Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Tytuł Ships Unite Gatunek ZręcznościówkaPlatforma Android Opis Dawny projekt "Words ain't worth it" odświeżony i z sensowniejszym sterowaniem. Całość miała być prostą gierką o przetrwaniu na wzburzonym morzu, trochę się rozrosła ale wciąż jest wiele do poprawienia i dodania. Pływamy, zbieramy skrzynki które trzeba dostarczyć do portu, walczymy z potworami i balansujemy na zmieniających się falach. Na razie jest jedna misja do bicia rekordu (taka długa podróż między portami) i dwa challenge z nagrodami. Do odblokowania 10 kapitanów o różnych umiejętnościach i bonusach, a ze skrzynek do wylosowania 23 statki o różnych statystykach i 30 skórek dla kapitanów. Piszcie czy trudne, czy zrozumiałe, czy dziecko by sobie poradziło z ogarnięciem i takie tam. Polecam i zapraszam :* Download Screeny szpaq99 i Uzjel 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Wygląda to naprawdę ładnie i zachęcająco ale za cholerę nie umiem w to grać, na dystansie ~16 zawsze ginę, co chwile mi statek "wybucha" a, i z wersji publicznej usunalbym przycisk "reset progress" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignatus Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Grafika 11/10 jak dla mnie ideał , wręcz arcydzieło w tej kategorii Muzyka 9/10 - skąd te nuty i fx?Super to Gameplay 2/10 niestety mimo kilkunastu zagranych partii nie odczułem nawet symbolicznej przyjemności z grania.Co chwile syreny albo wysoka fala mnie niszczy, nie wiem tak naprawdę co mam robić żeby zajść dalej,nie czuć też potrzeby żeby próbować jeszcze raz.Niestety dla mnie prawie niegrywalne :/ I koniecznie zmieniłbym ikonkę bo ta jest taka jakaś smutna i odstraszająca (to opinia moja,żony i dzieci) - poszedłbym raczej w coś w stylu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Ciągle się zastanawiam jak pokazać graczowi działanie fali - myślałem o jakimś podświetlaniu odpowiednich przycisków kiedy trzeba dokonać korekty, albo filmiku instruktażowym wyświetlanym w małym okienku. I to zrobię, ale widzę że nie obędzie się bez zmniejszenia poziomu trudności i lepszym statku na start. Dzięki za feedback Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2018 może bardziej jakieś wizualne cue na statku/fali jeśli jego poziomu nachylenia odbiega od odpowiedniego do danej sytuacji. Im większe odchylenie od wymaganego tym wyraźniejsze cue jakby statki miały ryjki to mógłby rozdziawiać usta i robić przerażone oczka, ale statki nie mają ryjków bo na tę chwilę jest wrażenie, że rozbicie statku przychodzi znienacka + w pierwszych levelach fale może powinny być mniej strome / bardziej łagodne / dłuższe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignatus Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2018 A może jakąś poziomicę wstaw pomiędzy strzałkami do zmiany kąta statku?I będzie się robiła pomarańczowa->czerwona jak zacznie się robić nieciekawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Aktualizacja 1.0.3 - Dodana poświata ostrzegająca o przeciążeniu statku (statek pęcznieje również gdy jest zbyt nachylony) - Dodany samouczek (3 plansze tutorialu) - Naprawione pomniejsze błędy (strzelanie, zbieranie skrzynek) - Ułatwione pierwsze burze - Skrzynka na start + nagrody pieniężne za przebyty dystans Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignatus Opublikowano 2 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2018 I jak tam? Ile użytkowników udało się zdobyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 2 Maja 2018 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2018 Nie reklamowałem tego jeszcze nigdzie więc łącznie 12 osób Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignatus Opublikowano 2 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2018 A jaką reklamę planujesz i dlaczego tak późno? Wiesz że tak długo po premierze promocja jest utrudniona bo gra już jest zakopana w odmętach gowno-gier..Szkoda trochę bo chyba sporo pracy w to weszło..Oprawa jest boska.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 3 Maja 2018 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2018 Nie wiem jak to działa, może usunę i wrzucę jeszcze raz. Poza ty jak dam aktualizację to tak jakby gra była dodana od nowa, powinna się chyba pokazywać z taką częstotliwością jak nowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignatus Opublikowano 3 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2018 Tego dokładnie nie wiem ale myślę że gdyby aktualizowana gra pojawiała się na górze listy tak jak zupełnie nowe to 99% gier byłaby aktualizowana kilka razy dziennie z tego powodu .. ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 3 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2018 Z tym ze gry aktualizowane SĄ wyświetlane poza kolejnością. Update musi być NIE CZĘŚCIEJ niż tydzień. Tak w każdym razie było pare lat temu jak wrzucałem apkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 3 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2018 Jaką apkę wrzucałeś vader ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 4 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2018 Google Play bierze pod uwagę głównie ostatnie 30 dni. Ale fakt, w top nowych raczej już nie będziesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 4 Maja 2018 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2018 gnysek i szpaq99 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignatus Opublikowano 14 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2018 Czekając u dentysty spędziłem trochę czasu w grze (po aktualizacji oczywiście) Niestety, jak dla mnie ta gra jest całkowicie pozbawiona grywalności :/ Próbując kilkadziesiąt razy z rzędu nie osiągnąłem całkowicie nic poza znudzeniem i frustracją Naprawdę szkoda potencjału wizualnego.Może użyj tych grafik do jakiejś spokojnej gry eksploracyjnej (z widokiem i sterowaniem nie side scrollera tylko troche jak w Pirates!)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 15 Maja 2018 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2018 Niee, raczej nic już z tego nie będzie. Graficzki są dość proste i nie spędziłem nad nimi dużo czasu. Wydawało mi się że jak obniżę poziom trudności pierwszej burzy to będzie spoko, ale w sumie nic to nie dało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi