnia C++ jest taka sama ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 22 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 To, jaki masz kompilator, nic nie zmienia. Język pozostaje ten sam. Sprawdź, czy na pewno wszystko dobrze robisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 22 Listopada 2006 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 To, jaki masz kompilator, nic nie zmienia. Język pozostaje ten sam.Niestety to nieprawda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 22 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 Niestety to nieprawda.Jakże to? Zawsze wydawało mi się, że C++ jest tylko jeden :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 22 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 Niestety to nieprawda. A mój post to prawda? Wydaje mi się że strukturalnie zawsze składnia jest ta sama, w obiektowym programowaniu trochę się zmienia, w różnych kompilatorach. Np. W BCB będzie to trochę inaczej wyglądać niż w Visual C++. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 22 Listopada 2006 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 Nie znam wszystkich rozbieżności, ale tutaj napisałem o jednej: https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=1195&st=0# Resztę sami sobie poszukajcie. Ja już C++ spisałem na straty. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 23 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2006 jestem poczatkujacy w cpp i chcialbym jakis kurs do dev cpp bo zauwazylem ze w kazdym kompilatorze jest troche innaczej gdy mam jakis zwykly kurs to mi nie chodzi na devie bardzo bym byl wdzieczny ok. tu masz kurs do consoli w dev c++: link na tej stronie znajdziesz(dosc dlugi) kurs (sam od niego zaczynałem ) :] --------------------------------------------------- Projekty: Master Cooker - 48% |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| Tyrasig - 20% - chwilowo wstrzymany|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| Hewed racing - 67% - chwilowo wstrzymany|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| AI - 27% |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| xD =P xP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 23 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2006 Kurs do konsoli w Dev-C++? O matko, z krzesła spadłem i uratował mnie miękki dywan. Nie czytaj kursów w Internecie. Zamiast tego, kup sobie lepiej Symfonię C++ Grebosza, tam wszystko jest opisane tak prostym i zrozumiałym jęzorem, że programowanie łatwo i szybko przychodzi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 23 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2006 dzieki bardzo ten kurs powinien mi sie przydac i jeszcze raz dzieki wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 23 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2006 A ja ci polecę to: http://xion.gamedev.pl/texts/megatutorial.xml BTW. Solmis, nie wklejaj ciągle tego tekstu co dajesz na końcu, tylko zrób sobie sygnaturę tutaj - https://forum.gmclan.org/index.php?act=UserCP&CODE=22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 27 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 black z tego kursu wiele sie nauczylem umiem juz robic zmienne,tablice,petle i jeszcze kilka innych rzeczy no tak masz troche racji bo niektorzy wezma przeleca strone troche poczytaja bo im sie nie chce wiecej i nic sie nie naucza a ja juz mialem stycznosc z podobnymi jezykami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 1 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2006 ponawiam temat chcialbym jakies zrozumiale kursy zwiazane z wstawianiem obiektow i robieniem okienek windowsowych bo ten kurs marmota jest dlugi a ja niezbyt go rozumiem tamten kurs z it.hk.pl juz przeczytalem teraz chcialbym cos o okienkach windows Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 1 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2006 www.winapi.org Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 1 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2006 jest cos jeszcze?? :unsure: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 1 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2006 http://www.slownik-winapi.prv.pl/ http://www.kompediumwinapi.webpark.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 1 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2006 nieno pietrus jestes spox dzieki bardzo bardzo krotkie i zrozumiale oto chodzi pomogles mi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 1 Grudnia 2006 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2006 www.google.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 3 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2006 he he he ale smieszne google.com wlasnie poto zalozylem temat zebyscie mi podali linki do sprawdzonych kursow bo w google nie moglem znalezc nic porzadnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 3 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2006 NP: http://stud.wsi.edu.pl/~sistudem/Podstawy/WINZasoby.html http://codemaker.ovh.org/show.php?kategoria=winapi&id=2 Wystarczy poszukać ;> :sp_ike: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 3 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2006 programuj.com też dobra strona ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejawu Opublikowano 3 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 Jeśli szukasz kursu Dev-C++, znajdziesz go pod tym adresem: Kurs C++. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi