LittleFish Opublikowano 22 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 a na stacjonarnym można mieć 100mbps. i? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 22 Grudnia 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 no ja się pytam po co zaznacza, że to laptop ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 22 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 bo prędkość 1,5mbps na laptopie jest przyzwoita (no i ma w miarę przyzwoitą cenę), a na stacjonarnym to już przeżytek ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 22 Grudnia 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 a co laptopy nie mają kart sieciowych ? takie same prędkości rozwijają. a jeśli chodzi o HDSP, to i w zwykłym kompie można mieć, więc zaznaczanie, że na laptopie wcale o niczym jeszcze nie mówi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 22 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 Dżiz, ok: miałem_na_myśli_bezprzewodowe_połączenie_z_Internetem, to już ma dużo do rzeczy ;p. Gnysek powinien dostać warna; popełnił błąd interpunkcyjny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 23 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 Download Speed: 119 kbps (14.9 KB/sec transfer rate) Upload Speed: 119 kbps (14.9 KB/sec transfer rate) GNet Szczecinek :P EDIT: Coś jakaś awaria dzisiaj na serwerach Gawexu :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio3018 Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 Wbijajcie się na tą stronkę i zmierzcie sobie prędkość neta. Pokazane na tej stronie są pingi itp. Pokazujcie screeny to zobaczymy kto ma najszybszego neta na gmclanie. Oto link do tej strony KLIK. Moją prędkość zobaczycie w sygnaturze. Ale jest dołująca Połączyłem ze starym tematem. Marmot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 O chłopie! W grach nie masz lagów? Przecież twój upload to mniej niż na modemie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio3018 Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 No niestety mam neta z orange free i to na edgu. Za przeproszeniem g*** a twój Borek jak masz czas to pokaż screena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio3018 Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 Żebym ja miał takiego neta. Ok czekamy na innych. Pokazujcie screeny tak jak mówiłem dowiemy się kto ma najszybszego speeda ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 Taki sobie ten internet mój :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 Teraz jestem w pracy. W domu Nr1 mam TSPA DSL 8Mb/s - 1Mb/s W domu Nr2 mam TPSA NEO 1Mb/s - 256Kb/s :f Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 Ech chyba w końcu będę musiał zmienić neta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 Euu... Muszę sobie wreszcie wziąć 1mb/s. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio3018 Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 Narazie mamy: 1. Borek ( choć nie udokumentowane ) 2. Pasterz 3. Sirluki & Marrac EDIT: Narazie mamy: 1. Borek ( choć nie udokumentowane ) 2. Misiek999 3. Pasterz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio3018 Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 No, no Misiek999 jesteś narazie na drugim miejscu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
owyn Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 Topic: https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=3425&st=0 ... Bez komentarza! ;{ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio3018 Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 lol wychodzi na to że to drugi taki temat ale trudno inny jest serwer pomiaru i odrazu pingi można sprawdzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaistlinBlackRobe Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 Coś niedobrze z tym downloadem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio3018 Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 Oto aktualna lista 1. Borek 2. Owyn 3. Micanser & RaistlinBlackRobe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 czemu nie ma Krynicy? Edit: :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 Byłoby więcej ale filmik z youtube się ładuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 Lol Muahahaha! Kto to przebije :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 Tepsowe pół mega ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Dark Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 Moja nowa neo 6mb. I tak ch*ja warte sa te liczby. Na steamie takie same pingi jak przy neo 512kb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi