Maximal Opublikowano 8 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2006 Po zrobieniu Marmotowego testu: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 8 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2006 normalny net 10+m. btw juz rozkminilem, o co kaman z lublinem ^_^ laptop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanjuso Opublikowano 8 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2006 Po zrobieniu Marmotowego testu Jakiego marmotowego? czytaj dokladniej ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 8 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2006 klik na moj img, to sie dowiesz XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 8 Listopada 2006 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2006 1191.5 KB/sec 211 KB/sec kilobajtow ofc btw. czasami sciaga mi 1,2 MB +, lul To była tylko kwestia czasu, aż ten burżuj się pochwali. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 8 Listopada 2006 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2006 hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 8 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2006 Następny burżuj :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pio_trek Opublikowano 8 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2006 Download Speed: 1006 kbps (125.8 KB/sec transfer rate) Upload Speed: 241 kbps (30.1 KB/sec transfer rate) na aresie chodzi szybciej :P nieraz pod 150 zasuwa ;) neostrada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 8 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2006 Jakiego marmotowego? czytaj dokladniej ;pChodzi mi o to, że ten test zapodał Marmot :P Marmot - Marmotowy. Ot, takie błyskotliwe stwierdzenie =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eXcLiFe Opublikowano 8 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2006 Download Speed: 9703 kbps (1212.9 KB/sec transfer rate) Upload Speed: 873 kbps (109.1 KB/sec transfer rate) hehe :P a podobno mamy 10/2 mbps :D EDIT Z ciekawości spytałem kumpla jaki wkońcu mamy ten net :D On odpowiedział ze ma być 2x 10/10mbps do końca zimy :P ( ale liczcie to na 150 osób :P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanjuso Opublikowano 8 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2006 Maximal, wlasnie chodzi mi o to ze nie marmot dal link ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 8 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2006 Maximal, wlasnie chodzi mi o to ze nie marmot dal link ;pOmg, rzeczywiście ^^ Wybaczcie ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 10 Listopada 2006 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 A teraz prędkość zmierzona w mojej szkole: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 10 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 download 631, upload 159 :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 10 Listopada 2006 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 W szkole jest 300 kompów, więc trochę z nich na bank pracowało, z tego co słyszałem to szkoła ma łącze 20Mb, ale nie wiem ile w tym prawdy (osobiście o takich nie słyszałem :P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staniki Opublikowano 10 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 To mój test: Download speed: 1929 Upload speed: 307 słaby upload :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 10 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 w czelo mozna wykupic calkowicie zkastomizowany net, do 1 gbit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Issen Opublikowano 21 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2006 Ja mam w Multimedia 256/256 Kb co daje 32/32 KB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zając Opublikowano 21 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2006 to w kiloBAJTACH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 21 Grudnia 2006 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2006 Jakich znowu kilobajtach, wynik jest w kilobitach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 21 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2006 kb - kilobity kB - kilobajty Takie trudne :P ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaytek Opublikowano 21 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2006 Last Result: Download Speed: 1947 kbps (243.4 KB/sec transfer rate) Upload Speed: 246 kbps (30.8 KB/sec transfer rate) Eat this. :P I drugi test: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 21 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2006 Bleee. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 21 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2006 Tak patrzę i dochodzę do wniosku, że wszyscy jesteście burżuje. :D Rozpieszczone dzieciaki, cholera jasna. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 21 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2006 Download Speed: 254 kbps (31.8 KB/sec transfer rate) Upload Speed: 123 kbps (15.4 KB/sec transfer rate) Dup*strada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 21 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaytek Opublikowano 21 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2006 Ah, przy okazji - ja też mam Neostradę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Issen Opublikowano 21 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2006 Przy okazi zaraz ci kabel zebiore. Z tym rozpieszczeniem to bez kitu. Zresztą jak ktoś wie co ściągać to 128/128 wystarczy. :< EDIT Zaraz się wychłoszcze tak jak obiecałem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 22 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 a tu drugi test przeprowadzony w mojej szkole :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 22 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 Ooo, widzę że ludzie są zazdrośni :3 To ja powiem tak - jak pracujesz to masz :) Tym razem łącze było wolne :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi