Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 15 Lipca 2019 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2019 Dnia 13.07.2019 o 15:38, Nikas napisał: Z racji tego, że będę brał udział w wystawie pt. "Erotica" która odbędzie się w Oslo, w Norwegii, to postanowiłem namalować jakiś erotyk. Tak powstała ta praca. oj jak mi się podobają te kolorkiii no i tutaj jak jeszcze chyba w żadnej wcześniejszej Twojej pracy widać taką odwagę w kształtach Nikas 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 24 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2019 a tak se machnąłęm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 25 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2019 Nikasso Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Ja, w mojej czapce, mój kot którego wykorzystuję do zwiększania sprzedaży moich obrazów oraz moje obrazy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2019 ale żeś przypakował bica kotem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2019 bardzo fajny kotek, jak ma na imie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Dnia 30.08.2019 o 14:32, gnysek napisał: ale żeś przypakował bica kotem ale nadgarstek jak u 12-latka #pdk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 11 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 Dnia 31.08.2019 o 17:13, exp napisał: bardzo fajny kotek, jak ma na imie? gajucha Dnia 31.08.2019 o 21:35, ANtY napisał: ale nadgarstek jak u 12-latka #pdk to ty jeszcze odzywasz się do kolegów?????????? Also ostatnio bardzo podoba mi się co raz bardziej abstrakcja i dziwniejsze zabawy kreską (nie taką jak myślicie ćpuny) "Nocne halucynacje i inne defekty senne (co jest prawdziwe?)". 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 22 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2020 50x70cm, olej na płótnie. W tym roku przechodzę całkowicie na farby olejne. Później jeszcze dojdzie sitodruk bo mam pracownię w nowym mieszkaniu i warunki. Od marca idę na kurs i zakupuję sprzęt. Po 1.5 roku emigracji wróciłem jakiś czas temu do kraju i w końcu mogę żyć z pasji. Mam nadzieję, że uda mi się już tak pozostać. W uj nauki przede mną, ale małymi kroczkami do przodu. Miłego dnia byki. Saus 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 12 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 Malowałem do drugiej w nocy tą pracę i taki nią podjarany byłem, że nie mogłem do 4 zasnąć. ;d TeeGee 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 20 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2020 Ostatnio trochę inne rzeczy robię. Kredki i mazaki na papierze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 9 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2020 Nie pamiętak kiedy jakieś cycki zmalowałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi