Uhasz Ysz Opublikowano 3 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 Tytuł: Highway Madness Gatunek: Arcade Opis: Witam, to moja pierwsza gra którą ukończyłem, właściwie jeszcze nie w 100% ale myślę że może iść w market i potem dodam kolejne rzeczy. Gra polega na skakaniu z samochodu na samochód, w ten sposób zdobywamy punkty. Za każdy skok bez wchodzenia do auta dostajemy 2x punktów. Do tego dochodzą rzeczy jak near dead - punkty zdobyte za wyskoczenie w ostatniej chwili przed bombą czy long jump. Pracowałem wcześniej nad jakimiś RPGami czy innymi open worldami ale w pewnym momencie zawsze mnie to przerastało, więc postanowiłem w końcu zrobić coś prostego do końca. Oto efekt. Gra się jednym palcem. Download: https://drive.google.com/open?id=17JuWFPVMvGnXiBc8ypnRWIEQIBxmb-Yo Rozmiar pliku: 65Mb Autorzy: Programowanie:Ja Fabuła:Brak Grafika:Z netu Muzyka:Royality free z netu Screeny:Wrzucam filmik, screeny i tak nic nie powiedzą. Uzjel 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 3 Listopada 2018 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 "Grafika z netu" - czyli ryzykujesz oskarżenie o kradzież ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unveres Opublikowano 4 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2018 Dnia 3.11.2018 o 19:01, gnysek napisał: "Grafika z netu" - czyli ryzykujesz oskarżenie o kradzież ? Szczególnie, że muzyka "royalty free z netu", a grafika już tylko "z netu" Jeszcze nie grałem, ale grafika samochodu, który prowadzisz na początku (w filmiku) jakby nie tylko się obracała, ale też uginała (coś jak skew w CSSie). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 5 Grudnia 2018 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2018 Royality free i tak wymaga wskazania pełnego źródła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uhasz Ysz Opublikowano 21 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2020 Dobra nie marudźcie i tak to jest non profit a własciwie to już nad tym nie pracuje. Grafiki aut z gta 2, ulica to 3 tile z rpg maker. W ogóle zapomniałem, że to wrzuciłem na to forum. Jakiś czas temu udostępniłem projekt do pobrania i edytowania na marketplace. https://marketplace.yoyogames.com/assets/8270/android-car-jacking-game SimianVirus7 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 22 Czerwca 2020 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2020 Non profit nie zwalnia z przestrzegania praw autorskich. Zaraz pewnie z marketplace zniknie, jak ktoś zgłosi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uhasz Ysz Opublikowano 22 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2020 zwalnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 23 Czerwca 2020 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2020 13 godzin temu, Uhasz Ysz napisał: zwalnia Nie. Non profit pozwala używać za darmo rzeczy, które są darmowe do niekomercyjnego użytku. Nie zarabianie nie zwalnia z przestrzegania praw autorskich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi